Aneczka&Sułtan Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 dzięki dziewczyny za umowy. Oglądne je wieczorem bo w banku nie mogę odebrać prywatnej poczty i odeśle Wam z ewentualnymi polepszaczami;) Co do przyjaciół koleżanki - przestraszyliby się Malwuszki jakby ją wczoraj spotkali! Diabeł wcielony;) Marysia (prawdopodobnie przyszła mama Malwinki) pyta czy laska jest kuwetkowa. Ja na to, że oczywiście (nawet dowody mogłam pokazać:D) a Malwinka na to wlazła do legowiska Bulisława i mu się tam zesikała. Normalnie oczom nie mogłam uwierzyć! co za Cholera! pierwszy raz jej się to zdarzyło. normalnie zaniemówiłam. Dziś już Marysia wysłała mi maila, żebym podesłała jej umowę adopcyjną więc na szczęście ich nie wystraszyła mała cholernica. Quote
Neigh Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 To jej napisz, że ma pozdrowienia od Agnieszki ( którą nagabywała Kaśka ):-) I że generalnie ZAWSZE powtarzam, ze lepiej adoptować dorosłego kota. to mnie nikt nie słucha. Przynajmniej wiadomo kurcze co sie do domu przyjmuje:-) Quote
Nutusia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Morelinę chce zapoznawać, mówisz... No Aga, ja to cała w strachu jestem, bo jeszcze chwila i zostaniesz... BEZ KOTÓW!!!!! :) Quote
Kociabanda2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Aneczka&Sułtan']dzięki dziewczyny za umowy. Oglądne je wieczorem bo w banku nie mogę odebrać prywatnej poczty i odeśle Wam z ewentualnymi polepszaczami;) [/QUOTE] O! No byłoby super :) No to się Malwinka popisała... najwyraźniej chce u Was zostać diablica mała :eviltong::evil_lol: A my dziś jedziemy na poadopcyjną do Lennoxa :loveu: Normalnie się doczekać nie mogę już! Quote
Kociabanda2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Nutusia']Morelinę chce zapoznawać, mówisz... No Aga, ja to cała w strachu jestem, bo jeszcze chwila i zostaniesz... BEZ KOTÓW!!!!! :)[/QUOTE] :D nie martw się :D Aga na pewno sobie kogoś na jakiejś drodze czy w trawie znajdzie :eviltong: Quote
Neigh Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Uspokójcie się, tak? a. wcale nie jest powiedziane - ze ja TAM zaraz Gerarda i Małą zostawię b wcale nie jest powiedziane, ze na zbity ryj nie wyjecą c. nadal mam Morelę - a koleżanka od oglądania milczy jak grób d. pamiętacie imię Frida??? e........kurde noo 2 czarne, 2 biało - czarne spod sklepu ....tak? Quote
Neigh Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Zostali...........super dom.........a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Nutusia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ty idź się przejdź po polach i drogach, co?... Zamiast tu buczeć - świat ratuj! :) Quote
auraa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jakoś nie mogę tego wszystkiego ogarnąć;) Quote
Neigh Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Ale czego nie możesz ogarnąć?:-) Było tak: 1.Morela - ruda, długowłosa, z problemami zdrowotnymi u mnie na dt - dalej szuka domu 2.Trójka Odłowiona a la norwegi;-) - jedno w dt było zaprzyjaźnionym, poszło do ds - Spinca , drugie w dt u mnie Majka poszła do ds z Gerardem, trzecie najstarsze czyli Frida nadal u mnie doswajane 3. Gerard - pers ze schronu we Wrocławiu - był u mnie na dt poszedł do ds razem z Majką 4. Malwinka - moja znajda, w dt u Ani - hmmm nooo niby dziś jedzie do ds Czyli do wziecia są: 1. Morela 2. Frida reszta w ds Na innym wątku mamy jeszcze Yumi na dt Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 pojechała i została a ja siedzę i ryczę. Bulinek szukał jej w transporterku i też chyba czuje, że maluszki już nie ma. Domek super... i tylko to podnosi mnie troszkę na duchu. Zdjęcia Malwuszki z ostatnich chwil z Bulisławem: dałam im radę, że jak Malwuszka będzie za bardzo dawać w kość to muszą dokopsać jej Bullteriera :D Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kurczę, przykro, że tę tak bardzo dobraną parę życie rozdzieliło... Malwuszko, dawaj w kość nowym Państwu - życie bez bullteriera jest jakieś takie... niepełne (?) :) Quote
Neigh Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dobrze, ze pojechała........ale doskonale wiem jak to jest...... Dziś w nocy mi sie śniło, ze w ogrodzie u takich jednych klientów, co ich nie lubię wyłapywałam Gerarda i Mała......złapałam jakby co... Poczekam jeszcze z dzień dwa i zadzwonię.............. Ciężko jest - zwłaszcza ze ja tam nigdy nie wierzę, ze te zwierzaki ktoś tak dopilnuje ja ja. Tak wiem paranoja.......ale co zrobić... Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 o rany... zdjęcia Malwinki z Bulisiem super! Mam nadzieję, że się mała szybko zadomowi i pokocha nowych człowieków. Swoją drogą drugiego kotka to mogli by jej wziąć. Smutno trochę tak w pojedynkę :/ Pani od Lennoxa bardzo sobie chwali to, że zdecydowała się na dwa kotki na raz :) a żeby serca bardzo nie bolały to umawiajcie się szybko na wizytę poadopcyjną :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 cała noc śniła mi się Malwuszka. Nie nadaję się na tymczas. Mam dziś żałobę. Buliś też - jak rano otworzyłam pokój kici bardzo jej szukał a jak nie znalazł to usiadł na jej kocyku i nie chciał się ruszyć. Serce mi pękało jak na niego patrzyłam. Nowi właściciele wiedzą, że będę ich terroryzować o zdjęcia i informacje:) Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Biedny Buliś - taką mu pustkę uczynić w domu jego, no!... Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 może niedługo pustka się zapełni, mamy nową tymczasowiczkę na oku. na razie ich zapoznajemy zobaczymy co będzie dalej. Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Aneczka&Sułtan napisał(a):może niedługo pustaka się zapełni, mamy nową tymczasowiczkę na oku. na razie ich zapoznajemy zobaczymy co będzie dalej. No ja mocno trzymam kciuki za powodzenie w tym przedsięwzięciu ;) :kciuki: Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 I ja! Bulisław z pewnością stanie na wysokości zadania! W końcu po co mu pusty koci kocyk, jak może być futerko na nim :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mam nadzieję, że psie futerko okaże się równie fajne jak kocie:) Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Aneczka&Sułtan'] Wymiękłam po zobaczeniu tego zdjecia..... Rozpłynęłam się po prostu!!! Quote
Nutusia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No i sama widzisz jaką "krzywdę" im obojgu zrobiono!!!!! :) Quote
Aneczka&Sułtan Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nutusia - wcale mi nie pomagasz :( dostałam smsa od nowego domku - "Noc minęła bardzo spokojnie. Spała całą noc na kocyku:) a dzisiaj nawet dała się pomiziać:)" Quote
Recommended Posts