Jump to content
Dogomania

Ostatnia operacja Oskara! Bardzo prosimy o wsparcie finansowe!

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
kupié dziadowi Hepatic - to tym razem od Wégielkowej, podziékujcie kobiecie za tort orzechowo-orzechowy, który mi upiecze na psy :)

Dzięki Wielka Wulgarna Dobrodziejko:loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy Emilio:). No i dziekujemy węgielkowej,że sie Oskarkowi przysłużyła:).

Gorzej Emilio, jak tort okaże sie jakimś gniotem, to chyba wtedy Oskarek będzie musiał zwrócic karmę:eviltong:.

Chyba mnie teraz wegielkowa zabije, ale zaznaczam,ze jej wyrobów cukierniczych nigdy nie próbowałam, więc to tylko daleko idące przypuszczenie z tym gniotem:diabloti:.

Posted

erka napisał(a):
Dziękujemy Emilio:). No i dziekujemy węgielkowej,że sie Oskarkowi przysłużyła:).

Gorzej Emilio, jak tort okaże sie jakimś gniotem, to chyba wtedy Oskarek będzie musiał zwrócic karmę:eviltong:.

Chyba mnie teraz wegielkowa zabije, ale zaznaczam,ze jej wyrobów cukierniczych nigdy nie próbowałam, więc to tylko daleko idące przypuszczenie z tym gniotem:diabloti:.

Własnie Galoppująca Era napisała mi na pw, że pomoże mi piec ten tort, bo się boi, że sama nie dam rady. Wyraziłam zgodę. Erosław będzie zatem odpowiedzialna za tort, który osobiście wręczy Wulgarnej:))

Posted

wegielkowa napisał(a):
Własnie Galoppująca Era napisała mi na pw, że pomoże mi piec ten tort, bo się boi, że sama nie dam rady. Wyraziłam zgodę. Erosław będzie zatem odpowiedzialna za tort, który osobiście wręczy Wulgarnej:))

aaaaaaahaha, dobra! choc to podwójne ryzyko jak we dwie :)

a jak bédzie gniot, to nie bédé zabierac od Oskara zwróconej karmy, jak sugeruje Wielka Errr :p

Posted

emilia2280 napisał(a):
aaaaaaahaha, dobra! choc to podwójne ryzyko jak we dwie :)

a jak bédzie gniot, to nie bédé zabierac od Oskara zwróconej karmy, jak sugeruje Wielka Errr :p
Po prostu zabijesz Bigerę

Posted

Ja również dziękuję za karmę.
Przy okazji, Emilio napiszę Ci pózniej maila odnosnie Balbinki, bo jest już po operacji i miała ropomacicze. Ma jeszcze przepuklinę do zoperowania, ale w tym stanie nie mozna było ryzykowac drugiego cięcia. Istny geriatryk mam u siebie, co jedno stworzenie, to starsze od drugiego.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za małe opóźnienie. Deklarację za wrzesień przeleję dopiero pod koniec tego tygodnia (dopiero wtedy będę miał wypłatę na koncie:)).

Posted

Dorzuciłem do karmy dychę, przelew właśnie poszedł.
My też karmę dla Saruśki kupujemy przez Internet. Na dużym worku mamy prawie 50 zł oszczędności :crazyeye: