Neigh Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/196677-Bazarek-fotograficznY-III-Edycja-do-6.12-ZAPRASZAMY-NA-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE/page13 link do bazarku Quote
Neigh Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 lilk_a napisał(a):allegro Moreli i Gerarda SUPER !!!!!!! Dzięki:-) Quote
Neigh Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Mam doła giganta. Nawet mi się pisać nie chce. Z ogłoszeń dzwonią tacy ludzie, ze chyba przestanę odbierać...... Quote
Kociabanda2 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ejj... tak nie można! Nos do góry! Zamiast rezygnować z odbierania telefonu lepiej załóż sobie telefon na kartę - taką co to jak ktoś dzwoni to Ci minuty nabija i niech dzwonią i gadają ile chcą :eviltong: A że w większości debile? No to co? Takim kota nie dasz, a minuty się przydadzą :) Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Neigh']SUPER !!!!!!! Dzięki:-)[/QUOTE] Agnieszko mam niedobry adres mailowy albo masz zapchana skrzynke, wszystkie wiedomosci wracaja.Wstawiam allegro na FB, skorzystam z tekstow Lilki:) Quote
Neigh Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Mail doszedł dzisiaj.......coś się moze z onetem dzieje. A teksty są Nutusi a nie Lilki:-) Lilki jest cała piękna oprawa graficzna. Doła ciąg dalszy nastąpił....... Quote
Nutusia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Chyba Cię w Himalaje wyślę z tym dołem - będziesz miała górę! :) Głupich nie sieją - sami się rodzą, jak powszechnie wiadomo. Najważniejsze, że koty nie są w rękach takiego głupola, a co za tym idzie, do drugiego głupola nie trafią. Metoda Kociejbandy na darmowe minuty - superowa! Wpadnij na nalewkę - podsadzę Cię, żebyś z dołu wylizła :) Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [url]http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=137970146258587&index=1[/url] Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Neigh']Mail doszedł dzisiaj.......coś się moze z onetem dzieje. A teksty są Nutusi a nie Lilki:-) Lilki jest cała piękna oprawa graficzna. Doła ciąg dalszy nastąpił.......[/QUOTE] To ukradlam zdjecia...... Tekst Nutusi i co jeszcze nie wiem:) Quote
Nutusia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nie no... ja osobiście nie zamierzam Ci puścić tego płazem!!!!! :) Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Nutusia']Nie no... ja osobiście nie zamierzam Ci puścić tego płazem!!!!! :)[/QUOTE] To moze chociaz gadem poprosze:) Quote
jaanka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Neigh']Wkleić zdjęcia kota, który służy? Nie ma bardziej spsiałych kotów niż persy! Tak jak napisałam na "miau". Kiedyś nie lubiłam persów - wydawało mi się, ze to takie hmmm napuszone truchła dla wyfiokowanych paniuś w papilotach ( koniecznie różowych) i szlafroczkach. Odmiałczałam to po pierwszym plaskatym tymczasie. Od tamtej pory uparcie twierdzę, że persy to nie są koty. Podobnie jak jamniki to nie są tak do końca psy. Kto miał ten zrozumie:-) Mam takie koty na tymczasie, bo tu i ówdzie znana jest moja słabość......i wiadomo, ze nie odmówię plaskatej gębie w potrzebie...... Witam, podzielam Twoje zdanie w 100% . Zostalam opiekunką dwóch persów nie mając kompletnie pojęcia o plaskaczach . Zakochałam się w psychice nie w urodzie bo tej raczej nie było . Zwłaszcza u jednego widoczny jest całkowity jej brak ale nadrabia charakterem . Quote
Neigh Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='jaanka'][quote name='Neigh']Wkleić zdjęcia kota, który służy? Nie ma bardziej spsiałych kotów niż persy! Tak jak napisałam na "miau". Kiedyś nie lubiłam persów - wydawało mi się, ze to takie hmmm napuszone truchła dla wyfiokowanych paniuś w papilotach ( koniecznie różowych) i szlafroczkach. Odmiałczałam to po pierwszym plaskatym tymczasie. Od tamtej pory uparcie twierdzę, że persy to nie są koty. Podobnie jak jamniki to nie są tak do końca psy. Kto miał ten zrozumie:-) Mam takie koty na tymczasie, bo tu i ówdzie znana jest moja słabość......i wiadomo, ze nie odmówię plaskatej gębie w potrzebie...... Witam, podzielam Twoje zdanie w 100% . Zostalam opiekunką dwóch persów nie mając kompletnie pojęcia o plaskaczach . Zakochałam się w psychice nie w urodzie bo tej raczej nie było . Zwłaszcza u jednego widoczny jest całkowity jej brak ale nadrabia charakterem .[/QUOTE] Wszystko bym powiedziała o mojej osobistej Personie, ale nie to że jest ładna:). Jest natomiast kompletnie powalona:-) Kiedyś pisałam, ze gdyby Persona kradła, to wyłącznie po to, zeby rozdawać myszom..... Dziś rekordzistką była pani, która zaproponowała mi wysłanie Gerarda i Morelki ..........PACZKĄ. Zatkało mnie, a potem się zaczęłam upewniać czy to nie żart. Usłyszałm, ze skąd jest opcja paczki "żywe zwierzę" I nie będę komentować, ok? Quote
jaanka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Lepiej nie komentować bo nagrzeszymy okrutnie . Powinny także same dbać o futro , aplikować sobie kropelki do oczu i sprzątać kuwetę . Quote
Kociabanda2 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mam nadzieję, że ją zjab**aś jak burą sukę :angryy::angryy::angryy::angryy: No zagotowałam się normalnie :angryy::angryy: Quote
Nutusia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Mam nadzieję, że ją zjab**aś jak burą sukę :angryy::angryy::angryy::angryy: No zagotowałam się normalnie :angryy::angryy: Hej, Kochabanda, a co tu bura suka winna?... :evil_lol: Jak człowieka trzeba było babę zbluzgać ;) Quote
Kociabanda2 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no dobra dobra :roll: Tak tylko się mówi :eviltong: Quote
Neigh Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 A wiecie że nawet nie? Po prostu kiedy upewniłam się, ze pani nie żartuje - powiedziałam. Proszę pani w ogłoszeniu wyraźnie napisano "koty poszukują odpowiedzialnych domów". Pani się do nich w żadnym razie nie zalicza i odłożyłam słuchawkę..... NIE MAM JUŻ SIŁY Quote
jaanka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Na forum kolejny pers w Rybniku oddany przez właścicielkę . Quote
Nutusia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 jaanka napisał(a):Na forum kolejny pers w Rybniku oddany przez właścicielkę . Nie chciał stać bez ruchu na półce czy coś innego panią "przerosło"? :( Naoglądają się ludziska reklam, na których piękne, czyste i wypielęgnowane koty paradują i myślą, że one tak same z siebie piękne...:shake: Quote
lilk_a Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Neigh']A wiecie że nawet nie? Po prostu kiedy upewniłam się, ze pani nie żartuje - powiedziałam. Proszę pani w ogłoszeniu wyraźnie napisano "koty poszukują odpowiedzialnych domów". Pani się do nich w żadnym razie nie zalicza i odłożyłam słuchawkę..... NIE MAM JUŻ SIŁY a i tak aukcja pobija rekord oglądalności na moim koncie na tą chwilę 3786 wyświetleń 19 obserwujęcych ;) Quote
Nutusia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='lilk_a']a i tak aukcja pobija rekord oglądalności na moim koncie na tą chwilę 3786 wyświetleń 19 obserwujęcych ;) Oby chociaż jeden "normalny inaczej"... :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a jak ze zdrówkiem Moreli i Gerarda? na fb czytam, że Morela już po kuracji. Quote
Nutusia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Aga, dostałaś sms-a?... Co ten biedny Gerard miał za operację w tym schronie? Opisywałam naszemu Doktorowi problemy i był pewien, że chodziło o wyszycie cewki, które ponoć dość łatwo spierniczyć, jeśli ktoś nie ma wprawy lub mu się nie chce. Na szczęście można to dość łatwo poprawić. Ale właśnie się okazało, że to była inna operacja. Jaka - nie wiadomo :( Quote
Neigh Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Schronowy wet zaklinał się, ze on miał operwaną narośl...... Jaką narośl nikt nie wie Tia rekordy popularności............po 15 maili i telefonów dziennie..........z jakiś 200 tel, ze 6 rokujących do dalszych rozmów i 194 pospolitych mniej lub bardziej kretynów.....przepraszam, ale taka prawda. Jestem przerażona zasięgiem głupoty naszego społeczenstwa......... Quote
Recommended Posts