Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leo to potężny psiak, robi niesamowite wrażenia. Spokojny, karny, wydaje się, że to typowy pies jedego właściciela - wybrał sobie Waldka i jest w niego wpatrzony jak w obrazek, chodzi przy nodze krok w krok. Po każdym spacerze wraca sam prosto do kojca. Łaskawie i spokojnie znosi wszelkie zabiegi przy sobie, łącznie z przytulaniem ale sam raczej nie szuka bliskości i nie prosi o głaskanie. Z sukami się zgadza, cierpliwie znosi nawet skakanie po głowie i ataki szalonej małolaty Migotki od Nescci; z psami nie koniecznie - z tym, że psy raczej ignoruje, ale sprowokowany atakuje. Miał właśnie bardzo nieprzyjemne spięcie z psem od Lilki. Tak więc dom bez innych samców, najlepiej dom z ogrodem lub zapewniający mu długie spacery; Leo zachowuje czystość, w kojcu się nawet nie wysika. Raz mu się zdarzyło podczas burzy:oops:

Ogromnie prosimy o każde wsparcie dla Leo - do opłacenia jest hotelik 300zł !!! Koszty leczenia sięgają już ok. 200zł, kastracja to kolejne 140zł..:shake:

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu...... jak to mozliwe?
To ja daje 20 zl miesiecznie.....
tylko w razie gdybym zapomniala to natychmiast........ mnie walnac trzeba......

Aimez ogromnie dziękuję!!!!:lol::loveu:
Leo był zabierany z marszu, w czasie likwidacji schronu... nie było czasu na zbieranie deklaracji zresztą o stałe deklaracje niełatwo przy takim zalewie potrzebujących...

Posted

Zdjęcia odebrałam, cudne jak zawsze, Nescca wielkie dzięki za wspaniałą opiekę:loveu::loveu: Buziaki dla Ciebie, Lilki i całego stada:loveu::loveu:

Posted

Leo za 2 tygodnie będzie miał kastrację, podczas narkozy możliwe będzie również głębokie zajrzenie w te biedne uchole; na tyle na ile udaje się teraz je zbadać to powinno być już OK. Ucho nadal jest tkliwe i przekrzywione ale to może już pozostać

Dług u weta ok. 200zł + kastracja 140zł ; czy ktoś może poratować Leo grosikiem??:modla:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzisiaj zrobie bazarek na LEo:) moze KTos jeszcze moglby???

Własnie skonczyl sie moj bazarek dla Leo i Saszki. Za niedlugo, mam nadzieje, beda z niego jakies pieniadze.