Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monia&nero napisał(a):
Maluch wygląda dużo lepiej i ma takie iskierki nadzieji w oczach...Ode mnie tez poszedł przelewik. Niedużo ale może coś na poczatku września też się uda. Zdrowiej Maluchu!

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

andegawenka napisał(a):
Skąd wiedziałaś Kapselku?:evil_lol::evil_lol: jakieś ciśnienie nie tego...:lol:

Bo ja tez się zdrzemnęłam :kiss_2:

Na nowe wieści o buldożku musimy poczekac na Germaine :placz:

Posted

Ja jestem dobrej myśli, musi się nam udać, to kwestia czasu.
Mały przesypia cały dzień, wstaje tylko do jedzenia, albo budzę go żeby z nim wyjśc na sikanko. Panicznie boi się wychodzenia z klatki, tam czuje się bezpiecznie na swojej kołderce i kiedy otwieram drzwiczki, żeby go wyjąc ucieka w najdalszy kąt i nie chce.
Daje sobie normalnie czyścić uszy, wydzieliny jest coraz mniej. Oczka zakraplam i to niesamowite, już nie wyglądają jak plastikowe, nie są już tak matowe. Mam nadzieję, że uda nam się w końcu wytłuc wszystkie paskudy z uszu i ze skóry

Posted

jak ktos od bazarków moze podskoczyc na e psy pl ( wiem ze nie wolno podawac innych for ale prosze to sprawa wyjatkowa)l tak dziewczyna chca cos przekaza ja bym wsyatwiła ale w piatek jade i nie mam teraz kiedy :( grupa IX buldoski francuskie w dziale do adopcji jes temacik cookiego :) :)

Posted

to dobre wieści z tymi uszkami i oczkami:lol: Niech śpi - jak mówi stare porzekadło ;) sen to najlepsze lekarstwo! JUż niedługo nie będzie sie chował bo poczuje się bezpiecznie maluszek kochany. Zdrowiej Piesiulku kochany!

Posted

Nelka napisał(a):
jak możesz jeszcze coś dorzucić do obecnego bazarku, to jutro wyśle ci foty jeszcze kilku rzeczy.

Mogę dorzucić spokojnie. Wysyłaj :):)

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki dobre wiadomości z bazarku Cookiego. Będzie trochę kaski dla biedaka :multi:

To dobre wieści, bo kaska dla buldożka bardzo potrzebna :shake: