Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Germaine']Byliśmy z Cookim w lecznicy, musimy się pochwalić, cytuje lekarza: " Zdecydowana poprawa okrywy włosowej i skóry" :cool3:
Cooki dostał Convenie, dostał dwa rodzaje szamponów, mam go kapać w tych szamponach na zmianę.

no to trzymam mocno kciuki :thumbs: za wytrwałe leczenie i jego pozytywne efekty!

i nie zapominajcie o jego psychice, stały/aktywny kontakt z człowiekiem jest bardzo potrzebny, a wręcz konieczny do życia oraz chęci i motywacji psa w powrocie do zdrowia - bf są bardzo wrażliwe i uczuciowe, podobnie jak boksery ;)

Posted

O jego psychikę nie musicie się martwić, my sie prawie nie rozstajemy, mały jeździ ze mną wszędzie, nie chce siedzieć z tyłu w samochodzie, przełazi na przód i jak poczuje moja rękę od razu się kładzie i zasypia. To mały złośnik i nerwus, moja mame i ciotke często dziabie w nogę :evil_lol:

Posted

Germaine napisał(a):
O jego psychikę nie musicie się martwić, my sie prawie nie rozstajemy, mały jeździ ze mną wszędzie, nie chce siedzieć z tyłu w samochodzie, przełazi na przód i jak poczuje moja rękę od razu się kładzie i zasypia. To mały złośnik i nerwus, moja mame i ciotke często dziabie w nogę :evil_lol:

A to nerwus. Nie dajcie się dziabać:):)

Posted

fikusna_joanna napisał(a):
sms od Germaine'y - "Kupiłam mu puszki Hills Z/D dla alergików, wcina jak wariat i wali łapką w miskę, żeby dać jeszcze ;)"

a to złośnik :):)

Posted

Wiem od fikusnej joanny, że pytacie o Cookiego, więc zwlokłam się z łóżka i zrobiłam kilka fotek małego w towarzystwie moich baleronów:p:

chyba wstawianie zdjęć mi nie bardzo wychodzi :oops:

Posted

aniao napisał(a):
czy odzywają się jacyś chętni na Cookisia? ma w ogóle porobione ogłoszenia?

Chyba nie ma, bo dopóki jest leczony, to nie był ogłaszany, tak mi się wydaje :hmmmm: