Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lilka witamy na wątku:multi::multi::loveu: i jeszcze raz OGROMNIE DZIĘKUJĘ za wszystko co zrobiliście dla tego gagatka!! bez Waszej błyskawicznej pomocy Leo wylądowałby gdzieś tam, bez szans pewnie na pomoc weta...
Dziękuję!!:loveu::loveu:

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest za co:lol: i dziękuję Lilka:loveu:

matko, jak mój Leoś nisko spadł:shake: nikt go nie odwiedza:shake: nikt go nie lubi:shake:
dobrze, że w realu ma więcej szczęścia:p
A jutro/dzisiaj będzie miał ważne odwiedziny potencjalnego domku, jedyny problem to KOTY-rezydenci i czarno to widzę:razz:

Wpłaty na Leo:
Aimez_moi 20zł
anett 100zł

Posted

Hopsaj Leonie..... i postaraj się .Dziś Twoj wielki dzień. O 17 będą Cię ludzie ogladać. Nie wytrzymałam....jadę na te oględziny :) Mam nadzieję...Trzymajcie kciuki :)

Posted

Znajdzie, znajdzie;) właśnie miałam pierwszy telefon ale do kojca tzn. jak psiak nie będzie uciekał, kopał może biegać cały czas po ogrodzie - odmówiłam:roll::razz: Di, to niedaleko Ciebie k/Sieradza - pewnie będę Cię prosić o wizytę p/adopcyjną bo jestem z dziewczyną w kontakcie i jakiś psiak może mieć dom...

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']z tego co wiem beznadziejnie...ale szczegoly u nesci[/QUOTE]

A biedny kot-tester przeżył??:razz:
Jakoś nie spodziewałam się stonowanej i wyciszonej postawy Leo jak mu kotem przed pyskiem pomachali...:cool3:

Posted

[quote name='anett']A biedny kot-tester przeżył??:razz:
Jakoś nie spodziewałam się stonowanej i wyciszonej postawy Leo jak mu kotem przed pyskiem pomachali...:cool3:[/QUOTE]

Masz rację Anett.... Leo na początku był bardzo zainteresowany kotem.... kiedy kot zwęszyl Leosia i prychnął....ten oczywiście się rozszczekał. Takie testy są do bani....wcale nie są miarodajne. Kot żyje.... miałam Go schowanego częściowo pod polarkiem.

Posted

[quote name='nescca'].... Leo na początku był bardzo zainteresowany kotem.... [/QUOTE]

I chyba o to głównie Pani chodziło - o pierwszą reakcję ; żeby nie była to totalna agresja na sam zapach czy widok kota.
Jak kot fuknie, zacznie uciekać jest oczywiste, że pies zareaguje. Dodatkowo jak miałaś kota na rękach to jak jawna prowokacja;)
Rozmawiałam dzisiaj dosyć długo z Panią więc jest świadoma, że jakikolwiek wynik tego testu nie jest wiarygodny ale koniecznie chciała poznać pierwszą reakcję Leo

Posted

Jaki tam z Leo onek - 0 podobieństwa :D Test na kota najlepiej przeprowadzić z kotem, któy sie psów nie boi, bo kiedy puszyste futerko zaczyna nagle uciekać i wydawac dźwięki każdy pies rzuca się "na pomoc" ;)

Posted

bela51 napisał(a):
.....
Choc sa wyjątki od reguły.

Właśnie wyjątkowy jest mój Amos:loveu:

Koty uwielbia, psów nienawidzi...:cool3:

A Leo w środę rusza do nowego domu - trzymajcie proszę mocno kciuki:thumbs:
Mam nadzieje, że Leoś okaże się tak mądry na jakiego wygląda:cool3:
Państwo sprawdzeni, znajomi, będziemy w stałym kontakcie. Leo zamieszka w domu z ogrodem (w domu), z dwoma kotami :cool3:, do dyspozycji duży ogród, regularne spacery.
Państwo w swoim życiu mieli 4 ONki; ostatnia sunia adoptowana w wieku 8 lat gdy po śmierci poprzedniego właściciela groziło jej schronisko.
Leo bądź grzeczny:loveu: