Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='APSA']Jak chcesz to możemy Ci załatwić pokaz specjalny ;)
Trenujemy i w Warszawie i w Zalesiu Górnym. Saba na pewno chętnie zapozuje do zdjęć :D

A teraz
Znajdź dziesięć szczegółów, którymi różnią się te dwa rysunki :lol:
(Podpowiem od razu: zdjęcie Lukasza jest dużo lepsze :))

Gdzie w Zalesiu?? :cool3: Musze sie tam wreszcie wybrac:evil_lol:
Kolor talerzyka inny, lewa noga Michala inna, lapy Vivki inaczej ulozone, talerzyk bialy na ziemi i nie wiem co jeszcze bo tylko jedno mi sie wsyweitla:eviltong:

Posted

[quote name='Łukasz']a teraz hit sezonu... pies walizka... :razz:

to ja chetnie taka walizeczke kupie tylko fajnie by bylo jak by byly tez inne wzory.... :diabloti:

fotka super! :loveu:

Posted

campanulla napisał(a):
to ja chetnie taka walizeczke kupie tylko fajnie by bylo jak by byly tez inne wzory.... :diabloti:

fotka super! :loveu:

Ogolnie to Lukasz ma tralent do wylapywania psow w takich roznych podejrzanych pozycjach:lol:

Posted

Brawo Łukasz, fotki świetne:loveu: najbardziej podobaja mi się te w czapeczkach i ze sztafet:multi: oddają nalepiej piknikowa atmosfere tych zawodów :loveu:
Koniezcznie trzeba Cie jakos zmotywowac co byś nie omijał żadnych zawodów agility :lol:

Posted

3 fazy jakiejs figury... jak ktos wie to niech napisze jak to sie nazywa... :p

no i to by bylo na tyle jesli chodzi o frisbee... przypomnialo mi sie ze jeszcze musze wstawic cos z bydlaka... :wallbash: heh... a bydlak byl krzywy tym razem i zdjecia sa marne... ale cos wybiore... jak nie dzis to jutro... :p

Posted

[quote name='ŁukaszK']3 fazy jakiejs figury... jak ktos wie to niech napisze jak to sie nazywa... :p

no i to by bylo na tyle jesli chodzi o frisbee... przypomnialo mi sie ze jeszcze musze wstawic cos z bydlaka... :wallbash: heh... a bydlak byl krzywy tym razem i zdjecia sa marne... ale cos wybiore... jak nie dzis to jutro... :p Volta?:eviltong: Jak zgadlam to bede skakac z radosci, ak nie, to pominmy:lol:
Wybierzesz, my w Ciebie wierzymy!:loveu:

Posted

campanulla napisał(a):
pikne wszystko ale... WIECEJ BELGOW PROSZE! :diabloti:
A zwlaszcza takiego jednego z jasna twarza i bialym krawatem:evil_lol:

Posted

zakla napisał(a):
A zwlaszcza takiego jednego z jasna twarza i bialym krawatem:evil_lol:

a wlasnie ze niekoniecznie! takiego brzydala to ja juz w domu mam, teraz chce inne, te piekne podziwiac! :cool3: :p

Posted

campanulla napisał(a):
a wlasnie ze niekoniecznie! takiego brzydala to ja juz w domu mam, teraz chce inne, te piekne podziwiac! :cool3: :p
Dla mnie moja wnusia najpiekniejsza:loveu:

Asia, czyli trafilam z tym vouoltem??:lol:

Posted

campanulla napisał(a):
taak?? i kogo jeszcze skoro napisane bylo ??:cool3: :diabloti: :diabloti: :cool3:

Wiesz co?!:megagrin: Jak mozesz:lol: Jeszcze ja tam bede musiala z Toba na osobnosci podyskutowac ciut:cool1:

Posted

Łukasz dzięki wielkie za belgi :loveu: ale jest zawsze jakies ale :cool3: jak bys znalazł gdzieś jeszcze mojego Wikalca? to bardzo prosze, bo ona załapała sie tylko na jedna fotkę i to w ostatnim rozdaniu belgów ;)

Posted

campanulla napisał(a):
Asiu kochana a to przypadkiem nie Twoj Wikalec? :loveu:

no Wikalec jak malowanie :lol:
dzięki wielkie, czyli nieszłusznie molestuje Łukasza :oops: