Mysza2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Jak się go wyleczy to znajdzie, słodziak taki:) Będą nowe fanty dla Cookiego od cioteczki Saxatlia, ale zostaną wystawione w nowym bazarku. Bardzo Ci dziękujemy Saxatilia:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A co tu tak pusto u naszego buldożerka, zapomnieli wszyscy o nim? Jak się miewa Cookie? Quote
monia&nero Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 W tej zielonej bluzie to prawdziwe ciacho:loveu::loveu::loveu:z tego naszego Cookiego:loveu::loveu::loveu: Maluszek się mniej drapie i wyglada o niebo lepiej - to rewelacyjne wieści. Trzymaj sie Cooki i zdrowiej maluchu!!!! Quote
_Goldenek2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cieszę się, że nasz Ciasteczko ma się lepiej :) Quote
fikusna_joanna Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 zrobiłam rozliczenie w pierwszym poście. Kukuś to przystojniak jakich mało, do tego taki mini boksio :) Quote
Germaine Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cooki czuje się coraz lepiej, nie śpi już całymi dniami, dużo łazikuje w swoim kojcu, często płacze żeby przyjść i go wygłaskać, kładzie główkę na dłoni i czeka na drapanko :p zdjęcia będą dopiero w piątek Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Germaine napisał(a):Cooki czuje się coraz lepiej, nie śpi już całymi dniami, dużo łazikuje w swoim kojcu, często płacze żeby przyjść i go wygłaskać, kładzie główkę na dłoni i czeka na drapanko :p zdjęcia będą dopiero w piątek To są dopiero dobre wieści. zdrowiej nam maluszku :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Mysza2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Bardzo się cieszę, cookie cioteczki kaskę z bazarku dla Ciebie zbierają:) Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Przepraszam maluszku, ale może ktoś chce zobic swojemu pupilkowi portret ręcznie malowany ołówkiem? http://www.dogomania.pl/threads/190986-PORTRET-twojego-psa-kota-na-pomoc-bokserom-START-do-31.08.2010 Quote
Kapsel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ale Cookie nazbierał kasiorki z bazarku :siara::siara::siara: Quote
Mysza2 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Kapsel napisał(a):Ale Cookie nazbierał kasiorki z bazarku :siara::siara::siara: Tyle ciotek sponsorów ma szczęściarz w tym nieszczęściu:) Quote
Nelka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 co u Cookie, dlaczego nie ma żadnych wieści:-( Quote
Mysza2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nelka napisał(a):co u Cookie, dlaczego nie ma żadnych wieści:-( No właśnie Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Mysza2 napisał(a):No właśnie Czekamy na Germaine, pewnie będzie wieczorkiem, jak wyspaceruje swoje boksie :smile: Quote
Germaine Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Już jestem, nasz Fundacyjny Rene ma zapalenie płuc, spędziłam z nim kilka godzin w lecznicy :-( U Cooki wszystko ok, uwielbia jeść :-) i mógłby jeść na okrągło, juz troche waży, czuć jak go biorę na ręce :p Bardzo chce, żeby go głaskać, nadstawia głowę i stoi taki smutny. Jest małym złośnikiem :evil_lol: Dziś wyprowadziłam go do kojca i próbowałam zamknąć szybko drzwi, żeby nie uciekł, a on chciał wrócić do swojej klatki, więc zasłoniłam drzwi nogą a on dziab mnie w buta i szarpie, nerwus mały Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nie ma co się dziwić, że złoźnik. Ile można w klatce samemu siedzieć :smile: Quote
andegawenka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kapsel napisał(a):Nie ma co się dziwić, że złoźnik. Ile można w klatce samemu siedzieć :smile: ale i tak kochany. tyle musi zniesc:shake: Quote
Mysza2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Najwazniejsze że ku lepszemu idzie z jego zdrówkiem Quote
Dżdżowniś Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Germaine napisał(a):Już jestem, nasz Fundacyjny Rene ma zapalenie płuc, spędziłam z nim kilka godzin w lecznicy :-( U Cooki wszystko ok, uwielbia jeść :-) i mógłby jeść na okrągło, juz troche waży, czuć jak go biorę na ręce :p Bardzo chce, żeby go głaskać, nadstawia głowę i stoi taki smutny. Jest małym złośnikiem :evil_lol: Dziś wyprowadziłam go do kojca i próbowałam zamknąć szybko drzwi, żeby nie uciekł, a on chciał wrócić do swojej klatki, więc zasłoniłam drzwi nogą a on dziab mnie w buta i szarpie, nerwus mały :grin: Odżył.Strasznie jestem szczęśliwa z tego powodu:kciuki: Quote
monia&nero Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Takie dobre wieści :multi::multi::multi::multi::multi:Proszę wygłaskać ode mnie Maluszka:lol: Quote
_Goldenek2 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może znasz kogoś, kto pokocha LUSIĘ??? http://www.dogomania.pl/threads/191421-Młoda-goldenka-LUSIA-szuka-domu Quote
Mysza2 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 A ja mam dobre wiadomości na temat finansów Cookiego. Z bazarku który już się zakończył będzie dla słodziaka ładna sumka. Jesteśmy w trakcie zbierania kaski i rozliczeń, ale to nie koniec. Cioteczka Saxatilia podarowała mnóstwo nowych super fantów na następny bazarek. Jak ciotka Mysza2 się ogarnie to go zrobi i wstawi linka na wątek. Cioteczce Saxatilia jeszcze raz bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Mysza2 napisał(a):A ja mam dobre wiadomości na temat finansów Cookiego. Z bazarku który już się zakończył będzie dla słodziaka ładna sumka. Jesteśmy w trakcie zbierania kaski i rozliczeń, ale to nie koniec. Cioteczka Saxatilia podarowała mnóstwo nowych super fantów na następny bazarek. Jak ciotka Mysza2 się ogarnie to go zrobi i wstawi linka na wątek. Cioteczce Saxatilia jeszcze raz bardzo dziękujemy :multi::multi::multi: Bosze Mysza, czy Ty chcesz koniecznie żebym na stare late orientację zmieniła.:razz::lol::loveu:Dzieki,dzięki,dzięki,dzięki itd.:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts