Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Razem z Kasią od Fifi (Kashdog)organizujemy spotkanie agilitowe w Kielcach . Ma się odbyć 11 sierpnia (środa) o godzinie 15:00. Może jest ktoś z Kielc, lub okolic i chciałby przyjść na takie spotkanie? :cool3:

Posted

Kurcze jaka kolwiek forma agility w Kielcach? :crazyeye:
To ja się piszę na 99% (ten jedne procent to jakby mnie piorun trzasnął, albo jakaś inna cholera:evil_lol:)
Rozumiem, że bez psa też można wstąpić? Bo ja na początku popatrzyć bym sobie chciała jak to na żywo wygląda, a mój narwaniec na pewno nie wysiedzi spokojnie jak wokół będą inne psy.
Napisz jeszcze gdzie się to spotkanie ma odbyć tu, albo na PW

Posted

sator_k_ napisał(a):

Rozumiem, że bez psa też można wstąpić? Bo ja na początku popatrzyć bym sobie chciała jak to na żywo wygląda

Oczywiście, że można ;)
Wstęp na tor (za jednego psa) kosztuje 5 zł, a więc moje "logiczne" myślenie mówi, że bez psa weszłabyś za darmo :).

sator_k_ napisał(a):
Napisz jeszcze gdzie się to spotkanie ma odbyć tu, albo na PW

9/10.08, allbo wcześniej postaram się napisać, w którym miejscu się spotkamy ;)
Tylko to uzgodnię z Kasią :eviltong:

Ale jak coś, to na 50% spotkamy się od razu na Piekoszowskiej ;)

Posted

Już po agility. Niestety kilku osobom nie udało się dotrzeć, ale to się nadrobi :)
Następny trening odbędzie się we wtorek o godz. 16. Spotykamy się na Piekoszowskiej, a potem całą ekipą wybieramy się na spacer, także będzie ciekawie :)
Tor jest całkiem przyzwoity, więc psy się na nim nie pozabijają.

Posted

[quote name='EnT']A poza tym jak było? :razz:
Masz fotki? :cool3:
Super, że we wtorek :D I to o 16 :razz:
Wszystko pasuje :D

Relacja co do Fifki jest u nas na blogu, ale Agnieszce i Castorowi też szło dobrze :) Czasami były małe wpadki, ale kto ich nie miał :diabloti:

[quote name='sator_k_']Zdjęcia jakieś zrobiłam aparatem Kaśki to pewnie wstawi :), a filmik będzie jak dostarcze materiały Kasi i go zmontuje :)

A co za spacer po zajęciach?

Wstawi, wstawi :eviltong:
Wybieramy się na Kamieniołomy całą ekipą :razz:

Posted

Kashdog napisał(a):
Wybieramy się na Kamieniołomy całą ekipą :razz:

To to jest tam gdzie razem byłyśmy jak u cb byłam z psem? Bo ja to nie zorientowana jestm co do tamtej części Kilec.:oops::eviltong:

Posted

sator_k_ napisał(a):
To to jest tam gdzie razem byłyśmy jak u cb byłam z psem? Bo ja to nie zorientowana jestm co do tamtej części Kilec.:oops::eviltong:

Tak, to jest tam :)

Posted

No to teraz wszystko jasne. Ja też oczywiście idę czy Wam się to podoba czy nie. I Sator też idzie ;). Zamówię tylko na później taksowkę (czytaj: mojego tatę:evil_lol:).

Posted

Kurczę, widzę, że jest nie zagrodzony teren :sad:
Nie wiem, jak ja będę ćwiczyć z moją suczą... Bo jak ona poczuje zew wolności... :look3:

Posted

EnT napisał(a):
Nie wiem, jak ja będę ćwiczyć z moją suczą... Bo jak ona poczuje zew wolności... :look3:

On jest tylko częściowo ogrodzony, można powiedzieć, że od strony jezdni, a dalej są pola i łąki. Będzie dużo psów, więc myślę, że nie powinna się od takiego towarzystwa oddalać ;)
Wiadomo, że nowy teren to trzeba obwąchać , zaznaczyć no i w przypadku Fifki rozkopać :evil_lol:

Posted

EnT napisał(a):

Jakby co to będziemy obydwie psy łapać :evil_lol:, bo mój pakud też może zacząć zwiedzać teren. ;)
A tak na poważnie to jest o tyle dobrze, że nawet jak ucieknie to nie powinno się psu nic stać, bo tam są same pola i samochód im nie grozi. :)