Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Niestety, nie mogę nic zmieniać w moim podpisie, więc nawet nie mam jak dodać sobie Staruszkowego banerka :(.

Ponoć można mieć teraz tylko 2 banerki w podpisie...

Posted

Dziadzia pokazuj się

[quote name='Dogo07']Niestety, nie mogę nic zmieniać w moim podpisie, więc nawet nie mam jak dodać sobie Staruszkowego banerka :(.

[quote name='Tora&Faro']U mnie jest to samo, nie mam pojęcia dlaczego:shake: pisałam już do modów, jak dotąd bez skutku.

[quote name='__Lara']Ponoć można mieć teraz tylko 2 banerki w podpisie...

[quote name='Tora&Faro']To coś nowego....

tu jest wątek o avatarkach:
http://www.dogomania.pl/threads/133241-PROBLEMY-z-AVATAREM-SYGNATUR%C4%84-ZDJ%C4%98CIEM-W-PROFILU?p=15143614#post15143614

Posted

Ale wątek Nestorka się rozkręcił :)

Eh, myślałam, że tylko ja mam ograniczenia ilości banerków, bo dopiero co miałam usunięte za przekroczenie długości... A to jednak nowy złoty pomysł admina...

Posted

W związku z tym, ze nie mogę zawieźć psiaka do Danusi w ten weekend i zastąpi mnie ktoś inny dorzucam od siebie połowę tego ile kosztowa by mnie benzyna, czyli 70 zł. Prosze o numer konta. Rozdysponujecie jak będzie Wam wygodnie. Co do stałej do muszę policzyć, bo cieżko już przędę...

Posted

[quote name='LAZY']W związku z tym, ze nie mogę zawieźć psiaka do Danusi w ten weekend i zastąpi mnie ktoś inny dorzucam od siebie połowę tego ile kosztowa by mnie benzyna, czyli 70 zł. Prosze o numer konta. Rozdysponujecie jak będzie Wam wygodnie. Co do stałej do muszę policzyć, bo cieżko już przędę...
Dzięki, Tora&Faro prowadzi księgowość Nestorka, na pewno wyśle.
Tymczasem drugi łysy Onek prosi o ratunek, zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/190459-%C5%81YSY-ONek-z-wyrokiem-%C5%9Bmierci.-Cena-%C5%BCycia-200-z%C5%82.-Prosimy-o-deklaracje!!!?p=15145613#post15145613

Posted

LAZY napisał(a):
W związku z tym, ze nie mogę zawieźć psiaka do Danusi w ten weekend i zastąpi mnie ktoś inny dorzucam od siebie połowę tego ile kosztowa by mnie benzyna, czyli 70 zł. Prosze o numer konta. Rozdysponujecie jak będzie Wam wygodnie. Co do stałej do muszę policzyć, bo cieżko już przędę...

Poszło pw...dzięki:)

Posted

Zaprosiła mnie dogo 07 ,ale jako bezrobotna już za dużo mam deklaracji stałych. Czasem, az boje się gdziekolwiek wchodzic. Ja tez wysyłałam zaproszenia na chorego szczeniaczka i niestety na 100 zaproszeń odezwało się kilka osób. Tak mi zal tych wszystkich staruszków.Dziewczyny mogę jedynie 5 zł miesięcznie. Nie da rady więcej.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kurka, pogubiłam się. To ile mamy stałych deklaracji na Nestorka?

_Lara - 5 zł
agata51 - 10 zł
paulinken - 10 zł
sylwija - 15 zł
viola005 - 25 zł
Javena - 5 zł

Ciągle mało:(

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Kochana a kiedy Nestor będzie przewożony do hotelu? wiemy już?

Edit. doczytałam na tym drugim wątku że jutro.

Jutro albo w poniedziałek, jeszcze zobaczymy.