GrubbaRybba Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Shit... :angryy: Dowiedzcie się dziewczyny, czy pies jest w schronie. Jak trzeba będzie, zrobię allegro. Quote
ocelot Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 ie wiem, kierownik miał zadzwonić i rzecz jasna milczy. Jutro zadzwonię do niego. Quote
NusiaiJa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 no to dobrych wiadomości ciąg dalszy........ :( jest możliwość że ten psiak uciek ze schroniska albo ma brata bliźniaka??????????? biegł jak strzałą przez moje osiedle:roll: a wracając do bohaterki wątku.... coś sięruszyło z ogłoszeń????? Quote
ocelot Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Jest możliwość, że go choroba adoptowali i im uciekł. Dalej patija sprawdzaj czy ten psiak podobny do Psotki jest na tym osiedlu. w schronisku go nie ma. Co do Psotki Pani ma się odezwać na początku września. Ale Psotka nadal nie wysterylizowana. Quote
patija Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 jutro mam wolny dzień w miarę to przejdę się zobaczyć po tej okolicy. A czy w schronisku nie powinni skontaktować się z osobami które go zaadaptowały? a może powinni dostać chociaż jakiś opieprz no bo karę to wątpię żeby im ktoś dał, choć się im należny. A może im uciekł, ale go znaleźli i już jest bezpieczny, a my się tu zastanawiamy... Quote
ocelot Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 patija napisał(a):jutro mam wolny dzień w miarę to przejdę się zobaczyć po tej okolicy. A czy w schronisku nie powinni skontaktować się z osobami które go zaadaptowały? a może powinni dostać chociaż jakiś opieprz no bo karę to wątpię żeby im ktoś dał, choć się im należny. A może im uciekł, ale go znaleźli i już jest bezpieczny, a my się tu zastanawiamy... patija powinni, ale nam nikt danych adoptujących nie poda... Quote
GrubbaRybba Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 NusiaiJa napisał(a):no to dobrych wiadomości ciąg dalszy........ :( jest możliwość że ten psiak uciek ze schroniska albo ma brata bliźniaka??????????? biegł jak strzałą przez moje osiedle:roll: a wracając do bohaterki wątku.... coś sięruszyło z ogłoszeń????? Czy ten pies został adoptowany? Ja mu robiłam ogłoszenia. Mnóstwo ludzi zagląda do tych ogłoszeń i obserwuje. Dlaczego nikt mi nie powiedział, że psa w schronie nie ma. :( Co będzie jak ktoś z ogłoszenia pojedzie do schronu adoptować psa? Quote
ocelot Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 GrubbaRybba napisał(a):Czy ten pies został adoptowany? Ja mu robiłam ogłoszenia. Mnóstwo ludzi zagląda do tych ogłoszeń i obserwuje. Dlaczego nikt mi nie powiedział, że psa w schronie nie ma. :( Co będzie jak ktoś z ogłoszenia pojedzie do schronu adoptować psa? rybko nie wiem czy został adoptowany, trzeba będzie w schronisku sprawdzić. albo wiem. wyślę Maćkowi zdjęcie czy jest czy go nie ma. Quote
ocelot Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 malagos napisał(a):A Psotka? Ma już dom? Nie Psocia nadal w schronisku. Quote
rita60 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ocelot napisał(a):nie psocia nadal w schronisku. ale sa widoki na domek ? Quote
ocelot Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 rita60 napisał(a):ale sa widoki na domek ? 3 września Pani ma się odezwać Quote
NusiaiJa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 a do tego czasu zimny boks?.....:-( czekamy:roll: Quote
ocelot Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 I tak dopiero w ten poniedziałek miała mieć sterylkę Quote
rita60 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Całe szczescie,ze to juz niedługo...mam nadzieje,ze Pani sie nie rozmysli:roll: Quote
lika1771 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Rybko zrobiłas Psotce ogłoszenia,trzeba szukac domku niuni Quote
rita60 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='ocelot']niestety nie.[/QUOTE] Cholera z tymi ludzmi:angryy:Psocia ma u mnie pare ogłoszen,ktore odnawiam. Quote
luta4 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jest urocza myślę że znajdzie szybko dom bo jest młodziutka i taka przyjazna.hulaj maleńka do góry i to bardzo wysoko powodzenia Quote
lika1771 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Co tam u Ciebie suniu potrzebne ogłoszenia? Quote
ocelot Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 lika1771 napisał(a):Co tam u Ciebie suniu potrzebne ogłoszenia? Myślę, że tak. z tamtych już cisza. Quote
lika1771 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 lika1771 napisał(a):Ok zrobie ogłoszenia ogłoszenia zrobione,czekamy na telefony i domek Quote
ocelot Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 lika1771 napisał(a):ogłoszenia zrobione,czekamy na telefony i domek To ja pięknie dziękuję i czekam:) Quote
Recommended Posts