Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]5. sierpnia w godzinach porannych w ok. przystanku autobusowego przy Mostach Warszawskich znaleziono jamnikopodobną suczkę mieszańca. Suczka wygląda na zadbaną, jest okrąglutka, nieagresywna. Nie miała obroży. [/FONT]

[FONT=Verdana]Właściciela proszę o kontakt: 605 35 17 35.[/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Zdjęcie wkleję później. [/FONT][/FONT]

Posted

Rozmawiałam z Demi, jak na razie. Dzisiaj zadzwonię do schronu, chociaż z relacji innych wiem, że telefonicznie mogą nie skojarzyć.

Więc szukam chętnego:
1. na wstawienie zdjęcia suczki na dogo (wg instrukcji jakoś nie idzie mi wklejanie)
2. osoby, która będzie w schronie w weekend, wydrukuje ogłoszenie, aby je tam wywiesić.

Posted

[quote name='Korenia']Mi możesz przesłać zdjęcie na maila: reniako@o2.pl to wstawię :)

Wysłane. Dziękuję za odzew ;)

Schron poinformowany - nie było zgłoszenia zaginięcia takiej suczki. Oby to nie był ten najgorszy, wakacyjny wariant...

Posted

[quote name='Kawon5']Wysłane. Dziękuję za odzew ;)

Schron poinformowany - nie było zgłoszenia zaginięcia takiej suczki. Oby to nie był ten najgorszy, wakacyjny wariant...

Obawiam się, że właśnie może to być wakacyjny wariant :(

Zdjęcie sunieczki:

Posted

[quote name='Bella1']Może ma czipa

[FONT=Arial]Suczka niestety nie ma chipa - zabrałam ją do weta jeszcze w czwartek po południu. [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Jak dla mnie to prawdopodobnym właścicielem jej jest/ był emeryt lub rencista. Suczka jest otłuszczona, powolna i spacer dookoła bloku zajmuje nam 30 min. Ma zapalenie spojówek i kropienie oczu to dopiero wyzwanie. Jest grzeczna, ale przy tym zabiegu dostaje sił witalnych. Nie jest młoda, sądzę, że ma 7-10 lat. [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Na szczęście nie ma konfliktu z moimi kotami, ale życie domowe odwrócone zostało do góry nogami. [/FONT]

Posted

Liczę jeszcze na ogłoszenia, które mają sie ukazać w Wyborczej i Wrocławskiej.
Hmmm, mam wątpliwości czy znalazła by się chętna osoba - suczka raczej nie jest w typie adopcyjnym. Schron to wyrok dla starszego pieska.
Sama nie wiem, co zrobię w wariancie pesymistycznym....

Posted

Bardzo dobre wieści z rana: suczka od wczorajszego wieczora juz w swoim domu.
Akcja oblepiania słupów zakończyła sie sukcesem ;)

Betina zgubiła sie podczas spaceru. A drugi piesek w tym domu z tęsknoty za nią nie chciał jeść.
Pani dostała ode mnie wskazówki dot. żywienia i leczenia suczki - niestety z wiekiem i nadwagą zaczęły wychodzić również problemy ze stawami. Wpadnę kiedyś zobaczyć ją w swoim gniazdku.