Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diabeł wcielony, on może mnie całować, ja jego nie mogę, od razu wpada w szał :diabloti:
Bardzo mądry i czysty, jak chce siusiu albo kupę stoi pod drzwiami i się wydziera, a głosik to już ma taki donośny, że czasami mi się wydaje, że to jeden z moich bokserów się tak wydziera :lol:
Nie lubi jak go ubieram, to kolejny powód do awantur, jak go już zabieram w nocy na górę do łóżka, wścieka się w łóżku pół godziny, istne szaleństwo, robi fikołki, doskakuje i podgryza, warczy i szczeka jak mały szczeniak.
Do jedzenia jest pierwszy, strach zostawić jedzenie na stole, zrobi wszystko, żeby się tam dostać

Posted

[quote name='Germaine']Diabeł wcielony, on może mnie całować, ja jego nie mogę, od razu wpada w szał :diabloti:
Bardzo mądry i czysty, jak chce siusiu albo kupę stoi pod drzwiami i się wydziera, a głosik to już ma taki donośny, że czasami mi się wydaje, że to jeden z moich bokserów się tak wydziera :lol:
Nie lubi jak go ubieram, to kolejny powód do awantur, jak go już zabieram w nocy na górę do łóżka, wścieka się w łóżku pół godziny, istne szaleństwo, robi fikołki, doskakuje i podgryza, warczy i szczeka jak mały szczeniak.
Do jedzenia jest pierwszy, strach zostawić jedzenie na stole, zrobi wszystko, żeby się tam dostać[/QUOTE]

Typowy nosorożec:lol::lol:...czyli zdrowy?:smile:

Posted

Nie widzę innej możliwości, on się cały trzęsie jak poczuje obcy zapach.
Zresztą ostatnio wbiegł za mną do garażu i zaczął wywijać takie precelki z radości że jestem - szkoda że nie miałam kamery
w nocy spi na mojej głowie, oparty bokiem, przesunę się, przysuwa się :-)

Posted

he he buldozim rodzicem ja już byłam wcześniej i nadal jestem, teraz mam dwóch synków zamiast jednego. Drugi młodszy też jest diabłem wcielonym, bardzo zaborczy i zazdrosny, sadzi się do wszystkich psów, im większy tym lepiej :evil_lol:
no i niestety muszę być bardzo czujna, żeby nie dopadł Cookiego, to jest sekunda nieuwagi i awantura gotowa

Posted

[quote name='Agnezia']Germaine rozpuściłaś kolejnego Ślimaka :mad: masz szczęście że u Ciebie zostaje:evil_lol:[/QUOTE]
Ale dobre wiadomości :multi::multi::multi:
Naprawdę u Ciebie zostaje?
Jak sobie rozpuściłaś , to teraz tak miej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Wczoraj byliśmy z Cookim w lecznicy, dostał kolejną Convenię, krople do oczu Cyklosporynę. Mam z nim przyjechać na czczo na badanie krwi, żeby oznaczyć poziom hormonów.
Cooki zamieszkał ostatnio w walizce. Moja ciocia jechała na lotnisko i w pospiechu zapinała walizeczkę od bagażu podręcznego, pękł suwak, więc w panice pojechaliśmy, żeby kupić nową, a Cooki wlazł do tej popsutej i już z niej nie chce wyjść.
Położyłam mu tam kocyk i jest cały zadowolony :p

Posted

Germaine, daj znać czy kaska doszła?
Ta jest z pierwszego bazarku, kolejna będzie niebawem, to może kup mu porządną walizę niech wygląda jak człowiek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pieniądze doszły, bardzo dziękuję.
W lecznicy wydałam 200 zł na kolejne antybiotyki i krople do oczu.
W nocy przeżyliśmy koszmar :-(:-(:-(:-(
Cooki przestał oddychać, zesztywniał, zaczęłam go masować, w końcu złapał oddech, zaczął się rzucać na łóżku, miał drgawki, po czym mi się zsikał na materac :-(
To chyba był atak padaczki, muszę z nim pognać do lecznicy, niech mu we krwi przebadają wszystko

Posted

Germaine napisał(a):
Pieniądze doszły, bardzo dziękuję.
W lecznicy wydałam 200 zł na kolejne antybiotyki i krople do oczu.
W nocy przeżyliśmy koszmar :-(:-(:-(:-(
Cooki przestał oddychać, zesztywniał, zaczęłam go masować, w końcu złapał oddech, zaczął się rzucać na łóżku, miał drgawki, po czym mi się zsikał na materac :-(
To chyba był atak padaczki, muszę z nim pognać do lecznicy, niech mu we krwi przebadają wszystko

O nie!!??, trzymajcie się:glaszcze: