Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety nie mogłam dzisiaj pojechać, ponieważ miałam drobny wypadek i szytą nogę, więc narazie nie dam rady:shake: :shake:
Za tydzień postaram się być na 100%:eviltong: :eviltong:

Posted

Wiec szceniaczków juz nie ma zostały adoptowane nie ma tez kilku dorosłych psów, chyba czyta nas wiecej osób niz sie wypowiada.
Niestety przybyło 6 kałkazów, i malutkie kotki.
Czarna sznaucerka olbrzymka już w nowym domku.:multi:

Posted

A niby co mam zrobic jak mam sie dowiedzieć czy te psy naprawde zostały adoptowane czy tylko tak mówią?? Nie ma trzech szczeniaków i 4 dorosłych. To niby duzo na czas dwuch tygodni ??

Posted

Wszystko mozliwe,ze te psy zostaly adoptowane.Same przeciez widzialysmy ilu ludzi przychodzi do tego schroniska po psa.
Widzialyscie wczoraj na TVN program "Uwaga"?
Bylo o schronisku gdzies tam i sprawa dotyczyla ogromnej masy bezpodstawnych eutanazji...Tak jak kiedys w Legnicy.Czy jest tak tam teraz-nie wiadomo....Wydaje mi sie,ze to tej aferze,jak wylecial Celoch to maja na nich juz "oko" i takie eutanazje sie juz nie zdarzaja...

Mam link:
http://uwaga.onet.pl/

Posted

[quote name='Iza i Fidel']Wszystko mozliwe,ze te psy zostaly adoptowane.Same przeciez widzialysmy ilu ludzi przychodzi do tego schroniska po psa.
Widzialyscie wczoraj na TVN program "Uwaga"?
Bylo o schronisku gdzies tam i sprawa dotyczyla ogromnej masy bezpodstawnych eutanazji...Tak jak kiedys w Legnicy.Czy jest tak tam teraz-nie wiadomo....Wydaje mi sie,ze to tej aferze,jak wylecial Celoch to maja na nich juz "oko" i takie eutanazje sie juz nie zdarzaja...

Mam link:
http://uwaga.onet.pl/

to nie gdzies tam, to Krzyczki, a wątek jest u nas na dogo. Facet wykańczł psy, możliwe, że ta eutanazja polegała na walnięciu psa młotkiem w głowę. Zajrzyjcie na wątek pt "Krzyczki padły", jak na łyżce od koparki wiszą szczątki masy zwierząt

Posted

[quote name='Tweety']to nie gdzies tam, to Krzyczki,

I tak mi nic nie mowi ta nazwa.

. Facet wykańczł psy, możliwe, że ta eutanazja polegała na walnięciu psa młotkiem w głowę. Zajrzyjcie na wątek pt "Krzyczki padły", jak na łyżce od koparki wiszą szczątki masy zwierząt

o got!!:angryy: Zaraz zerkne na ten watek.

Posted

Dabrowka napisał(a):
Geograficznie to i mnie niewiele mówi. Chodzi raczej o to, że Krzyczki to schronisko znane na dogomanii.

Nie do konca,tj widocznie nie wszystkim.Choc teraz to juz chyba wszystkim :)

Posted

Sprawa Krzyczek jest przerażająca, to chyba nawet z tego powodu taka moja nie ufnosc do schronu w Legnicy, bo wydaje mi sie ,że jak na 2 tygodnie to dużo adpocji.Zrestza mozę jestem już przewrażliwiona.Sprawa Krzyczek jest na każdym forum związanym z psami.

Posted

Jak kiedyś byłyśmy razem raptem 4 godzinki to adoptowano podczas tego czasu 3 albo cztery psy. Kałakaza i dwa onko podobne ale mniejsze a jeszcze jeden pan wybierał pieska pamietcie dziewczyny tego pana co chciał sznaucero podobnego psa ale okazało sie ze kiedys kogoś ugryzł i pan poszedł szukać dalej ??

myśle ze to mozliwe gdyby znikło 10 zaczeła bym sie zastanawiać !!! Poreszta co my mamy tak naprawde zrobić zaprac wszystkie psy do siebie ?? Bo zostawiając tam chociaż jenego to on i tak bedzie zagrozaony. Mozemy odszczelić dyrektora potruć pracowników to moze w tedy coś sie zmieni.

Posted

zalewscy napisał(a):
Jak kiedyś byłyśmy razem raptem 4 godzinki to adoptowano podczas tego czasu 3 albo cztery psy. Kałakaza i dwa onko podobne ale mniejsze a jeszcze jeden pan wybierał pieska pamietcie dziewczyny tego pana co chciał sznaucero podobnego psa ale okazało sie ze kiedys kogoś ugryzł i pan poszedł szukać dalej ??

myśle ze to mozliwe gdyby znikło 10 zaczeła bym sie zastanawiać !!! Poreszta co my mamy tak naprawde zrobić zaprac wszystkie psy do siebie ?? Bo zostawiając tam chociaż jenego to on i tak bedzie zagrozaony. Mozemy odszczelić dyrektora potruć pracowników to moze w tedy coś sie zmieni.

Pamietam,pamiętam:roll: Ale tego piesia już chyba ktoś inny zabrał, tak:roll:

No Ela, co do propozycji odstrzelenia dyrektora i otrucia pracowników...hmm... :PROXY5: , to całkiem dobry pomysł:evil_lol:

Posted

Ja się do działań zbrojnych nie palę. Stanęłam tylko w obronie polskiej ortografii.
Nie ma takiego słowa "odszczelić". Nie można też szczelać ze szczelby.

Cieszę się, że są w Legnicy adopcje. Po cichu mam nadzieję, że takie akcje jak Krzyczki budzą w ludziach sumienie - i że niektórzy z tych, którzy wahali się, czy wziąć psa ze schronu, pojadą do najbliższego i może adoptują psa.

Posted

Dziękuję :)

A przy okazji...
skoro zalewscy była w schronie, to może jakieś nowe zdjęcia są?... Albo będą?...
Przypominam, że zadeklarowałam pomoc we wrzucaniu ich tutaj.

Posted

Po pierwsze to jeżeli chodzi o ortografie to sie obronie dysgrafia :evil_lol: , fotki bedą jutro, a na dogo sama moge je wstawić tylko trzeba by jakoś posegregować onki i inne raso podobne, na małe i duze . Nie mam narazie koncepcji jak to zrobic.