ageralion Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jak dobrze, ze dziadzio trafil do Ciebie Danusiu :kiss_2:. Gdyby biedak zostal w boksie schroniskowym, padlby chyba na zawal :( Cale zycie wiernie przy swoim czlowieku, a na starosc taka wdziecznosc :angryy: PS padlam przy zdjeciach z malenkim parasolem na spacerki :evil_lol: Quote
paulinken Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Parasol jest świetny :D I Nestorek jak VIP w towarzystwie ochroniarzy :D Quote
irenaka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zapraszam dziewczyny na spóźniony:oops: bazarek dla staruszka, imię mu jest potrzebne. Zaczynamy licytację od 10,00. Jeżeli same nie możecie licytować, to bardzo proszę o jego rozsyłanie. http://www.dogomania.pl/threads/190648-Uratowany-przed-igłą-staruszek-nie-ma-jeszcze-imienia-zostań-jego-matką-chrzestną?p=15164688#post15164688 Quote
Onaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zdjęcia świetne. Chociaż przy tych dwóch panach to widać, że Nestorek to chudzinka taka :(. A to zdjęcie jest dobre: http://img96.imageshack.us/img96/4561/gryfki057.jpg. To chyba prawie wanna musiała być ;). Quote
_Goldenek2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cieszę się bardzo, że z Nestorkiem już lepiej :):):) Quote
__Lara Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Taki biedaczek na tych zdjęciach, nic tylko przytulić i wydrapać. A to psiak nie ma już imienia Nestor? :) Quote
mysza 1 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 mariamc napisał(a):Z DZIADZIEM JUŻ DOBRZE. Okazało się,że nasz Dziadek to pies domowy. Wczoraj był straszna burza i ulewa. Ponieważ u nas 70% to geriatria a z tego 50% to czyste Alzhajmery, to zawsze sprawdzamy ,czy się pochowały przed deszczem. Jak zabaczyłam obłędny strach w oczach Dziadka , to natychmiast zabraliśmy Go do środka. Dziadek natychmiast wymościł sobie "kojo". Wrócił apetyt.Wytrzymał z " potrzebami" równe 12 h i nie ma już biegunki. Cieszę się ogromnie. Javena napisał(a):Wydaje mi sie ,ze jest wiecej deklaracji stałych ,niż jest to wpisane na pierwszej stronie. Moze wpisać tu wszystkie? Nie trzeba będzie przeszukiwać postów. Może tak być, ja się pogubiłam a teraz jestem trochę w szoku i ciężko mi nadrobić :( Tora&Faro napisał(a):Bardzo dziękujemy:loveu: Dotarły kolejne wpłaty: agata51 - 10 zł Sylwija - 15 zł Przelałam też pieniążki za transport chłopaków - 105 zł Zaraz dopiszę wpłaty. Dziękujemy. Quote
Onaa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 __Lara napisał(a):Taki biedaczek na tych zdjęciach, nic tylko przytulić i wydrapać. A to psiak nie ma już imienia Nestor? :) Nestor to było imię tymczasowe. A psiak czeka na nowe imię, jest nawet bazarek z tej okazji. Quote
Tora&Faro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mysza 1 napisał(a): Może tak być, ja się pogubiłam a teraz jestem trochę w szoku i ciężko mi nadrobić :( Zaraz dopiszę wpłaty. Dziękujemy. Kochana spokojnie...ogarniesz wszystko jak dojdziesz trochę do siebie... Mam kolejną wpłatę dla Nestorka: Skitter - 50 zł Dzięki:loveu: aha...przecież ja też zadeklarowałam 50 zł, dopiszesz?:) Quote
Javena Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Może tak być, ja się pogubiłam a teraz jestem trochę w szoku i ciężko mi nadrobić Wiem Myszeńko. Jest nam smutno,doskonale Cie rozumiemy. Ja deklarowałm na Dziadziunia 5 zł.Wprawdzie nie dużo,ale chciałabym wiedzieć ,gdzie przesłać;) Quote
Tora&Faro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Javena napisał(a):Może tak być, ja się pogubiłam a teraz jestem trochę w szoku i ciężko mi nadrobić Wiem Myszeńko. Jest nam smutno,doskonale Cie rozumiemy. Ja deklarowałm na Dziadziunia 5 zł.Wprawdzie nie dużo,ale chciałabym wiedzieć ,gdzie przesłać;) Jesli nie dostałaś numeru konta, to moja wina:oops: już wysyłam Quote
mysza 1 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Zgłosiłam naszego drugiego staruszka Nero do konkursu http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!/page44, numer zdjęcia 96. Quote
Tora&Faro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='mysza 1']Zgłosiłam naszego drugiego staruszka Nero do konkursu http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE!!!/page44, numer zdjęcia 96. Zagłosowałam:) Quote
mysza 1 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Javena napisał(a): Wiem Myszeńko. Jest nam smutno,doskonale Cie rozumiemy. Ja deklarowałm na Dziadziunia 5 zł.Wprawdzie nie dużo,ale chciałabym wiedzieć ,gdzie przesłać;) To deklaracja stała czy jednorazowa? Quote
mysza 1 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kochana spokojnie...ogarniesz wszystko jak dojdziesz trochę do siebie... Mam kolejną wpłatę dla Nestorka: Skitter - 50 zł Dzięki:loveu: aha...przecież ja też zadeklarowałam 50 zł, dopiszesz?:) Gosia, jesteś w jednorazowych. Mam dopisać do salda? Quote
mysza 1 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Poprosiłam Maupę o zmianę prowadzącego wątek, tak będzie mi łatwiej. Quote
Olga7 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Podniosę choć wątek Dziadzia o pomiziam z daleka -:razz: Quote
Secia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 zagłosowałam już na drugiego Nestorka co mu się stało, nurzeniec? Widziałam na zdjęciach, że Dziadzio został przeniosiony do domu z powodu burzy. Czy już tam zostanie czy wróci do boksu? Martwię się o stawy jak był domowy a teraz na starość na nadciągającą jesień do budy hmmm... raczej powinien wylegiwać się w pobliżu kaloryferka Quote
Secia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Pani, która odezwała się do mnie na FB w sprawie Nestorka dostała już numer konta i namiary mailowe. Osoba wpłacając to Karolina M. Quote
mariamc Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziadek nie wróci do budy.To dla niego byłoby zabójstwo. Będziemy go powoli diagnozować, trzeba ustalić mu dietę, sprawdzić krew i cukier. Przez te dwa dni nie daliśmy rady, mam 3 trudne przypadki i wet. siedzi po 10h. W dziadzi nie ma zagrożenia życia ,więc czeka w kolejce. Jak już będzie wiadomo, co i jak , to Dziadek przejdzie do ogrzewanego boksu z osobistym wybiegem. Quote
Tora&Faro Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mysza 1 napisał(a):Gosia, jesteś w jednorazowych. Mam dopisać do salda? Tak, bardzo poproszę:) mariamc napisał(a):Dziadek nie wróci do budy.To dla niego byłoby zabójstwo. Będziemy go powoli diagnozować, trzeba ustalić mu dietę, sprawdzić krew i cukier. Przez te dwa dni nie daliśmy rady, mam 3 trudne przypadki i wet. siedzi po 10h. W dziadzi nie ma zagrożenia życia ,więc czeka w kolejce. Jak już będzie wiadomo, co i jak , to Dziadek przejdzie do ogrzewanego boksu z osobistym wybiegem. To bardzo dobra wiadomość:loveu: Quote
irenaka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Zapraszam wszystkich na bazarek:smile: Może ktoś jeszcze nowy na wątku się pojawił i chce zostać mamusią chrzestną? Na tatusia też czekam:evil_lol:. Dyskryminacji na dogo nie ma ( jeszcze;)) http://www.dogomania.pl/threads/190648-Uratowany-przed-ig%C5%82%C4%85-staruszek-nie-ma-jeszcze-imienia-zosta%C5%84-jego-matk%C4%85-chrzestn%C4%85 Quote
ageralion Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 mariamc napisał(a):Dziadek nie wróci do budy.To dla niego byłoby zabójstwo. Będziemy go powoli diagnozować, trzeba ustalić mu dietę, sprawdzić krew i cukier. Przez te dwa dni nie daliśmy rady, mam 3 trudne przypadki i wet. siedzi po 10h. W dziadzi nie ma zagrożenia życia ,więc czeka w kolejce. Jak już będzie wiadomo, co i jak , to Dziadek przejdzie do ogrzewanego boksu z osobistym wybiegem. Az mi sie oczy spocily :) Quote
mysza 1 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 mariamc napisał(a):Dziadek nie wróci do budy.To dla niego byłoby zabójstwo. Będziemy go powoli diagnozować, trzeba ustalić mu dietę, sprawdzić krew i cukier. Przez te dwa dni nie daliśmy rady, mam 3 trudne przypadki i wet. siedzi po 10h. W dziadzi nie ma zagrożenia życia ,więc czeka w kolejce. Jak już będzie wiadomo, co i jak , to Dziadek przejdzie do ogrzewanego boksu z osobistym wybiegem. Dzięki Danusiu:loveu: Quote
Recommended Posts