Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kizzy jest już u mnie w hoteliku! najpierw się wybiegała,a teraz odpoczywa u siebie!!!Przesympatyczni ludzie o wielkim sercu ją do mnie przywieżli,oby takich osób było więcej!!!Relacje z pobytu Kizzy w "lesie brzozowym"będę zdawała na bieżąco!!!

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak napisała Sylwia, Kizzy jest w nowym DT bo sąsiedzi nie okazali się zbytnio wyrozumiali;/ ma super warunki i najlepszą ciocię jaką mogłaby sobie wymarzyć!!! :) Miejmy nadzieję że do 10 września znajdzie się domek na stałe..jeszcze raz dziękujemy za wielkie serducho:)

Posted

Dziewczyny Kizzy jest super byłyśmy na spacerku pięknie chodzi, nie szarpie.Biega sama bez smyczy przy domu tylko ją zawołam już jest.Daje się pogłaskać i już nie wystawia ząbków na Fionkę!!!wczoraj nie miałam aparatu,bo bym zrobiła zdjęcia,ale zrobię to jak najprędzej!!!Niech ten wątek będzie kolorowy z fotkami naszej super dziewczyny Kizzy!!!

kizzy

Posted

Widziałam Kizzi tylko raz i od razu wiedziałam że jest fajna i do tego bardzo ładna myslę że znajdzie domek.Czy po programie telewizyjnym nikt sie nie odezwał

Posted

Oj prosi prosi.. jest na prawdę słodka. Sylwia dziś też ją chwaliła i mówi że nie zaczepia innych psiaków, . Jak pisałam wyżej nikt nadal się nie odzywał po programie:shake:

Posted

Nie wiedziałam, co się dzieje z Kizzy (w postach o Kizzy nie ma adresu wątku), bałam się, że sunia została już uśpiona, ale z pomocą przybyła Dogo07.:loveu:
Jak to dobrze, że sunia jest bezpieczna w hoteliku. Mam domek ze spadku po Mice zainteresowany adopcją Kizzy. Pani mieszka w Żninie, w domku jednorodzinnym. Wiem, że ma nastoletnią córkę i że w domu cały dzień ktoś przebywa. Pani zgodziła się na wizytę przed adopcyjną, jedyny problem będzie stanowić transport suni do Żnina. Zaraz wysyłam do tej Pani wiadomość, że sunia żyje i podam jej link z adresem do tego wątku.

Posted

Nie wiem, bo nie wiedziałam, czy Kizzy żyje i rozmawiałam z Panią tylko wstępnie. Ale Pani pytała, ile liczą sobie za transport nasi przewoźnicy na Dogomanii, więc chyba będzie trzeba ten transport organizować.

Posted

To ja chciałabym zaadoptować sunię. Jeśli to nadal aktualne proszę o kontakt: niulka1992@wp.pl
Pozdrawiam ;)

Nie dodałam, że jestem tą osobą ze Żnina pozdrawiam cieplutko ))

Gdyby dowóz Kizzy do Żnina lub Inowrocławia byłby niemożliwy to chętnie bym po nią przyjechała...

Posted

niulka1992, bardzo się cieszę, że jesteś z nami. Witaj na wątku :hand:

Czyli wszystko wskazuje na to, że już niebawem będziemy musiały umówić się na wizytę przed adopcyjną w sprawie Kizzy. :smile:

Posted

Tak miałam już psa, wabił się Misiu. Był znaleziony jako szczeniak. Przykrością było to, że miał uszkodzone oczko już od maleńkości ale mimo to przygarneliśmy go i był z nami kilka lat. Zmarł na raka :( lecz wraz z rodziną ratowaliśmy go do samego końca. Oszczędności przeznaczyliśmy na jego leczenie. Był to duży pies ale warunki mieszkalne sprawiły, że czuł się u nas swobodnie (posiadamy ogród, obszerne mieszkanie, w pobliżu jest park) Ogólnie to bardzo lubię zwierzęta i miałam też między innymi królika, który zdechł ze starości miał już 10 lat... tak samo go ratowaliśmy.