sylwiaso Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kizzy jest już u mnie w hoteliku! najpierw się wybiegała,a teraz odpoczywa u siebie!!!Przesympatyczni ludzie o wielkim sercu ją do mnie przywieżli,oby takich osób było więcej!!!Relacje z pobytu Kizzy w "lesie brzozowym"będę zdawała na bieżąco!!! Quote
ewatonieja Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 mam nadzieję ze teraz pójdzie z górki! Quote
fidorek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Tak jak napisała Sylwia, Kizzy jest w nowym DT bo sąsiedzi nie okazali się zbytnio wyrozumiali;/ ma super warunki i najlepszą ciocię jaką mogłaby sobie wymarzyć!!! :) Miejmy nadzieję że do 10 września znajdzie się domek na stałe..jeszcze raz dziękujemy za wielkie serducho:) Quote
ewatonieja Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 czyli w u sylwi może zostac do 10 września jezu mamy mało czasu znowu na kogo teraz namiary w ogłoszeniach? Quote
fidorek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 tak do 10-tego. Namiar na mnie tak jak do tej pory. Program był w sobotę bodajże a póki co ani jednego telefonu:( Quote
sylwiaso Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziewczyny Kizzy jest super byłyśmy na spacerku pięknie chodzi, nie szarpie.Biega sama bez smyczy przy domu tylko ją zawołam już jest.Daje się pogłaskać i już nie wystawia ząbków na Fionkę!!!wczoraj nie miałam aparatu,bo bym zrobiła zdjęcia,ale zrobię to jak najprędzej!!!Niech ten wątek będzie kolorowy z fotkami naszej super dziewczyny Kizzy!!! kizzy Quote
luta4 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Widziałam Kizzi tylko raz i od razu wiedziałam że jest fajna i do tego bardzo ładna myslę że znajdzie domek.Czy po programie telewizyjnym nikt sie nie odezwał Quote
ewatonieja Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Kizzy prosi o dom, taki do końca jej dni :) Quote
fidorek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Oj prosi prosi.. jest na prawdę słodka. Sylwia dziś też ją chwaliła i mówi że nie zaczepia innych psiaków, . Jak pisałam wyżej nikt nadal się nie odzywał po programie:shake: Quote
ewatonieja Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 ja potrzebuje wiecej fotek, z innymi psami z dziecmi, prezentujących Kizzy w całej okazałości Quote
fidorek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Sylwia powiedziała że pocyka i wrzuci, ja nie mam nie więcej niestety. Jedna pani wypatrzyła Kizzy na necie i może jutro pojedzie zobaczyć piękność:) Quote
sylwiaso Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jeżeli ta Pani przyjedzie to ja jej wszystko opowiem jak Kizzy się zachowuje jaka to jest super dziewczyna!!!fotki zrobię!!!! Quote
fidorek Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 no to trzymamy kciuki:) jak tylko dowiem się czy jutro przyjedzie dam znać Quote
elinka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie wiedziałam, co się dzieje z Kizzy (w postach o Kizzy nie ma adresu wątku), bałam się, że sunia została już uśpiona, ale z pomocą przybyła Dogo07.:loveu: Jak to dobrze, że sunia jest bezpieczna w hoteliku. Mam domek ze spadku po Mice zainteresowany adopcją Kizzy. Pani mieszka w Żninie, w domku jednorodzinnym. Wiem, że ma nastoletnią córkę i że w domu cały dzień ktoś przebywa. Pani zgodziła się na wizytę przed adopcyjną, jedyny problem będzie stanowić transport suni do Żnina. Zaraz wysyłam do tej Pani wiadomość, że sunia żyje i podam jej link z adresem do tego wątku. Quote
ewatonieja Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 ci państwo nie maja wogole samochodu? Quote
elinka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie wiem, bo nie wiedziałam, czy Kizzy żyje i rozmawiałam z Panią tylko wstępnie. Ale Pani pytała, ile liczą sobie za transport nasi przewoźnicy na Dogomanii, więc chyba będzie trzeba ten transport organizować. Quote
niulka1992 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 To ja chciałabym zaadoptować sunię. Jeśli to nadal aktualne proszę o kontakt: niulka1992@wp.pl Pozdrawiam ;) Nie dodałam, że jestem tą osobą ze Żnina pozdrawiam cieplutko )) Gdyby dowóz Kizzy do Żnina lub Inowrocławia byłby niemożliwy to chętnie bym po nią przyjechała... Quote
elinka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 niulka1992, bardzo się cieszę, że jesteś z nami. Witaj na wątku :hand: Czyli wszystko wskazuje na to, że już niebawem będziemy musiały umówić się na wizytę przed adopcyjną w sprawie Kizzy. :smile: Quote
niulka1992 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Bardzo się cieszę :) ale wyczytałam, że miała ją obejrzeć jakaś Pani... Quote
elinka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No to będziemy wybierać ten lepszy domek. ;) Można przecież przeprowadzić dwie wizyty. Hi, hi, u mnie to już prawie tradycja. Quote
niulka1992 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Chciałabym żeby było już po wizycie i mieć ją już u siebie hehe :) Quote
ewatonieja Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 niulka może opowiesz coś o sobie, o swoich doświadczeniach ze zwierzakami, czy miałaś juz psa? cieszę się, że Kizzy jest w centrum twojego zainteresowania :) Quote
niulka1992 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Tak miałam już psa, wabił się Misiu. Był znaleziony jako szczeniak. Przykrością było to, że miał uszkodzone oczko już od maleńkości ale mimo to przygarneliśmy go i był z nami kilka lat. Zmarł na raka :( lecz wraz z rodziną ratowaliśmy go do samego końca. Oszczędności przeznaczyliśmy na jego leczenie. Był to duży pies ale warunki mieszkalne sprawiły, że czuł się u nas swobodnie (posiadamy ogród, obszerne mieszkanie, w pobliżu jest park) Ogólnie to bardzo lubię zwierzęta i miałam też między innymi królika, który zdechł ze starości miał już 10 lat... tak samo go ratowaliśmy. Quote
elinka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 niulka1992, a Ty jesteś córką czy mamą, z którą rozmawiałam przez telefon? Quote
niulka1992 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 W razie czego niech Pani pisze na pocztę :) Ogólnie mama będzie dostępna wieczorem ;) Quote
Recommended Posts