ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 uma: i moje ulubione zdjecie... :p (nalezy kliknac zeby powiekszyc... jakby ktos nie wiedzial... :eviltong:) Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 thaia: no to by bylo na tyle b&w... :p to jeszcze mi chyba tylko frisbee zostalo do wstawienia... p.s. szkoda ze jogi nie bylo... ;( Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Łukasz, jesteś wielki!!:-o Rozrozniasz wszystkei czarno białe!!:loveu: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):Łukasz, jesteś wielki!!:-o Rozrozniasz wszystkei czarno białe!!:loveu: a czy to cos nadzwyczajnego...? przeciez kazdy jest inny... :eviltong: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):a czy to cos nadzwyczajnego...? przeciez kazdy jest inny... :eviltong: No wiesz, wiekszosc lduzi nie odroznia:razz: A zwlaszcza s;ynni fotografowie, np.Wind:lol: A Ty nawety mojego czarno bialego odroznaisz:loveu::eviltong: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):No wiesz, wiekszosc lduzi nie odroznia:razz: A zwlaszcza s;ynni fotografowie ja nie jestem slynnym fotografem i dlatego... :eviltong: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):ja nie jestem slynnym fotografem i dlatego... :eviltong: Coz za skromnosc Lukaszku:razz: A pztm napisalam 'zwlaszcza', a nie tylko :lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Zakla']Łukasz, jesteś wielki!!:-o Rozrozniasz wszystkei czarno białe!!:loveu: no tak... a ja znam tajemnice... :eviltong: jest takie jedno urzadzenie (moje urzadzenie! :evil_lol: ) zwane ********** ktore mu w tym pomaga! :diabloti: :eviltong: :diabloti: Łukasz: mnie sie nie otwiera cale piec fotek... :placz: glupi laptop! :comp26: Quote
myriad Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Lukaszu, emocje mna targaly takie, ze mialam ochote Cie udusic, no ale warto bylo poczekac! Swietne sa te zdjecia! Uma jest strasznie trudna do uchwycenia, bo ma caly czarny pysk (Ozzy tez jest tym typem). A u Ciebie jest kilia naprawde rewelacyjnych ujec. Chociaz rzeczywiscie wyglada tak chudo, ze TOZ sie mna powinien zainteresowac. Black niesamowicie fotogeniczny, Tajka tez, Malkus rowniez. No, piekne te nasze czarno-biale. Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 myriad napisał(a):Chociaz rzeczywiscie wyglada tak chudo, ze TOZ sie mna powinien zainteresowac. wcale nie jest za chuda... :eviltong: mi sie bardzo podoba... :p Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 frisbee: jak baletnica... :p "idz sobie!!!" :evil_lol: P.S. szkoda ze uma, saba i klak mialy pokaz tylko raz i do tego na poczatku... ja wtedy jeszcze nie bardzo wiedzialem jak to bedzie wygladac wiec bardzo malo zdjec wyszlo z tego pokazu... Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 :diabloti: :diabloti: :diabloti: wypadek przy pracy... :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cudne:loveu: Ania:P napisał(a): no tak... a ja znam tajemnice... :eviltong: jest takie jedno urzadzenie (moje urzadzenie! :evil_lol: ) zwane ********** ktore mu w tym pomaga! :diabloti: :eviltong: :diabloti: Hmm??:diabloti: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 pokaz majki jezowskiej... :evil_lol: to chyba bolalo... :diabloti: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):Hmm??:diabloti: anka po prostu zazdrosci... ;) Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):anka po prostu zazdrosci... ;) No tiaaaa...:lol: Tylko czego? :evil_lol: Ań, czego zazdrościsz??:eviltong: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):anka po prostu zazdrosci... ;) jasne jasne. ja tam i tak je odrozniam! ;) a tak BTW wiecej belgow juz nie masz? :-( Quote
APSA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='ŁukaszK'] P.S. szkoda ze uma, saba i klak mialy pokaz tylko raz i do tego na poczatku... ja wtedy jeszcze nie bardzo wiedzialem jak to bedzie wygladac wiec bardzo malo zdjec wyszlo z tego pokazu... Jak chcesz to możemy Ci załatwić pokaz specjalny ;) Trenujemy i w Warszawie i w Zalesiu Górnym. Saba na pewno chętnie zapozuje do zdjęć :D A teraz Znajdź dziesięć szczegółów, którymi różnią się te dwa rysunki :lol: (Podpowiem od razu: zdjęcie Lukasza jest dużo lepsze :)) [quote name='ŁukaszK']zlapie, czy nie zlapie...? :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='ŁukaszK'] Alez swietna mina, super:crazyeye: Quote
Recommended Posts