fikusna_joanna Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Przystojniak :) A niedługo kudłaty przystojniak :) Quote
ockhama Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Germaine']Byliśmy z Cookim w lecznicy, musimy się pochwalić, cytuje lekarza: " Zdecydowana poprawa okrywy włosowej i skóry" :cool3: Cooki dostał Convenie, dostał dwa rodzaje szamponów, mam go kapać w tych szamponach na zmianę. no to trzymam mocno kciuki :thumbs: za wytrwałe leczenie i jego pozytywne efekty! i nie zapominajcie o jego psychice, stały/aktywny kontakt z człowiekiem jest bardzo potrzebny, a wręcz konieczny do życia oraz chęci i motywacji psa w powrocie do zdrowia - bf są bardzo wrażliwe i uczuciowe, podobnie jak boksery ;) Quote
Germaine Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 O jego psychikę nie musicie się martwić, my sie prawie nie rozstajemy, mały jeździ ze mną wszędzie, nie chce siedzieć z tyłu w samochodzie, przełazi na przód i jak poczuje moja rękę od razu się kładzie i zasypia. To mały złośnik i nerwus, moja mame i ciotke często dziabie w nogę :evil_lol: Quote
Nelka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Super wieści, mały wygląda o niebo lepiej:-) Germaine, dziękujemy za wspaniałą opiekę nad Cookisiem Quote
Kapsel Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 aniao napisał(a):a czy niuniek szuka domku? Na pewno szuka domku, tylko takiego do końca życia....czyli najlepszego z najlepszych! Quote
aniao Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 no wiadomo, że najlepszego :) a jest już jakiś na oku? Quote
Mysza2 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Germaine napisał(a):O jego psychikę nie musicie się martwić, my sie prawie nie rozstajemy, mały jeździ ze mną wszędzie, nie chce siedzieć z tyłu w samochodzie, przełazi na przód i jak poczuje moja rękę od razu się kładzie i zasypia. To mały złośnik i nerwus, moja mame i ciotke często dziabie w nogę :evil_lol: A to nerwus. Nie dajcie się dziabać:):) Quote
Nelka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 poprosimy dużo nowych fotek i częstsze relacje co u cookiego:-) Quote
fikusna_joanna Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Germaine chora jest, więc ma braki w pisaniu na forum;) Postaram się z nią jakoś skontaktować i dowiedzieć się co u Cookiego :] Quote
fikusna_joanna Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 sms od Germaine'y - "Kupiłam mu puszki Hills Z/D dla alergików, wcina jak wariat i wali łapką w miskę, żeby dać jeszcze ;)" Quote
Mysza2 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 fikusna_joanna napisał(a):sms od Germaine'y - "Kupiłam mu puszki Hills Z/D dla alergików, wcina jak wariat i wali łapką w miskę, żeby dać jeszcze ;)" a to złośnik :):) Quote
Germaine Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wiem od fikusnej joanny, że pytacie o Cookiego, więc zwlokłam się z łóżka i zrobiłam kilka fotek małego w towarzystwie moich baleronów:p: chyba wstawianie zdjęć mi nie bardzo wychodzi :oops: Quote
andegawenka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Kuruj się i wracaj zdrowa, my zawsze będziemy głodne fotek.... Quote
Mysza2 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Germaine, aż z lóżka to nie trzeba było się zwlekać, my poczekamy. Cookie wygląda jak Guliwer wśród olbrzymów przy tych twoich tłuściochach :razz::razz: Quote
fikusna_joanna Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Ale słodkie staruszki:loveu::loveu: Quote
aniao Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 czy odzywają się jacyś chętni na Cookisia? ma w ogóle porobione ogłoszenia? Quote
Kapsel Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 aniao napisał(a):czy odzywają się jacyś chętni na Cookisia? ma w ogóle porobione ogłoszenia? Chyba nie ma, bo dopóki jest leczony, to nie był ogłaszany, tak mi się wydaje :hmmmm: Quote
Recommended Posts