anett Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Leo to potężny psiak, robi niesamowite wrażenia. Spokojny, karny, wydaje się, że to typowy pies jedego właściciela - wybrał sobie Waldka i jest w niego wpatrzony jak w obrazek, chodzi przy nodze krok w krok. Po każdym spacerze wraca sam prosto do kojca. Łaskawie i spokojnie znosi wszelkie zabiegi przy sobie, łącznie z przytulaniem ale sam raczej nie szuka bliskości i nie prosi o głaskanie. Z sukami się zgadza, cierpliwie znosi nawet skakanie po głowie i ataki szalonej małolaty Migotki od Nescci; z psami nie koniecznie - z tym, że psy raczej ignoruje, ale sprowokowany atakuje. Miał właśnie bardzo nieprzyjemne spięcie z psem od Lilki. Tak więc dom bez innych samców, najlepiej dom z ogrodem lub zapewniający mu długie spacery; Leo zachowuje czystość, w kojcu się nawet nie wysika. Raz mu się zdarzyło podczas burzy:oops: Ogromnie prosimy o każde wsparcie dla Leo - do opłacenia jest hotelik 300zł !!! Koszty leczenia sięgają już ok. 200zł, kastracja to kolejne 140zł..:shake: Quote
Czarodziejka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Leo jest śliczny i podobny do Liona ;) Ciocia Anett sobie podróżuje i przytula sierściuchy. Nigdy nie pojmę, kto się pozbywa takich pięknych psów....I dalczego? Quote
Aimez_moi Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Cudny jest.....:) i do tego taki poukladany.......:):) Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Aimez_moi napisał(a):Cudny jest.....:) i do tego taki poukladany.......:):) zgadza sie, a na żywo jeszcze fajniejszy:) Quote
anett Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Leo w wyniku tego stanu zapalnego ma problemy ze słuchem, albo jest tylko przygłuchawy albo w ogóle stracił słuch w prawym uchu:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 trzeba porosic Kogos o banerek :) i rozreklamowac watek LEo nie ma zadnej deklaracji:( Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 JAk to zadnych deklaracji? .... w ogole zadnych? Quote
Lu_Gosiak Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Aimez_moi napisał(a):JAk to zadnych deklaracji? .... w ogole zadnych? w ogóle, ani jednej:( Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Boziu...... jak to mozliwe? To ja daje 20 zl miesiecznie..... tylko w razie gdybym zapomniala to natychmiast........ mnie walnac trzeba...... Quote
anett Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Boziu...... jak to mozliwe? To ja daje 20 zl miesiecznie..... tylko w razie gdybym zapomniala to natychmiast........ mnie walnac trzeba...... Aimez ogromnie dziękuję!!!!:lol::loveu: Leo był zabierany z marszu, w czasie likwidacji schronu... nie było czasu na zbieranie deklaracji zresztą o stałe deklaracje niełatwo przy takim zalewie potrzebujących... Quote
nescca Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wieczorkiem będą zdjecia ze spacerku. U Leosia szafa gra. Jedzonko,spacerki i ....wypatrywanie DS. Quote
anett Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Zdjęcia odebrałam, cudne jak zawsze, Nescca wielkie dzięki za wspaniałą opiekę:loveu::loveu: Buziaki dla Ciebie, Lilki i całego stada:loveu::loveu: Quote
beataczl Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Leo wyglada wspaniale, no opieka super, podziwiam....:smile: Quote
anett Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Leo za 2 tygodnie będzie miał kastrację, podczas narkozy możliwe będzie również głębokie zajrzenie w te biedne uchole; na tyle na ile udaje się teraz je zbadać to powinno być już OK. Ucho nadal jest tkliwe i przekrzywione ale to może już pozostać Dług u weta ok. 200zł + kastracja 140zł ; czy ktoś może poratować Leo grosikiem??:modla: Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Puchate cudenko.......:) sliczny psiak.... Quote
Czarodziejka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Przepiękny Leoś! Lilu, gratulacje wielka kobieto! Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Leo......:) pokazujemy sie wszystkim......:) Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 dzisiaj zrobie bazarek na LEo:) moze KTos jeszcze moglby??? Quote
Lu_Gosiak Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 nie dalam rady dzis z bazarkiem, za to mam fajowa kamizelke od betki na niego:) - DZIEKI a teraz patrzcie jaki przystojniak:) Quote
bela51 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzisiaj zrobie bazarek na LEo:) moze KTos jeszcze moglby??? Własnie skonczyl sie moj bazarek dla Leo i Saszki. Za niedlugo, mam nadzieje, beda z niego jakies pieniadze. Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Piekny jest...... i sliczne ma wachanie.....:) Quote
beataczl Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 pies nie dopoznania poprostu, jak nie ten sam... sliczny :smile: odn. bazarku - jak bede miala aparat to zrobie fotki fantow ( na razie technicznie nie moge) Quote
Recommended Posts