EnT Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Razem z Kasią od Fifi (Kashdog)organizujemy spotkanie agilitowe w Kielcach . Ma się odbyć 11 sierpnia (środa) o godzinie 15:00. Może jest ktoś z Kielc, lub okolic i chciałby przyjść na takie spotkanie? :cool3: Quote
sator_k_ Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Kurcze jaka kolwiek forma agility w Kielcach? :crazyeye: To ja się piszę na 99% (ten jedne procent to jakby mnie piorun trzasnął, albo jakaś inna cholera:evil_lol:) Rozumiem, że bez psa też można wstąpić? Bo ja na początku popatrzyć bym sobie chciała jak to na żywo wygląda, a mój narwaniec na pewno nie wysiedzi spokojnie jak wokół będą inne psy. Napisz jeszcze gdzie się to spotkanie ma odbyć tu, albo na PW Quote
EnT Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 sator_k_ napisał(a): Rozumiem, że bez psa też można wstąpić? Bo ja na początku popatrzyć bym sobie chciała jak to na żywo wygląda Oczywiście, że można ;) Wstęp na tor (za jednego psa) kosztuje 5 zł, a więc moje "logiczne" myślenie mówi, że bez psa weszłabyś za darmo :). sator_k_ napisał(a):Napisz jeszcze gdzie się to spotkanie ma odbyć tu, albo na PW 9/10.08, allbo wcześniej postaram się napisać, w którym miejscu się spotkamy ;) Tylko to uzgodnię z Kasią :eviltong: Ale jak coś, to na 50% spotkamy się od razu na Piekoszowskiej ;) Quote
Kashdog Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Już po agility. Niestety kilku osobom nie udało się dotrzeć, ale to się nadrobi :) Następny trening odbędzie się we wtorek o godz. 16. Spotykamy się na Piekoszowskiej, a potem całą ekipą wybieramy się na spacer, także będzie ciekawie :) Tor jest całkiem przyzwoity, więc psy się na nim nie pozabijają. Quote
EnT Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 A poza tym jak było? :razz: Masz fotki? :cool3: Super, że we wtorek :D I to o 16 :razz: Wszystko pasuje :D Quote
sator_k_ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zdjęcia jakieś zrobiłam aparatem Kaśki to pewnie wstawi :), a filmik będzie jak dostarcze materiały Kasi i go zmontuje :) A co za spacer po zajęciach? Quote
Kashdog Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='EnT']A poza tym jak było? :razz: Masz fotki? :cool3: Super, że we wtorek :D I to o 16 :razz: Wszystko pasuje :D Relacja co do Fifki jest u nas na blogu, ale Agnieszce i Castorowi też szło dobrze :) Czasami były małe wpadki, ale kto ich nie miał :diabloti: [quote name='sator_k_']Zdjęcia jakieś zrobiłam aparatem Kaśki to pewnie wstawi :), a filmik będzie jak dostarcze materiały Kasi i go zmontuje :) A co za spacer po zajęciach? Wstawi, wstawi :eviltong: Wybieramy się na Kamieniołomy całą ekipą :razz: Quote
Kashdog Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I odpoczynek Wszystkie zdjęcia by Dominika :) KONIEC Quote
sator_k_ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Kashdog napisał(a):Wybieramy się na Kamieniołomy całą ekipą :razz: To to jest tam gdzie razem byłyśmy jak u cb byłam z psem? Bo ja to nie zorientowana jestm co do tamtej części Kilec.:oops::eviltong: Quote
Kashdog Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 sator_k_ napisał(a):To to jest tam gdzie razem byłyśmy jak u cb byłam z psem? Bo ja to nie zorientowana jestm co do tamtej części Kilec.:oops::eviltong: Tak, to jest tam :) Quote
sator_k_ Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No to teraz wszystko jasne. Ja też oczywiście idę czy Wam się to podoba czy nie. I Sator też idzie ;). Zamówię tylko na później taksowkę (czytaj: mojego tatę:evil_lol:). Quote
EnT Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Kurczę, widzę, że jest nie zagrodzony teren :sad: Nie wiem, jak ja będę ćwiczyć z moją suczą... Bo jak ona poczuje zew wolności... :look3: Quote
Kashdog Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 EnT napisał(a):Kurczę, widzę, że jest nie zagrodzony teren :sad: Nie wiem, jak ja będę ćwiczyć z moją suczą... Bo jak ona poczuje zew wolności... :look3: On jest tylko częściowo ogrodzony, można powiedzieć, że od strony jezdni, a dalej są pola i łąki. Będzie dużo psów, więc myślę, że nie powinna się od takiego towarzystwa oddalać ;) Wiadomo, że nowy teren to trzeba obwąchać , zaznaczyć no i w przypadku Fifki rozkopać :evil_lol: Quote
sator_k_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 EnT napisał(a):Kurczę, widzę, że jest nie zagrodzony teren :sad: Nie wiem, jak ja będę ćwiczyć z moją suczą... Bo jak ona poczuje zew wolności... :look3: Jakby co to będziemy obydwie psy łapać :evil_lol:, bo mój pakud też może zacząć zwiedzać teren. ;) A tak na poważnie to jest o tyle dobrze, że nawet jak ucieknie to nie powinno się psu nic stać, bo tam są same pola i samochód im nie grozi. :) Quote
sator_k_ Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Skleciłam jeszcze filmik z Castorem: http://www.youtube.com/watch?v=xSvQL3IS12w :) Quote
EnT Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Już go kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: ____________________________________ Ok jak coś to łapiemy razem :cool3: Quote
sator_k_ Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Mam nadzieję, że Kasia wstawi jakieś ciekawe zdjęcia i filmiki z naszej dzisiejszej walki :evil_lol: Quote
Recommended Posts