blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Mysza, ja się znowu nie mogę dodzwonić do tej mojej Pani Gosi, gadałam z nią to powiedziała że uszykuje mi protokoły na wszystkie psy, załatwi żebyśmy nie mieli problemów. Próbowałam do niej dzwonić wczoraj kilkanaście razy, napisałam esa i już nie wiem co... Nie wiem czy Perełka poszła na tą wieś, ale chyba nie bo by dzowniła i mi w słuchawkę ryczała... Tora&Faro wyślij mi na PW dane do wpłaty, wczoraj dzowniła do mnie Pani, że na FACEBOOKu widziała ogłoszenie, a nie dawno zmarł jej towarzysz kundelkowy i chciałaby wpłacić na naszego dziadzia jakąś kwotę. Wyślij mi, ja wyślę jej esemesem. To jest Pani Dorota w razie jakiejś wpłaty. Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Mysza jak znajdziesz chwilę to uzupełnij 2 post ;) Quote
EVA2406 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Nie czytałam całego wątku, ale dziadziowi trzeba jakoś pomóc. Pomyślę.................... Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Mam kilka zdjęć naszego dziadzia, w końcu Nestorka, czy będzie bazarek na chrzestną ? ;) Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 :loveu: Zdjęcia Nestorka: Takie ma rany, ja widziałam chyba takie 3 czy 4 na jego ciele... Ja mam 182 cm wzrostu i sięga mi do kolana... Głodomor :eviltong: "No nie rób mi zdjęć jak jem!" :razz: Za głową widać ubytek sierści, to rana z 1 zdjęcia. "Jem dalej, nie będę sobie nią głowy zawracać" :cool3: Dziewczyny, sądzę że nasz dziadzio jest przygłuchy, niestety... Jak szłam do niego i krzyczałam z daleka to się nie podniósł, jak stałam i mówiłam cicho też nic ale jak zagwizdałam głośno to się od razu podniósł. Co o tym sądzicie ? :shake: Quote
Onaa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jak ma już tyle lat to faktycznie może już być przygłuchawy. Quote
EVA2406 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Też tak myślę. Miałam stareńkiego, mojego ukochanego, Toffunia, który miał na początku, zanim całkiem ogłuchł, takie same objawy, reagował tylko na gwizdanie, na wysokie tony. Później gdy już nic nie słyszał,super opanował komunikację na migi. Niestety już od 4 lat nie ma go ze mną i brak mi go nadal, jak pierwszego dnia po odejściu :-(. Quote
blacky. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Evo przykro mi :( Jeśli tak jest, to to jest kolejna przeszkoda w znalezieniu domu :shake: Quote
Secia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Witaj Blacky 764 to ja (Dorota) wczoraj dzwoniłam do ciebie, łkając w słuchawkę. Jak widzę wątek Nestorka rozwija się dosyć pesymistycznie. To, że jest głuchy to jest właśnie starość niestety i mam nadzieję, że hotelik go przyjmie z tą ułomnością. Quote
Secia Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ze zdjęć widzę, że staruszek to kawał bysia i potrzebuje sporo miejsca, aby się przytulić do podusi :-) na Facebooku zdjęcie było tak pstryknięte, że wydawało się, że to malutek. Czekam na numer konta chętnie mu pomogę a jak się spotkają z moją Secią to ją ucałuje ode mnie Quote
ageralion Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 mariamc napisał(a):Dziadzio dojechał szczęśliwie. :multi::multi::multi: Quote
Tora&Faro Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Bardzo się cieszę że Nestorek już jest bezpieczny:) Wysłałam pw do osób chcących wspomóc chłopaka, bardzo dziękujemy:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Nadal bardzo prosimy o deklaracje dla staruszka.... Quote
Tora&Faro Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 mariamc napisał(a):Dziadzio dojechał szczęśliwie. I jak minęła pierwsza noc? Quote
Tora&Faro Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mam ogromną prośbę.... Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo [*]....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady... Quote
LAZY Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Tora&Faro napisał(a):Mam ogromną prośbę.... Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo ....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady... Tora&Faro...nie wiem co powiedzieć...jak to możliwe? Przecież był młody, zdrowy...Boże...Tak mi przykro...;( Pieniażki na Faro wysłałam dzisiaj, daj znać jak dojdą...Boze...fatalnie zaczyna mi się ten tydzień. Quote
mariamc Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Z Dziadziem nie jest dobrze. Nie trawi, ma biegunkę, wymiotuje. Dzisiaj będzie pobieraną krew do badań. Profilaktycznie dostanie karmę wątrobową. Quote
Recommended Posts