anett Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Lilka witamy na wątku:multi::multi::loveu: i jeszcze raz OGROMNIE DZIĘKUJĘ za wszystko co zrobiliście dla tego gagatka!! bez Waszej błyskawicznej pomocy Leo wylądowałby gdzieś tam, bez szans pewnie na pomoc weta... Dziękuję!!:loveu::loveu: Quote
hotel_lilki Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Oj nie ma za co Anett :) zrobiliśmy to co każdy kochający zwierzaki. Leo jest za to kochany i spokojny z bujną fryzurą piesek. Quote
anett Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Jest za co:lol: i dziękuję Lilka:loveu: matko, jak mój Leoś nisko spadł:shake: nikt go nie odwiedza:shake: nikt go nie lubi:shake: dobrze, że w realu ma więcej szczęścia:p A jutro/dzisiaj będzie miał ważne odwiedziny potencjalnego domku, jedyny problem to KOTY-rezydenci i czarno to widzę:razz: Wpłaty na Leo: Aimez_moi 20zł anett 100zł Quote
Czarodziejka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Leoś na pewno koty pokocha :mad: Jak trzeba to trzeba...:loveu: Quote
nescca Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Hopsaj Leonie..... i postaraj się .Dziś Twoj wielki dzień. O 17 będą Cię ludzie ogladać. Nie wytrzymałam....jadę na te oględziny :) Mam nadzieję...Trzymajcie kciuki :) Quote
anett Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Nie, jeżeli Ci ludzie się zdecydują Leo będzie kastrowany już w nowym domu. Nescca dzięki:lol::lol: Quote
Czarodziejka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Żeby Lionek znalazł domek...:-? Najlepiej przed zimą. Jajka już sprzedał... Quote
anett Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Znajdzie, znajdzie;) właśnie miałam pierwszy telefon ale do kojca tzn. jak psiak nie będzie uciekał, kopał może biegać cały czas po ogrodzie - odmówiłam:roll::razz: Di, to niedaleko Ciebie k/Sieradza - pewnie będę Cię prosić o wizytę p/adopcyjną bo jestem z dziewczyną w kontakcie i jakiś psiak może mieć dom... Quote
Czarodziejka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Lion nie kopie, biega sobie grzecznie i pilnuje swojej budy. Quote
Aimez_moi Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Wszyscy Slicznote Kochamy........ :):) Quote
bela51 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='nescca'].Dziś Twoj wielki dzień. O 17 będą Cię ludzie ogladać. :) :)[/QUOTE] I jak wypadło spotkanie??? Quote
nescca Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Panstwo zachwyceni Leonem ale.... musi przjesc test na kota.Zrobimy to...ale z doswiadczenia wiem ,że to nie jest wymierny test. Quote
anett Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='nescca']Panstwo zachwyceni Leonem ....[/QUOTE] A kto by nie był;):lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='anett']I jak Leo przeszedł test??[/QUOTE] z tego co wiem beznadziejnie...ale szczegoly u nesci Quote
anett Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']z tego co wiem beznadziejnie...ale szczegoly u nesci[/QUOTE] A biedny kot-tester przeżył??:razz: Jakoś nie spodziewałam się stonowanej i wyciszonej postawy Leo jak mu kotem przed pyskiem pomachali...:cool3: Quote
nescca Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='anett']A biedny kot-tester przeżył??:razz: Jakoś nie spodziewałam się stonowanej i wyciszonej postawy Leo jak mu kotem przed pyskiem pomachali...:cool3:[/QUOTE] Masz rację Anett.... Leo na początku był bardzo zainteresowany kotem.... kiedy kot zwęszyl Leosia i prychnął....ten oczywiście się rozszczekał. Takie testy są do bani....wcale nie są miarodajne. Kot żyje.... miałam Go schowanego częściowo pod polarkiem. Quote
anett Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='nescca'].... Leo na początku był bardzo zainteresowany kotem.... [/QUOTE] I chyba o to głównie Pani chodziło - o pierwszą reakcję ; żeby nie była to totalna agresja na sam zapach czy widok kota. Jak kot fuknie, zacznie uciekać jest oczywiste, że pies zareaguje. Dodatkowo jak miałaś kota na rękach to jak jawna prowokacja;) Rozmawiałam dzisiaj dosyć długo z Panią więc jest świadoma, że jakikolwiek wynik tego testu nie jest wiarygodny ale koniecznie chciała poznać pierwszą reakcję Leo Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 No.... Leo to typowy owczarek......:):) Ale sliczny jest przy tym bardzo..... Quote
bela51 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Własnie- typowy ONek. Moje wszystkie tez nie kochały kotów. Choc sa wyjątki od reguły. Quote
Czarodziejka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jaki tam z Leo onek - 0 podobieństwa :D Test na kota najlepiej przeprowadzić z kotem, któy sie psów nie boi, bo kiedy puszyste futerko zaczyna nagle uciekać i wydawac dźwięki każdy pies rzuca się "na pomoc" ;) Quote
anett Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 bela51 napisał(a):..... Choc sa wyjątki od reguły. Właśnie wyjątkowy jest mój Amos:loveu: Koty uwielbia, psów nienawidzi...:cool3: A Leo w środę rusza do nowego domu - trzymajcie proszę mocno kciuki:thumbs: Mam nadzieje, że Leoś okaże się tak mądry na jakiego wygląda:cool3: Państwo sprawdzeni, znajomi, będziemy w stałym kontakcie. Leo zamieszka w domu z ogrodem (w domu), z dwoma kotami :cool3:, do dyspozycji duży ogród, regularne spacery. Państwo w swoim życiu mieli 4 ONki; ostatnia sunia adoptowana w wieku 8 lat gdy po śmierci poprzedniego właściciela groziło jej schronisko. Leo bądź grzeczny:loveu: Quote
beataczl Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 no to ja juz trzymam kciuki, bardzo mocno!!! :smile::smile: Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Bedzie grzeczny...... po prostu poczuje, ze ma byc.......:):) Quote
Recommended Posts