Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza, ja się znowu nie mogę dodzwonić do tej mojej Pani Gosi, gadałam z nią to powiedziała że uszykuje mi protokoły na wszystkie psy, załatwi żebyśmy nie mieli problemów. Próbowałam do niej dzwonić wczoraj kilkanaście razy, napisałam esa i już nie wiem co... Nie wiem czy Perełka poszła na tą wieś, ale chyba nie bo by dzowniła i mi w słuchawkę ryczała...

Tora&Faro wyślij mi na PW dane do wpłaty, wczoraj dzowniła do mnie Pani, że na FACEBOOKu widziała ogłoszenie, a nie dawno zmarł jej towarzysz kundelkowy i chciałaby wpłacić na naszego dziadzia jakąś kwotę.
Wyślij mi, ja wyślę jej esemesem. To jest Pani Dorota w razie jakiejś wpłaty.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Zdjęcia Nestorka:

Takie ma rany, ja widziałam chyba takie 3 czy 4 na jego ciele...

Ja mam 182 cm wzrostu i sięga mi do kolana...

Głodomor :eviltong:

"No nie rób mi zdjęć jak jem!" :razz: Za głową widać ubytek sierści, to rana z 1 zdjęcia.

"Jem dalej, nie będę sobie nią głowy zawracać" :cool3:

Dziewczyny, sądzę że nasz dziadzio jest przygłuchy, niestety... Jak szłam do niego i krzyczałam z daleka to się nie podniósł, jak stałam i mówiłam cicho też nic ale jak zagwizdałam głośno to się od razu podniósł. Co o tym sądzicie ? :shake:

Posted

Też tak myślę. Miałam stareńkiego, mojego ukochanego, Toffunia, który miał na początku, zanim całkiem ogłuchł, takie same objawy, reagował tylko na gwizdanie, na wysokie tony.
Później gdy już nic nie słyszał,super opanował komunikację na migi. Niestety już od 4 lat nie ma go ze mną i brak mi go nadal, jak pierwszego dnia po odejściu :-(.

Posted

Witaj Blacky 764 to ja (Dorota) wczoraj dzwoniłam do ciebie, łkając w słuchawkę. Jak widzę wątek Nestorka rozwija się dosyć pesymistycznie. To, że jest głuchy to jest właśnie starość niestety i mam nadzieję, że hotelik go przyjmie z tą ułomnością.

Posted

Ze zdjęć widzę, że staruszek to kawał bysia i potrzebuje sporo miejsca, aby się przytulić do podusi :-) na Facebooku zdjęcie było tak pstryknięte, że wydawało się, że to malutek. Czekam na numer konta chętnie mu pomogę a jak się spotkają z moją Secią to ją ucałuje ode mnie

Posted

Mam ogromną prośbę....

Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo
[*]....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady...

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Mam ogromną prośbę....

Dzisiaj w nocy nagle odszedł ukochany psiak Myszy - Hugo
  • ....nie będzie jej jakiś czas chyba wszyscy rozumieją dlaczego....proszę Was o pomoc w rozsyłaniu wątku i zbieraniu deklaracji...inaczej nie damy rady...

• Tora&Faro...nie wiem co powiedzieć...jak to możliwe? Przecież był młody, zdrowy...Boże...Tak mi przykro...;(

Pieniażki na Faro wysłałam dzisiaj, daj znać jak dojdą...Boze...fatalnie zaczyna mi się ten tydzień.