Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]To jest Cooki przed kastracją, 2 tygodnie przed kastracja....
Po kastracji jeszcze nie robiłam zdjęć, a korzystając z okazji że nerwus był pod narkoza pazury niedźwiedzie zostały obcięte :p
[/FONT]

Posted

Germaine napisał(a):
[FONT=Arial]To jest Cooki przed kastracją, 2 tygodnie przed kastracja....
Po kastracji jeszcze nie robiłam zdjęć, a korzystając z okazji że nerwus był pod narkoza pazury niedźwiedzie zostały obcięte :p
[/FONT]

To co mi takies stare zdjęcia dajesz nie odjajczonego psa:mad:

Posted

Ślimak to buldożek, którego mam od szczeniaka, diabeł wcielony, zazdrośnik złośliwy :diabloti:
W łóżku cały czas poluje na Cookiego, sekunda nieuwagi i już siedzi na biedaku i chce go gryźć.
Im większy pies tym lepszy, żeby go zaatakować, masakra :shake:

Posted

Inez, mój Maślaczek z Rzeszowa nie żyje :-(:-(:-(:-(:-(, miał problemy z oddychaniem po tym zapaleniu płuc w schronisku, jeździłam z nim na tlen, nie pomagało, potem oko mu się rozpaskudziło po tym pogryzieniu w schronisku, zoperowaliśmy oko, po operacji były kolejne problemy zoddychaniem, zrobili mu tracheotomię, operacja sie udała, cała noc czuwał przy nim lekarz, rano w lecznicy udusił się wydzieliną z płuc, próbowali odessać ale nie udało się:-(:-(:-(:-(

Posted

Germaine napisał(a):
Inez, mój Maślaczek z Rzeszowa nie żyje :-(:-(:-(:-(:-(, miał problemy z oddychaniem po tym zapaleniu płuc w schronisku, jeździłam z nim na tlen, nie pomagało, potem oko mu się rozpaskudziło po tym pogryzieniu w schronisku, zoperowaliśmy oko, po operacji były kolejne problemy zoddychaniem, zrobili mu tracheotomię, operacja sie udała, cała noc czuwał przy nim lekarz, rano w lecznicy udusił się wydzieliną z płuc, próbowali odessać ale nie udało się:-(:-(:-(:-(

Nie wiedziałam...przykro mi :(