_Goldenek2 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dobrze, że chociaż wyciągnięty ze schronu i ma życzliwych ludzi wokół siebie.... Quote
Secia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Duży ten boks z drzewkiem zacieniającym, ładna buda tylko szkoda że Nestorek tak patrzy w dal w oczekiwaniu :-( A może to stres przenosin i rozłąka sprawiły te kłopoty trawienne? Czy możemy prosić o podsumowanie ile jest wpłat na Nestorka do tej pory. Dziękuję :-) Quote
Javena Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nestorek już w hoteliku. :)Napewno zmiana otoczenia przyczyniła sie do tych problemów trawiennych. Strach ,obawa ,co dalej. Pysio ma taki smutny. :( Myśle,ze musi trochę czasu upłynąć. Quote
irenaka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mam ogromną prośbę.... Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo ....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady... Nie wierzę:-(, jeszcze w sobotę rozmawiałyśmy, że staruszek w drodze do Danusi, że Myszka zrobi sobie wolny weekend i odpocznie a tu taki cios:-(:-(. Mocno Cię przytulam Iwonko, żalu żadne dobre słowo nie ukoi, potrzebny jest czas. mariamc napisał(a):Z Dziadziem nie jest dobrze. Nie trawi, ma biegunkę, wymiotuje. Dzisiaj będzie pobieraną krew do badań. Profilaktycznie dostanie karmę wątrobową. Czyli nie jest dobrze:shake:. Oby to była tylko przypadłość po żywieniu w poprzednim miejscu, choć chyba szkoda się łudzić. Secia napisał(a):Duży ten boks z drzewkiem zacieniającym, ładna buda tylko szkoda że Nestorek tak patrzy w dal w oczekiwaniu :-( A może to stres przenosin i rozłąka sprawiły te kłopoty trawienne? Czy możemy prosić o podsumowanie ile jest wpłat na Nestorka do tej pory. Dziękuję :-) Secia, czy ja dobrze rozumiem, że jesteś na FB? Może będziesz mogła pomóc i rozesłać tam prośbę o pomoc. Ja przyznaję ze skruchą:oops:, że jestem tam zarejestrowana, ale brak mi czasu i nawet nie wiem, jak po FB jest poruszać. Będziesz mogła pomóc? Quote
Tora&Faro Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='LAZY']Tora&Faro...nie wiem co powiedzieć...jak to możliwe? Przecież był młody, zdrowy...Boże...Tak mi przykro...;( Pieniażki na Faro wysłałam dzisiaj, daj znać jak dojdą...Boze...fatalnie zaczyna mi się ten tydzień. Pękł guz śledziony....:( http://www.dogomania.pl/threads/190539-M%C3%B3j-ukochany-Hugu%C5%9B?p=15152977#post15152977 Dzięki za wpłatę:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kurcze dopiero doczytałam że Nestorek w mocno średniej formie:( ale bardzo się cieszę że jest już w hoteliku i ma dobrą opiekę... Zaraz zajrzę na konto i podsumuję stan finansów chłopaka...trochę się opóźniam bo jeszcze w sobotę przywiozłyśmy z Myszą 5 szczeniaków ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej i generalnie jest zamieszanie... Edit. sprawdziłam stan konta, nic się nie zmieniło: irenaka - 50 zł AIMEZ_MOI - 15 zł paulinken - 10 zł ale myślę że dzisiaj spłyną wpłaty robione w piątek i w weekend.... Quote
Secia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Secia, czy ja dobrze rozumiem, że jesteś na FB? Może będziesz mogła pomóc i rozesłać tam prośbę o pomoc. Ja przyznaję ze skruchą:oops:, że jestem tam zarejestrowana, ale brak mi czasu i nawet nie wiem, jak po FB jest poruszać. Będziesz mogła pomóc?[/QUOTE] Oczywiście, że mogę pomóc przy pomocy FB :-) Moge podesłać wszystkim znajomym linki z prośbą wielką :-) Czy może w inny sposób? Daj znać Quote
Tora&Faro Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Dotarły kolejne wpłaty dla Nestora: malibo57 - 200 zł Lazy - 70 zł Ra_dunia - 30 zł viola005 - 25 zł Dorota P. z Gdańska - 50 zł Bardzo dziękujemy:loveu: Czyli na chwilę obecną mamy dla Nestorka 450 zł:) Quote
viola005 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 dobrze ze Nestor u p.Danusi, w dobrych rekach moze to biegunka schroniskowa i pies na nic powazniejszego nie cierpi? a ze gluchy, to nie szkodzi, moja Frida (seterka z awatara) jest kompletnie glucha i niewiele to jej przeszkadza, tyle ze zawsze musi byc na smyczy na ulicy dla jej wlasnego bezpieczenstwa, a swobodnie biegac moze tylko na terenie ogrodzonym, gdzie nic jej nie grozi (chodzimy do takiego parku wlasnie i tam hasa) - a wolam ja kiwajac reka Nestor, trzymaj sie i szybko zdrowiej, zeby korzystac z zasluzonych dobrodziejstw w Domy Spokojnej Starosci! Quote
Secia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Przesłałam informację o Nesorku do wszystkich dobrych cioć i wujków na FC, oby coś dało to linkowanie. Trzymam kciuki. Tora&Faro dzięki za info o wpłatach :-). Jak rozumiem to wszystko na hotelik czy na coś jeszcze? Quote
__Lara Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Piesku, będzie dobrze, jesteś pod dobrą opieką. Quote
mysza 1 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Zaraz wpiszę wpłaty w drugi post. Za transport Nestorka i Nera płacimy 210 zł, zatem po 105 na jednego. Quote
kmurdz Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 dorzucam 15 pln miesiecznie dla Nestorka. dostane numer konta przez FB, pozdrawiam! Quote
mariamc Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Z DZIADZIEM JUŻ DOBRZE. Okazało się,że nasz Dziadek to pies domowy. Wczoraj był straszna burza i ulewa. Ponieważ u nas 70% to geriatria a z tego 50% to czyste Alzhajmery, to zawsze sprawdzamy ,czy się pochowały przed deszczem. Jak zabaczyłam obłędny strach w oczach Dziadka , to natychmiast zabraliśmy Go do środka. Dziadek natychmiast wymościł sobie "kojo". Wrócił apetyt.Wytrzymał z " potrzebami" równe 12 h i nie ma już biegunki. Quote
LAZY Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 No to super wieści! Kto by pomyślał, ze domowego przyjaciela, do którego łatwiej sie przywiązać niz do łańcuchowego stróża można tak po prostu oddać... Quote
Secia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Hura FC działa :-) odezwała się do mnie Pani, która też chciałaby wpłacić na Nestorka. Kieruję ją gdzie trzeba. Quote
Javena Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Wydaje mi sie ,ze jest wiecej deklaracji stałych ,niż jest to wpisane na pierwszej stronie. Moze wpisać tu wszystkie? Nie trzeba będzie przeszukiwać postów. Quote
sylwija Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mariamc napisał(a):Z DZIADZIEM JUŻ DOBRZE. (...) Wrócił apetyt.Wytrzymał z " potrzebami" równe 12 h i nie ma już biegunki. Super :) nie doczytałam, mój przelew dotarł? Quote
Tora&Faro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zaglądam do Nestorka a tu takie dobre wieści:) co za ulga że jest w takich dobrych rekach... Zaraz zaktualizuję wpłaty. Quote
Tora&Faro Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 kmurdz napisał(a):dorzucam 15 pln miesiecznie dla Nestorka. dostane numer konta przez FB, pozdrawiam! Bardzo dziękujemy:loveu: Dotarły kolejne wpłaty: agata51 - 10 zł Sylwija - 15 zł Przelałam też pieniążki za transport chłopaków - 105 zł Quote
malibo57 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Świetny patent z tym parasolem ogrodowym:) Quote
Recommended Posts