Tora&Faro Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Z tego co widzę deklaracje wyglądają tak: _Lara 5 zł miesięcznie ja (Tora&Faro) 50 zł jednorazowo Malibo57 100 zł jednorazowo + 100 zł na transport chyba to wszystko Quote
mysza 1 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Tora&Faro napisał(a):Z tego co widzę deklaracje wyglądają tak: _Lara 5 zł miesięcznie ja (Tora&Faro) 50 zł jednorazowo Malibo57 100 zł jednorazowo + 100 zł na transport chyba to wszystko Jeszcze irenaka dała 50, zrozumiałam, że stałej ale trzeba się upewnić. Wpisałam w drugi post na pierwszej stronie. Edit: irenaka jednorazowo, czyli stałych mamy tylko 5 zł Quote
Tora&Faro Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mysza 1 napisał(a):Jeszcze irenaka dała 50, zrozumiałam, że stałej ale trzeba się upewnić. Wpisałam w drugi post na pierwszej stronie. Edit: irenaka jednorazowo, czyli stałych mamy tylko 5 zł O widzisz, przegapiłam. Upewnię się wysyłając pw czy to stała deklaracja. Quote
mysza 1 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Tora&Faro napisał(a):O widzisz, przegapiłam. Upewnię się wysyłając pw czy to stała deklaracja. Już znalazłam, jednorazowo. Quote
Tora&Faro Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 mysza 1 napisał(a):Już znalazłam, jednorazowo. A ja zdążyłam już pw nasmarować..no nic, jest troszkę późno:evil_lol: Quote
__Lara Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Cioteczki, ja te 5zł wpłacę dopiero od września. Quote
agata51 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dogo07 wzywa, więc jestem. Skoro Nestor ma jechać do mariamc, to dorzucę 10zł/mies. Albert mrugnął do mnie z gwiazdki i wyprosił. Quote
paulinken Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Bardzo się cieszę, że Nestor ma szansę! Ja się na wątku gryfińskim oferowałam, że mu mogę ogłoszenia zrobić, ale widzę, że tu już ktoś zaproponował wykupienie bazarku? No i gratuluję takiej mobilizacji! Jesteście wspaniałe! :loveu: A Nestor ma ode mnie 10 zł miesięcznie. Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 agata51 napisał(a):Dogo07 wzywa, więc jestem. Skoro Nestor ma jechać do mariamc, to dorzucę 10zł/mies. Albert mrugnął do mnie z gwiazdki i wyprosił. Bardzo dziękujemy:loveu: paulinken napisał(a):Bardzo się cieszę, że Nestor ma szansę! Ja się na wątku gryfińskim oferowałam, że mu mogę ogłoszenia zrobić, ale widzę, że tu już ktoś zaproponował wykupienie bazarku? No i gratuluję takiej mobilizacji! Jesteście wspaniałe! :loveu: A Nestor ma ode mnie 10 zł miesięcznie. Dzięki :loveu: Quote
irenaka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Czy ja dobrze liczę, że nasz staruszek ma byt zapewniony tylko na pierwszy miesiąc:-( Może ja Myszko:loveu: zrobię ten bazarek na mamę chrzestną, będzie jakiś grosik:shake: Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 irenaka napisał(a):Czy ja dobrze liczę, że nasz staruszek ma byt zapewniony tylko na pierwszy miesiąc:-( Może ja Myszko:loveu: zrobię ten bazarek na mamę chrzestną, będzie jakiś grosik:shake: Tak, na razie ze stałych deklaracji jest 25 zł. Jeśli masz czas Irenko to pewnie, że bazarek dobry pomysł. Quote
Livka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jestem Dogo07 - dla dziadzia 20 zł jednorazowo około 10 sierpnia wpłacę i będę zaglądała ... Quote
Onaa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Bardzo dziękuję Wszystkim za pomoc dla Staruszka :loveu:. Quote
Tora&Faro Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Super że tyle osób chce pomóc Nestorkowi:) Quote
_Goldenek2 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jestem i ja Dogo07.... Niestety, mam ponad 600 zł deklaracji stałych. Naprawdę więcej nie mogę :(. Mogę tylko tu być dobrymi myślami z Wami Quote
Onaa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Każde wsparcie mile widziane i potrzebne :). Czasami brakuje właśnie dobrego słowa, czy wsparcia zagrzewającego do walki o lepszy los dla psiaków. Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Bardzo prosimy o deklaracje dla naszego staruszka :shake: Quote
sylwija Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 15 PLN - stałej tyle, ze na razie to chyba kropla w morzu potrzeb :( Byłoby super, gdyby udało się mu pomóc.. Quote
irenaka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 sylwija napisał(a):15 PLN - stałej tyle, ze na razie to chyba kropla w morzu potrzeb :( Byłoby super, gdyby udało się mu pomóc.. Cześć Kochanie:loveu: Anioły są wśród nas, dziękuję Ci pięknie:multi: Quote
Tora&Faro Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 sylwija napisał(a):15 PLN - stałej tyle, ze na razie to chyba kropla w morzu potrzeb :( Byłoby super, gdyby udało się mu pomóc.. Super...dziękujemy:loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dogo07 jestem i ja. Biedny staruszek... w wieku mojego Świrusia :( Stałych na razie nie mogę zadeklarować, ale postaram się coś przesłać dla staruszka. Na razie nie podam ile, bo muszę wszystko podliczyć (allegro, stałe deklaracje... a niestety pensja jedna i jakoś zwiększyć się nie chce). A co będzie z tym drugim niby "agresorem"? Quote
mysza 1 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Ra_dunia napisał(a):Dogo07 jestem i ja. Biedny staruszek... w wieku mojego Świrusia :( Stałych na razie nie mogę zadeklarować, ale postaram się coś przesłać dla staruszka. Na razie nie podam ile, bo muszę wszystko podliczyć (allegro, stałe deklaracje... a niestety pensja jedna i jakoś zwiększyć się nie chce). A co będzie z tym drugim niby "agresorem"? Dzięki, no właśnie. Młody, fajny psiak, trzeba mu pomóc ale mnie to już przerasta, zwłaszcza finansowo.:-( Quote
Recommended Posts