plina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dalej panna siedzi? Nie wiem jakim cudem... Naumiała się czegoś nowego, Pineska? :) Quote
karolina27 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 od środy wakacje, a od czwartku trzeba się wziąć solidnie za tczewiaki. Spacery, zabawy, zdjęcia i ogłaszanie. Pinesk@ bierzemy się do roboty!!! Quote
Pinesk@ Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Plina na razie jeszcze nic nowego się nei naumiała bo dawno nic nie ćwiczyłyśmy ;)Ale tak jak Karolina pisze, od tego tygodnia czas nadrobić wszystko koniecznie! Bo psiaki zaniedbane przez nas, oj zaniedbane... ;) Quote
plina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Będziecie robić zdjęcia? Jak byłaby potrzebna pomoc w ogłaszaniu internetowym (oprocz allegro) to mogę pomóc jak najbardziej. Quote
Pinesk@ Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Będą sesje, będą :) Jakbyś chciała któregoś psiaka zdjęcia szczególnie to wołaj. I dzięki za niezastąpioną pomoc ogłoszeniowa :) Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Agatka będzie się w sobotę lansować na Dog Chow Disc Cup w Sopocie. Dla niewtajemniczonych- zawody dogfrisbee. Nie bierzemy udziału w zawodach ale idziemy się pokazać :) Żeby tylko ładna pogoda była. ;) Quote
martasekret Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Może jaki domek ją wypatrzy....? 3mam kciuki!!! Może założycie jej kubraczek, żeby było wiadomo, że sunia szuka domu...? Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Byłoby super... ;) Będzie miała chustkę adopcyjną :) Tylko szkoda, że nie mam dla niej żadnych szeleczek bo przy obroży chustka czasem się zawija i nie widać napisu :( Quote
plina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Juz myślałam, że Pineska pisze o DS Agatki... Przybiegłam w pędzie... No, ale miejmy nadzieję! :) Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Eh o tym DS ciagle cisza, cisza, cisza. Ale na razie widocznie żaden na nią nie zasługuje, poczekamy na ten jeden najlepszy ;) Quote
martasekret Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Pinesk@']Agatka będzie się w sobotę lansować na Dog Chow Disc Cup w Sopocie. Dla niewtajemniczonych- zawody dogfrisbee. Nie bierzemy udziału w zawodach ale idziemy się pokazać :) Żeby tylko ładna pogoda była. ;) Nie chcę krakać, ale prognozy niezbyt pomyślne.... Nie wiem, jak to dokładnie wygląda, ale może podpiąć pod chustkę kawałek tektury, żeby ją nieco usztywniła...? Quote
Pinesk@ Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 No też słyszałam, ze pogoda ma być kiepska.. najwyżej nie pojedziemy na DCDC a na wystawę międzynarodową w Sopocie za tydzień. Aczkolwiek wolałabym na frisbee... Hmm coś pokombinuje sie z tą chustką. Albo może jakimś cudem znajdę szelki w schronisku pasujące na nią. Quote
Pinesk@ Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Jesteśmy juz po wyprawie :) Wprawdzie trochę było komplikacji ze zlokalizowaniem miejsca zawodów ale dotarłyśmy. Agatka obejrzała sobie profesjonalistów, strrrasznie chciała wbiec na ring, bez płaczu się nie obyło :lol: Ale potem zadowoliła się małym treningiem z moim frisbee i dwoma żółtymi fajnymi piłeczkami, które Agatka dostała w prezencie na zawodach ;) Ogółem Agatka wzbudza zainteresowanie, wyróżnia się, wbudza sympatię. Wiec pytanie: dlaczego siedzi już tyle czasu w schronisku? Co jeszcze: Agata nei nadaje się do domu z kotami, ptactwem czy innymi. Instynkt pogoni jest u niej silny i uciekające kotki czy gołębie na deptaku w Sopocie były baaardzo, bardzo interesujące. Do pociągu i z pociągu trzeba było panienkę na rączkach nosic. Do Sopotu podróż w stresie, nigdy chyba na oczu tylu ludzi i hałasów nie słyszała. Z powrotem za to już lepiej, zmęczona i zadowolona. Bardzo ładnie się zachowuje w tłumie ludzi, wśród innych psów. Nie było z nią żadnych problemów. Inne psy ignoruje, biegała po parku gdzie były zawody bez smyczy. Ładnie się pilnuje żeby się nie zgubić. przechodząc przez tłum ludzi idzie dosłownie przy nodze albo depcze po piętach ;) Szkoda tylko, że musiała wrócić do schroniska.. :( Za tydzień międzynarodowa wystawa psów rasowych w Sopocie. Chciałam też ją wziąć ale wydaje mi się, że nie mogę jej tak przyzwyczajać, co chwilę gdzieś wozić ze sobą, za bardzo się do mnie przywiąże.. :-( A tak Agatka oglądała występy swoich kolegów: Quote
Pinesk@ Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 A no i pogoda dopisała wspaniale wbrew telewizyjnym prognozom! Quote
plina Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ale superaśna Agatka :) Na Twoim miejscu wzięłabym ją do Sopotu, bo takie okazje nie zdarzają się często - pełno psiarzy, którzy być może czekają na taką swoją grzeczną Agatkę. Czy mnie wzrok myli, czy ktoś przefarbował włosy? :cool3: Quote
karolina27 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ale super te zdjęcia wyszły. Fajna była ta dzisiejsza wycieczka. A Agatka przekochana. Szkoda, że tej chustki nie miałyśmy, trzeba koniecznie jakieś skombinować. Quote
karolina27 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Jak ona stoi na tych dwóch łapkach i patrzy :) No nie mogę :) Śmieszne to! Quote
Pinesk@ Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Ciotki Agatka ma dom!!!!!!!!! :multi: Zaraz napiszę wiecej bo ciagle jestem w wielkim szoku i ogromnym szczęściu! Po prostu nei moge uwierzyc! Najpierw Dropsik teraz ona! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przeszcześliwy tydzień! Quote
Recommended Posts