ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jeszcze jedna kaska sie zaplatala... :p a teraz hit sezonu... pies walizka... :razz: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='APSA']Jak chcesz to możemy Ci załatwić pokaz specjalny ;) Trenujemy i w Warszawie i w Zalesiu Górnym. Saba na pewno chętnie zapozuje do zdjęć :D A teraz Znajdź dziesięć szczegółów, którymi różnią się te dwa rysunki :lol: (Podpowiem od razu: zdjęcie Lukasza jest dużo lepsze :)) Gdzie w Zalesiu?? :cool3: Musze sie tam wreszcie wybrac:evil_lol: Kolor talerzyka inny, lewa noga Michala inna, lapy Vivki inaczej ulozone, talerzyk bialy na ziemi i nie wiem co jeszcze bo tylko jedno mi sie wsyweitla:eviltong: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Łukasz']a teraz hit sezonu... pies walizka... :razz: to ja chetnie taka walizeczke kupie tylko fajnie by bylo jak by byly tez inne wzory.... :diabloti: fotka super! :loveu: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 campanulla napisał(a):to ja chetnie taka walizeczke kupie tylko fajnie by bylo jak by byly tez inne wzory.... :diabloti: fotka super! :loveu: Ogolnie to Lukasz ma tralent do wylapywania psow w takich roznych podejrzanych pozycjach:lol: Quote
Asia_W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Brawo Łukasz, fotki świetne:loveu: najbardziej podobaja mi się te w czapeczkach i ze sztafet:multi: oddają nalepiej piknikowa atmosfere tych zawodów :loveu: Koniezcznie trzeba Cie jakos zmotywowac co byś nie omijał żadnych zawodów agility :lol: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 3 fazy jakiejs figury... jak ktos wie to niech napisze jak to sie nazywa... :p no i to by bylo na tyle jesli chodzi o frisbee... przypomnialo mi sie ze jeszcze musze wstawic cos z bydlaka... :wallbash: heh... a bydlak byl krzywy tym razem i zdjecia sa marne... ale cos wybiore... jak nie dzis to jutro... :p Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='ŁukaszK']3 fazy jakiejs figury... jak ktos wie to niech napisze jak to sie nazywa... :p no i to by bylo na tyle jesli chodzi o frisbee... przypomnialo mi sie ze jeszcze musze wstawic cos z bydlaka... :wallbash: heh... a bydlak byl krzywy tym razem i zdjecia sa marne... ale cos wybiore... jak nie dzis to jutro... :p Volta?:eviltong: Jak zgadlam to bede skakac z radosci, ak nie, to pominmy:lol: Wybierzesz, my w Ciebie wierzymy!:loveu: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 pikne wszystko ale... WIECEJ BELGOW PROSZE! :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 campanulla napisał(a):pikne wszystko ale... WIECEJ BELGOW PROSZE! :diabloti: A zwlaszcza takiego jednego z jasna twarza i bialym krawatem:evil_lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):A zwlaszcza takiego jednego z jasna twarza i bialym krawatem:evil_lol: a wlasnie ze niekoniecznie! takiego brzydala to ja juz w domu mam, teraz chce inne, te piekne podziwiac! :cool3: :p Quote
OlaAB Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 sztafety (Uwaga!!! duże pliki 8-10MB) sztafeta1 sztafeta2 sztafeta3 sztafeta4 Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 campanulla napisał(a):a wlasnie ze niekoniecznie! takiego brzydala to ja juz w domu mam, teraz chce inne, te piekne podziwiac! :cool3: :p Dla mnie moja wnusia najpiekniejsza:loveu: Asia, czyli trafilam z tym vouoltem??:lol: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='OlaAB']sztafety (Uwaga!!! duże pliki 8-10MB) sztafeta1 sztafeta2 sztafeta3 sztafeta4 Olu, czy mozesz wzglednie napisac jakie psy beigaja w ktorej?? Bonie chce wszystkich sciagac, ale swoja zoaczyc bym chciala ;) Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):Dla mnie moja wnusia najpiekniejsza:loveu: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='campanulla']WIECEJ BELGOW PROSZE! :diabloti: a macie na zdrowie... :p Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no i grzeczny chlopiec! :lol: dzieki dzieki dzieki! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
black&white Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁUKASZU bardzo diękuję za zdjęcia Bleka:multi: :multi: warto było tyle czekać są poprostu CUUUUDOWNE:lol: :lol: :lol: a już zdjęcia ze sztafety to poprostu miodzio:lol: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):a macie na zdrowie... :p Ania, Twoj brat Cie kocha:lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='zakla']Ania, Twoj brat Cie kocha:lol: taak?? i kogo jeszcze skoro napisane bylo [quote name='ŁukaszK']a MACIE...??:cool3: :diabloti: :diabloti: :cool3: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 campanulla napisał(a):taak?? i kogo jeszcze skoro napisane bylo ??:cool3: :diabloti: :diabloti: :cool3: Wiesz co?!:megagrin: Jak mozesz:lol: Jeszcze ja tam bede musiala z Toba na osobnosci podyskutowac ciut:cool1: Quote
Asia_W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Łukasz dzięki wielkie za belgi :loveu: ale jest zawsze jakies ale :cool3: jak bys znalazł gdzieś jeszcze mojego Wikalca? to bardzo prosze, bo ona załapała sie tylko na jedna fotkę i to w ostatnim rozdaniu belgów ;) Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='ŁukaszK'] Asiu kochana a to przypadkiem nie Twoj Wikalec? :loveu: Quote
PATIszon Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='OlaAB']sztafety (Uwaga!!! duże pliki 8-10MB) sztafeta1 sztafeta2 sztafeta3 sztafeta4 1. Daniel Niuka Tomek O. 2 Surykatki 3 Saba Rudi Max 4 Heniak Dzieki Ajson Quote
Asia_W Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 campanulla napisał(a):Asiu kochana a to przypadkiem nie Twoj Wikalec? :loveu: no Wikalec jak malowanie :lol: dzięki wielkie, czyli nieszłusznie molestuje Łukasza :oops: Quote
Recommended Posts