adeczka123 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 witam własnie wrociłam ze spacerku, patrze a mój kosz w kuchni jest przewrocony a śmieci rozwalone po kuchni, oczywiscie moj york zjadłz tego kosza wczorajszego dramstika razem z kością od 3 godzin go obserwuje i jak narazie zachowuje sie normalnie, czy jest możliwość ze wszystko bedzie dobrze? tak sie boje on ma dopiero roczek!!! czy kości kurczaka od razu wbijaja sie w jelitka ? czy to trwa? Quote
sachma Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 obserwuj kupy - jeśli będą normalne to nie ma się co martwić, jeśli pojawi się choć trochę krwi to jedz do weta.. moja wetka kazała mi podawać kisielek z siemia lnianego (bez łupin) w przypadku zjedzenia czegoś czego nie powinien. Quote
adeczka123 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 dziekuje za szybką odpowiedz akurat mam w domu siemie lniane zeby tylko chciał pic!!! Quote
sachma Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 adeczka, a go w ogóle boli brzuch? Bo Lenny jak zjadł szaszłyka z patyczkiem, czy szczurzą karmę to po kilku godzinach strasznie rozbolał go brzuch i tak na prawdę siemię to jedyna rzecz jaka mu wtedy wchodziła.. Quote
adeczka123 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 jak narazie nic mu nie dolega moze zabardzo panikuje ale zawsze słyszałam zeby nie dawac psom kosci z kurczaka:( caly czas go obserwuje jak bedzie sie cos działo od razu napisze! Quote
Recommended Posts