leemonca Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Czy niespełna czteromiesięczny szczeniak ważący 17 kg jest za gruby? :cool3: w kłębie ma około 50 cm, nie wiem dokładnie bo to straszna wiercipięta Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 leemonca napisał(a):Czy niespełna czteromiesięczny szczeniak ważący 17 kg jest za gruby? :cool3: w kłębie ma około 50 cm, nie wiem dokładnie bo to straszna wiercipięta jak ma 50cm to niemasz sie o co martwic:cool3: hmm moze tylko tym ze spory piesek ci rosnie:cool3: moja wazy 20kg majac ok 52 cm w kłebie:) (moja to suczka i ma 6 miesiecy ) Quote
Matiz Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Mój dog waży 18kg i ma też ok 50cm w kłębie. Jest szczupły i wet twierdzi, że dobrej budowy i że jest wszystko ok więc nie ma powodu do obaw :) Quote
leemonca Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Pytałam dlatego, że wczoraj na spacerze pewien facio spojrzał na niego " okiem znawcy ":cool1: i stwierdził, że jak na szczeniaka czteromiesięcznego to jest stanowczo za gruby. Mnie się wydaje, że wcale tak nie jest ale ja go widzę ciągle i mogę nie dostrzec pewnych rzeczy. A nie chciałabym, aby się spasł. Chociaż to mu chyba nie grozi, bo dużo biega. Quote
e.v.a Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 leemonca napisał(a):Pytałam dlatego, że wczoraj na spacerze pewien facio spojrzał na niego " okiem znawcy ":cool1: i stwierdził, że jak na szczeniaka czteromiesięcznego to jest stanowczo za gruby. Mnie się wydaje, że wcale tak nie jest ale ja go widzę ciągle i mogę nie dostrzec pewnych rzeczy. A nie chciałabym, aby się spasł. Chociaż to mu chyba nie grozi, bo dużo biega. hehe znawcy sa najlepsi :cool3: nie widze powodow do zmartwien :) ja mam ciutek wiekszego i ciezszego psa a powiedziala bym raczej ze za chudy jest :evil_lol: zero tluszczyku ...:razz: Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 mój to dopiero chudzinka:) chyba ma za duzo ruchu....hihihi ma 60 cm i wazy 30kg. zeberka na wierzchu ale juz poleciałam do weta zrobic badnia( panikara jedna) i jest ok:) taka jego uroda:) a "znawców" nie ma co słuchac:) Quote
agbar Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cimi napisał(a):Aga.. może bardziej kaloryczna karma ? pożera RC dla psów aktywnych i mnóstwo innych rzeczy....( az wstyd ) i nic ale podobno jaki pan taki pies:) mój TZ tez tak ma je jak smok a chudyyyyyy:)... Quote
leemonca Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Haker je Eukanubę ale przez ostatnie parę dni jej nie miałam i jadł gotowane. I przez to między innymi pomyślałam, że może zrobił się z niego mały baleronik i facio miał rację, że jest za gruby. Ja tego nie widzę. Quote
Recommended Posts