wegielkowa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 emilia2280 napisał(a):kupié dziadowi Hepatic - to tym razem od Wégielkowej, podziékujcie kobiecie za tort orzechowo-orzechowy, który mi upiecze na psy :) Dzięki Wielka Wulgarna Dobrodziejko:loveu: Quote
emilia2280 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 wegielkowa napisał(a):Dzięki Wielka Wulgarna Dobrodziejko:loveu: To ja dziékujé za Niegoscinny Tort :) Zamówiony wátrobowiec dla Dziada. Quote
erka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Dziękujemy Emilio:). No i dziekujemy węgielkowej,że sie Oskarkowi przysłużyła:). Gorzej Emilio, jak tort okaże sie jakimś gniotem, to chyba wtedy Oskarek będzie musiał zwrócic karmę:eviltong:. Chyba mnie teraz wegielkowa zabije, ale zaznaczam,ze jej wyrobów cukierniczych nigdy nie próbowałam, więc to tylko daleko idące przypuszczenie z tym gniotem:diabloti:. Quote
wegielkowa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 erka napisał(a):Dziękujemy Emilio:). No i dziekujemy węgielkowej,że sie Oskarkowi przysłużyła:). Gorzej Emilio, jak tort okaże sie jakimś gniotem, to chyba wtedy Oskarek będzie musiał zwrócic karmę:eviltong:. Chyba mnie teraz wegielkowa zabije, ale zaznaczam,ze jej wyrobów cukierniczych nigdy nie próbowałam, więc to tylko daleko idące przypuszczenie z tym gniotem:diabloti:. Własnie Galoppująca Era napisała mi na pw, że pomoże mi piec ten tort, bo się boi, że sama nie dam rady. Wyraziłam zgodę. Erosław będzie zatem odpowiedzialna za tort, który osobiście wręczy Wulgarnej:)) Quote
emilia2280 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 wegielkowa napisał(a):Własnie Galoppująca Era napisała mi na pw, że pomoże mi piec ten tort, bo się boi, że sama nie dam rady. Wyraziłam zgodę. Erosław będzie zatem odpowiedzialna za tort, który osobiście wręczy Wulgarnej:)) aaaaaaahaha, dobra! choc to podwójne ryzyko jak we dwie :) a jak bédzie gniot, to nie bédé zabierac od Oskara zwróconej karmy, jak sugeruje Wielka Errr :p Quote
wegielkowa Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 emilia2280 napisał(a):aaaaaaahaha, dobra! choc to podwójne ryzyko jak we dwie :) a jak bédzie gniot, to nie bédé zabierac od Oskara zwróconej karmy, jak sugeruje Wielka Errr :p Po prostu zabijesz Bigerę Quote
Jaaga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ja również dziękuję za karmę. Przy okazji, Emilio napiszę Ci pózniej maila odnosnie Balbinki, bo jest już po operacji i miała ropomacicze. Ma jeszcze przepuklinę do zoperowania, ale w tym stanie nie mozna było ryzykowac drugiego cięcia. Istny geriatryk mam u siebie, co jedno stworzenie, to starsze od drugiego. Quote
emilia2280 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 o kurczé, dziékujé Jaago. Balbinké sprawdzalam ze jest oplacona do 15 sierpnia, pamiétam. Pisz na yahoo bo u nas dlugi weekend i do wtorku nie pracujé :) Quote
ewab Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Qrczaki, faktycznie czas szybko leci. Już dwa lata. Quote
Radek Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Po niedzieli przeleję sierpniową deklarację dla Oskara. Quote
Radek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Sierpniowa deklaracja dla Oskara już poszła:) Quote
erka Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Wpłynęło dla Oskarka 20 zł od Radka i 15 zł od Ajuli, bardzo serdecznie dziękujemy:loveu:. Quote
Ajula Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 ....ale widzę, że Oskar i tak na minusie :roll: Quote
erka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 Przelałam do Jaagi 200 zł z a dt Oskara w sierpniu. Oskar na jeszcze większym minusie:(. Quote
Radek Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Na początku września postaram się przelać więcej niż zwykle, żeby choć trochę ten minus był mniejszy. Quote
Radek Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Przepraszam za małe opóźnienie. Deklarację za wrzesień przeleję dopiero pod koniec tego tygodnia (dopiero wtedy będę miał wypłatę na koncie:)). Quote
Radek Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Właśnie zrobiłem przelew z wrześniową deklaracją dla Oskara. Udało się przelać więcej niż zwykle:) Quote
Jaaga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Radku, dziękuję. Oskarowi niestety kończy się Hepatic. Dojada innej karmy, ale i tak te 12 kg na tak dużego psa nie wystarcza na długo. Quote
Jaaga Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Erko, Hepatic skończył się wczoraj. Czy zamówić dla niego karmę? Po zwykłej ma problemy z trzymaniem kału. Do rana nie wytrzymuje. Quote
Radek Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Niedobrze, że karma "wyszła":( Postaram się coś dorzucić do karmy w najbliższych dniach. Quote
Jaaga Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Dziekuję pieknie. Karma już zamówiona. Całe szczęście, że jest allegro, bo w przychodni kosztuje 30 zł drożej już po zniżce. Quote
Radek Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Dorzuciłem do karmy dychę, przelew właśnie poszedł. My też karmę dla Saruśki kupujemy przez Internet. Na dużym worku mamy prawie 50 zł oszczędności :crazyeye: Quote
Jaaga Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Gdyby nie znizka w przychodni, to też wyszłoby 50 zł różnicy. Ja dla swoich psów też stale wypatruję okazji, bo można sporo zaoszczędzić. Quote
Recommended Posts