Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cooo, jak to> nie ma już żadnej deski ratunku?

Ty się lepiej módl, żeby "egzaminator z d..y" nie był użytkownikiem tego forum :cool3:
ehhhh chyba na każdym kierunku jakiś taki się musi studentom trafić:mad:
chyba nie wywalą 20 osób z roku, z powodu jednego przedmiotu bo to by świadczyło o poziomie edukacji na UŁ oraz o wątpliwych kwalifikacjach ów wykładowcy :shake:
A czy ów Mądry Pan wykłada także na filologii klasycznej?

Posted

Fides79 napisał(a):
cooo, jak to> nie ma już żadnej deski ratunku?

Ty się lepiej módl, żeby "egzaminator z d..y" nie był użytkownikiem tego forum :cool3:
ehhhh chyba na każdym kierunku jakiś taki się musi studentom trafić:mad:
chyba nie wywalą 20 osób z roku, z powodu jednego przedmiotu bo to by świadczyło o poziomie edukacji na UŁ oraz o wątpliwych kwalifikacjach ów wykładowcy :shake:
A czy ów Mądry Pan wykłada także na filologii klasycznej?

nie, nie. u nas tylko uczą z klasycznej, poloniści na klasycznej chyba nie :) użytkownikiem forum to nie jest... poprawkę miałam z inną panią. powiedziała, że wybitnie jej szkoda, że mam wszystko zaliczone na 4 tylko tego nie i że przyjmie moje podanie o komis, mam 10 dni żeby się ratować. a podań o komis wpłynęła już podobno masa...trzeba wybitnie nie mieć szczęścia jak ja, o u 4 innych egzaminatorów wszyscy pozdawali ;)
Józek miał dziś przymiarkę kurtki zimowej, mama mu za 20 zł kupiła w centrum chińskim :P

Posted

Już po wszystkim. Studiuję tylko informatykę na ek-socu od tej chwili :) Józeczka jutro zabieram ze sobą do Łodzi, bo na czas sesji poprawkowej siedział u rodziców.

Posted

ojjj szkoda tej polonistyki :shock:
no ale dobrze, że był zapas w formie drugiego kierunku :)
będziesz dojeżdżać na zajęcia czy przenosisz się do Łodzi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...