Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ejj... tak nie można! Nos do góry!
Zamiast rezygnować z odbierania telefonu lepiej załóż sobie telefon na kartę - taką co to jak ktoś dzwoni to Ci minuty nabija i niech dzwonią i gadają ile chcą :eviltong: A że w większości debile? No to co? Takim kota nie dasz, a minuty się przydadzą :)

Posted

[quote name='Neigh']SUPER !!!!!!!

Dzięki:-)[/QUOTE]
Agnieszko mam niedobry adres mailowy albo masz zapchana skrzynke, wszystkie wiedomosci wracaja.Wstawiam allegro na FB, skorzystam z tekstow Lilki:)

Posted

Mail doszedł dzisiaj.......coś się moze z onetem dzieje.
A teksty są Nutusi a nie Lilki:-) Lilki jest cała piękna oprawa graficzna.

Doła ciąg dalszy nastąpił.......

Posted

Chyba Cię w Himalaje wyślę z tym dołem - będziesz miała górę! :) Głupich nie sieją - sami się rodzą, jak powszechnie wiadomo. Najważniejsze, że koty nie są w rękach takiego głupola, a co za tym idzie, do drugiego głupola nie trafią. Metoda Kociejbandy na darmowe minuty - superowa! Wpadnij na nalewkę - podsadzę Cię, żebyś z dołu wylizła :)

Posted

[quote name='Neigh']Mail doszedł dzisiaj.......coś się moze z onetem dzieje.
A teksty są Nutusi a nie Lilki:-) Lilki jest cała piękna oprawa graficzna.

Doła ciąg dalszy nastąpił.......[/QUOTE]
To ukradlam zdjecia...... Tekst Nutusi i co jeszcze nie wiem:)

Posted

[quote name='Neigh']Wkleić zdjęcia kota, który służy? Nie ma bardziej spsiałych kotów niż persy!

Tak jak napisałam na "miau". Kiedyś nie lubiłam persów - wydawało mi się, ze to takie hmmm napuszone truchła dla wyfiokowanych paniuś w papilotach ( koniecznie różowych) i szlafroczkach.
Odmiałczałam to po pierwszym plaskatym tymczasie.
Od tamtej pory uparcie twierdzę, że persy to nie są koty. Podobnie jak jamniki to nie są tak do końca psy. Kto miał ten zrozumie:-)

Mam takie koty na tymczasie, bo tu i ówdzie znana jest moja słabość......i wiadomo, ze nie odmówię plaskatej gębie w potrzebie......

Witam,
podzielam Twoje zdanie w 100% . Zostalam opiekunką dwóch persów nie mając kompletnie pojęcia o plaskaczach . Zakochałam się w psychice nie w urodzie bo tej raczej nie było . Zwłaszcza u jednego widoczny jest całkowity jej brak ale nadrabia charakterem .

Posted

[quote name='jaanka'][quote name='Neigh']Wkleić zdjęcia kota, który służy? Nie ma bardziej spsiałych kotów niż persy!

Tak jak napisałam na "miau". Kiedyś nie lubiłam persów - wydawało mi się, ze to takie hmmm napuszone truchła dla wyfiokowanych paniuś w papilotach ( koniecznie różowych) i szlafroczkach.
Odmiałczałam to po pierwszym plaskatym tymczasie.
Od tamtej pory uparcie twierdzę, że persy to nie są koty. Podobnie jak jamniki to nie są tak do końca psy. Kto miał ten zrozumie:-)

Mam takie koty na tymczasie, bo tu i ówdzie znana jest moja słabość......i wiadomo, ze nie odmówię plaskatej gębie w potrzebie......

Witam,
podzielam Twoje zdanie w 100% . Zostalam opiekunką dwóch persów nie mając kompletnie pojęcia o plaskaczach . Zakochałam się w psychice nie w urodzie bo tej raczej nie było . Zwłaszcza u jednego widoczny jest całkowity jej brak ale nadrabia charakterem .[/QUOTE]

Wszystko bym powiedziała o mojej osobistej Personie, ale nie to że jest ładna:). Jest natomiast kompletnie powalona:-) Kiedyś pisałam, ze gdyby Persona kradła, to wyłącznie po to, zeby rozdawać myszom.....

Dziś rekordzistką była pani, która zaproponowała mi wysłanie Gerarda i Morelki ..........PACZKĄ.
Zatkało mnie, a potem się zaczęłam upewniać czy to nie żart. Usłyszałm, ze skąd jest opcja paczki "żywe zwierzę"

I nie będę komentować, ok?

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Mam nadzieję, że ją zjab**aś jak burą sukę :angryy::angryy::angryy::angryy: No zagotowałam się normalnie :angryy::angryy:

Hej, Kochabanda, a co tu bura suka winna?... :evil_lol: Jak człowieka trzeba było babę zbluzgać ;)

Posted

A wiecie że nawet nie? Po prostu kiedy upewniłam się, ze pani nie żartuje - powiedziałam. Proszę pani w ogłoszeniu wyraźnie napisano "koty poszukują odpowiedzialnych domów". Pani się do nich w żadnym razie nie zalicza i odłożyłam słuchawkę.....

NIE MAM JUŻ SIŁY

Posted

jaanka napisał(a):
Na forum kolejny pers w Rybniku oddany przez właścicielkę .

Nie chciał stać bez ruchu na półce czy coś innego panią "przerosło"? :( Naoglądają się ludziska reklam, na których piękne, czyste i wypielęgnowane koty paradują i myślą, że one tak same z siebie piękne...:shake:

Posted

[quote name='Neigh']A wiecie że nawet nie? Po prostu kiedy upewniłam się, ze pani nie żartuje - powiedziałam. Proszę pani w ogłoszeniu wyraźnie napisano "koty poszukują odpowiedzialnych domów". Pani się do nich w żadnym razie nie zalicza i odłożyłam słuchawkę.....

NIE MAM JUŻ SIŁY
a i tak aukcja pobija rekord oglądalności na moim koncie na tą chwilę 3786 wyświetleń 19 obserwujęcych ;)

Posted

[quote name='lilk_a']a i tak aukcja pobija rekord oglądalności na moim koncie na tą chwilę 3786 wyświetleń 19 obserwujęcych ;)

Oby chociaż jeden "normalny inaczej"... :)

Posted

Aga, dostałaś sms-a?... Co ten biedny Gerard miał za operację w tym schronie? Opisywałam naszemu Doktorowi problemy i był pewien, że chodziło o wyszycie cewki, które ponoć dość łatwo spierniczyć, jeśli ktoś nie ma wprawy lub mu się nie chce. Na szczęście można to dość łatwo poprawić. Ale właśnie się okazało, że to była inna operacja. Jaka - nie wiadomo :(

Posted

Schronowy wet zaklinał się, ze on miał operwaną narośl......
Jaką narośl nikt nie wie

Tia rekordy popularności............po 15 maili i telefonów dziennie..........z jakiś 200 tel, ze 6 rokujących do dalszych rozmów i 194 pospolitych mniej lub bardziej kretynów.....przepraszam, ale taka prawda. Jestem przerażona zasięgiem głupoty naszego społeczenstwa.........