Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bianka0'][SIZE=5][SIZE=3]Dzięki osobom biorącym udział Maksio zebrał na bazark[SIZE=3]u 339 zł
Wszystkim bardzo dziękuję :loveu:
[SIZE=6]

wow, szok ogromne dzieki:loveu::loveu:

Posted

Cześc Maksiku. Witam piesia, przyszły DT podglada wątek goscinnie(Pani z tych, co to potrafią sie nauczyc jedynie włączyć i wyłaczyć ewentualnie komputer:loveu:,więc wszelkie informacje za moim posrednictwem, i Danusi rzecz jasna, bo do Maksia bedzie miała blisko;)).
Łóżeczko dla Maksia zamówione,smyczka z obróżką i wszystko co konieczne- również,tylko jeszcze Maksio potrzebny:lol:,ale to juz niedługo....Jedyne o co prosi dt, to wsparcie w postaci jedzenia dla Maksia. Domek ma na wykarmieniu 6 kotów,w tym dwa "swieżutkie" maluchy z ulicy, wyrzucone w centrum miasta,teraz szczesliwe i rozbrykane na wsi:lol:,więc proszę pamietać o wsparciu Maksia groszem na dobrą karmę.

Posted

bianko0.....dzieki serdeczne. Namiar wysle zaraz jutro.... dzis sorry.... nie mam glowy. Sądny dzień. Przepraszam. Zaraz jutro do poludnia pojdzie na PW.

Posted

Kasia77 napisał(a):
Cześc Maksiku. Witam piesia, przyszły DT podglada wątek goscinnie(Pani z tych, co to potrafią sie nauczyc jedynie włączyć i wyłaczyć ewentualnie komputer:loveu:,więc wszelkie informacje za moim posrednictwem, i Danusi rzecz jasna, bo do Maksia bedzie miała blisko;)).
Łóżeczko dla Maksia zamówione,smyczka z obróżką i wszystko co konieczne- również,tylko jeszcze Maksio potrzebny:lol:,ale to juz niedługo....Jedyne o co prosi dt, to wsparcie w postaci jedzenia dla Maksia. Domek ma na wykarmieniu 6 kotów,w tym dwa "swieżutkie" maluchy z ulicy, wyrzucone w centrum miasta,teraz szczesliwe i rozbrykane na wsi:lol:,więc proszę pamietać o wsparciu Maksia groszem na dobrą karmę.

KAsiu... TO MA BYĆ DT?
Ja myslalam że staly. Kurczę.... musimy pogadać.
On w tej chwili jest na DT. Odezwij sie proszę na gg 5481579

Posted

nescca napisał(a):
KAsiu... TO MA BYĆ DT?
Ja myslalam że staly. Kurczę.... musimy pogadać.
On w tej chwili jest na DT. Odezwij sie proszę na gg 5481579

Pisałam od początku,ze to dt,bo chociaż taki był poszukiwany bardzo pilnie,a Maksiu nie miał nawet takiego,więc taki udało mi sie znaleźć....

Mam nadzieję,ze dom nie umiałby sobie za niedługi czas wyobrazić rozstania z psem i zechce stać sie DS- tak przepuszczam znając ten dom,ale tego z góry nie moge obiecywać.

Posted

ulka 1108 napisał(a):
biedny staruszek, musiałam chociaż zajrzeć, bo mój Erniś, staruszek, którego mam od lipca ub.r. też jest z Lublińca

to Pani?????:):) ale super - noo, nasz Ernis to trafil do raju
bianka0 napisał(a):
Dzisiejszy dzień był kolejnym terminem operacji, nie wiadomo czy była, czy znowu przełożona.

niestety znowu przełożona - na piatek tym razem juz na 100% - sama Go zawioze, porobie fotki i dam znac co i jak

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

niestety znowu przełożona - na piatek tym razem juz na 100% - sama Go zawioze, porobie fotki i dam znac co i jak

Ja wracam do domu z południa, w poniedziałek.

jesli operacja bedzie w piatek,to czy on bedzie mógł jechać taka długa drogę?

Przedwczoraj rozmawiałam z nescą i było ustalone,że Maksiu bedzie miał przepukline robioną w Słupsku, tak tez przekazałam domkowi w którym ma mieszkać....

Czy Ja mam w ogóle zabierac psa w poniedziałek??

Posted

Troszke sie porobiło...... ale nie mialam netu. A więc Kasia ma rację.... u nas robimy kamień ...w Slupsku resztę. Boję się ,że podróż jest za długa . Nie wiem jak bedą goily sie rany pooperacyjne , a że poniedzialek odpadl...sroda też to wolę dla bezpieczeństwa maluszka zoperowac na miejscu... tym bardziej ,że Kasia ma dobrego weta.

Posted

Jako,ze mieszkam nad przyszłym DT Maksia, deklarowałam dla małego pełen pakiet pomocowy- moge wziąć na siebie weterynarza,moze byc z zębami. Wracam 21go około południa do domu, dom na psa czeka- tyle wiem, na reszte decyzji czekam

Posted

Ja dobrze rozumiem, że on ma mieć czyszczony kamień i usuwaną przepuklinę? Jeśli tak, to moim zdaniem, to nie jest dobry pomysł z jedną narkozą - na zębach jest mnóstwo bakterii, a jama brzuszna będzie otwarta...

Posted

Do operacji przepukliny nie otwiera się jamy brzusznej, jeżeli nie ma uwięźniętych jelit i nie trzeba ich resekować.
To bez sensu narażanie psa na podwójną narkozę. Jeżeli będzie można, to lepiej zaplanować to podczas jednego uśpienia.