jambi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 czyli nowe zdjęcia w czwartek? to trzymam kciuki za egzamin! nie dziękuj!!!! bo to podobno pecha przynosi :kciuki:
Middledream Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 No i niestety, chyba się żegnam z tym kierunkiem i rok w plecy , jedna osoba na 20 zaliczyła poprawkę... nie ma to jak mieć pecha i egzaminatora z dupy, nie? :P
Fides79 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 cooo, jak to> nie ma już żadnej deski ratunku? Ty się lepiej módl, żeby "egzaminator z d..y" nie był użytkownikiem tego forum :cool3: ehhhh chyba na każdym kierunku jakiś taki się musi studentom trafić:mad: chyba nie wywalą 20 osób z roku, z powodu jednego przedmiotu bo to by świadczyło o poziomie edukacji na UŁ oraz o wątpliwych kwalifikacjach ów wykładowcy :shake: A czy ów Mądry Pan wykłada także na filologii klasycznej?
Middledream Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Fides79 napisał(a):cooo, jak to> nie ma już żadnej deski ratunku? Ty się lepiej módl, żeby "egzaminator z d..y" nie był użytkownikiem tego forum :cool3: ehhhh chyba na każdym kierunku jakiś taki się musi studentom trafić:mad: chyba nie wywalą 20 osób z roku, z powodu jednego przedmiotu bo to by świadczyło o poziomie edukacji na UŁ oraz o wątpliwych kwalifikacjach ów wykładowcy :shake: A czy ów Mądry Pan wykłada także na filologii klasycznej? nie, nie. u nas tylko uczą z klasycznej, poloniści na klasycznej chyba nie :) użytkownikiem forum to nie jest... poprawkę miałam z inną panią. powiedziała, że wybitnie jej szkoda, że mam wszystko zaliczone na 4 tylko tego nie i że przyjmie moje podanie o komis, mam 10 dni żeby się ratować. a podań o komis wpłynęła już podobno masa...trzeba wybitnie nie mieć szczęścia jak ja, o u 4 innych egzaminatorów wszyscy pozdawali ;) Józek miał dziś przymiarkę kurtki zimowej, mama mu za 20 zł kupiła w centrum chińskim :P
Fides79 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ehh no może rzeczywiście nie powiodło Ci się ale pisz to podanie, trzymam kciuki :kciuki::kciuki: a ubranko rewelacyjne i jakie niedrogie :lol:
Middledream Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Czasem mam wrażenie, że walczę z wiatrakami i nie mam już siły.
suziaakowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/3732/20100903685.jpg jakie spojrzenie..; P
Fides79 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Middledream napisał(a):Czasem mam wrażenie, że walczę z wiatrakami i nie mam już siły. eee dasz radę Kochana, trzymam kciuki :kciuki:
Middledream Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Już po wszystkim. Studiuję tylko informatykę na ek-socu od tej chwili :) Józeczka jutro zabieram ze sobą do Łodzi, bo na czas sesji poprawkowej siedział u rodziców.
Fides79 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ojjj szkoda tej polonistyki :shock: no ale dobrze, że był zapas w formie drugiego kierunku :) będziesz dojeżdżać na zajęcia czy przenosisz się do Łodzi?
Middledream Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Szkoda, ale chyba na pecha nic nie można poradzić ;/ Wracam do Łodzi dziś wieczorem, bo ta informatyka jest bardziej absorbująca, niż mi się wydawało :P
Fides79 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ooo to fajnie, i na Widzewie będziesz mieszkała? może się kiedyś umówimy na jakąś kawkę?
Middledream Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 No już jestem na Widzewie, właśnie przyjechałam :) co do kawki to nie ma sprawy.
Fides79 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 no to super, jak się wykuruję to ustalimy jakiś dogodny termin :) aa może byś dodała jakieś Józkowe zdjęcia??
Middledream Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Jadę w środę do domu, jakieś się na pewno skołuje :D
Recommended Posts