Mysza2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 czekamy na jakieś informacje o złośniku:) Quote
monia&nero Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To zdjęcia zrobione przez cioteczkę buldożkową Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 On wygląda jak maskotka :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnezia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Cookie po kastracji w swoim"posłaniu":evil_lol: Quote
aniao Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 słodziaczek :) tylko ja bym mu chyba trochę pazurki obcięła.. Quote
Germaine Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [FONT=Arial]To jest Cooki przed kastracją, 2 tygodnie przed kastracja.... Po kastracji jeszcze nie robiłam zdjęć, a korzystając z okazji że nerwus był pod narkoza pazury niedźwiedzie zostały obcięte :p [/FONT] Quote
Agnezia Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Germaine napisał(a):[FONT=Arial]To jest Cooki przed kastracją, 2 tygodnie przed kastracja.... Po kastracji jeszcze nie robiłam zdjęć, a korzystając z okazji że nerwus był pod narkoza pazury niedźwiedzie zostały obcięte :p [/FONT] To co mi takies stare zdjęcia dajesz nie odjajczonego psa:mad: Quote
aniao Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a mój Vitek też lubi walizki. jak tylko po jakimś wyjeździe zostawimy torbę to on też cały dzień się w niej gości :) Quote
Inez de Villaro Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Mój Barney też, natomiast Ptysiek zawsze osika zamiast spać... Całujemy Ciasteczko :) Quote
monia&nero Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A jak tam Ciasteczko wraca do formy po kastracji? Niezłe legowisko sobie znalazł:cool1: czochranie dla malucha Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Największy wróg Cookiego, czyli Ślimak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kapsel Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 aniao napisał(a):o Boziu a kto to taki śliczny? :loveu: Ślimak kolega/braciszek Cookiego;););) Quote
Nelka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kapselku, poprosimy o więcej info o tej buldoziej, nowej, pięknej mordeczce:-) Quote
Germaine Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ślimak to buldożek, którego mam od szczeniaka, diabeł wcielony, zazdrośnik złośliwy :diabloti: W łóżku cały czas poluje na Cookiego, sekunda nieuwagi i już siedzi na biedaku i chce go gryźć. Im większy pies tym lepszy, żeby go zaatakować, masakra :shake: Quote
aniao Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 a wygląda na takiego słodziaka :loveu::loveu::loveu: Quote
Inez de Villaro Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 A jak ten psiaczek z Rzeszowa, ze schroniska, zapomniałam jego imienia??? Quote
monia&nero Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Na ostatnim zdjęciu wyglada jakby mówił "No i co się tak patrzysz? Ja tu rządzę" :) Piękny jest Quote
monia&nero Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Germaine napisał(a): W łóżku cały czas poluje na Cookiego, sekunda nieuwagi i już siedzi na biedaku i chce go gryźć. A jak Cooki sobie z nim radzi? Quote
Kapsel Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ciotunie buldożkowe zapraszamy na bazarek dla staruszka, pomózcie http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-in-dla-Bodzia-do-05.12.2010-godz-22 Quote
Germaine Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Inez, mój Maślaczek z Rzeszowa nie żyje :-(:-(:-(:-(:-(, miał problemy z oddychaniem po tym zapaleniu płuc w schronisku, jeździłam z nim na tlen, nie pomagało, potem oko mu się rozpaskudziło po tym pogryzieniu w schronisku, zoperowaliśmy oko, po operacji były kolejne problemy zoddychaniem, zrobili mu tracheotomię, operacja sie udała, cała noc czuwał przy nim lekarz, rano w lecznicy udusił się wydzieliną z płuc, próbowali odessać ale nie udało się:-(:-(:-(:-( Quote
Inez de Villaro Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Germaine napisał(a):Inez, mój Maślaczek z Rzeszowa nie żyje :-(:-(:-(:-(:-(, miał problemy z oddychaniem po tym zapaleniu płuc w schronisku, jeździłam z nim na tlen, nie pomagało, potem oko mu się rozpaskudziło po tym pogryzieniu w schronisku, zoperowaliśmy oko, po operacji były kolejne problemy zoddychaniem, zrobili mu tracheotomię, operacja sie udała, cała noc czuwał przy nim lekarz, rano w lecznicy udusił się wydzieliną z płuc, próbowali odessać ale nie udało się:-(:-(:-(:-( Nie wiedziałam...przykro mi :( Quote
fikusna_joanna Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Ślimak jest boski, z resztą Cookie też. Ślimor ma energii za nich dwóch. Quote
Recommended Posts