Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŁukaszK napisał(a):
a czy to cos nadzwyczajnego...? przeciez kazdy jest inny... :eviltong:
No wiesz, wiekszosc lduzi nie odroznia:razz: A zwlaszcza s;ynni fotografowie, np.Wind:lol:
A Ty nawety mojego czarno bialego odroznaisz:loveu::eviltong:

Posted

ŁukaszK napisał(a):
ja nie jestem slynnym fotografem i dlatego... :eviltong:
Coz za skromnosc Lukaszku:razz: A pztm napisalam 'zwlaszcza', a nie tylko :lol:

Posted

[quote name='Zakla']Łukasz, jesteś wielki!!:-o Rozrozniasz wszystkei czarno białe!!:loveu:

no tak... a ja znam tajemnice... :eviltong: jest takie jedno urzadzenie (moje urzadzenie! :evil_lol: ) zwane ********** ktore mu w tym pomaga! :diabloti: :eviltong: :diabloti:

Łukasz: mnie sie nie otwiera cale piec fotek... :placz: glupi laptop! :comp26:

Posted

Lukaszu, emocje mna targaly takie, ze mialam ochote Cie udusic, no ale warto bylo poczekac! Swietne sa te zdjecia! Uma jest strasznie trudna do uchwycenia, bo ma caly czarny pysk (Ozzy tez jest tym typem). A u Ciebie jest kilia naprawde rewelacyjnych ujec. Chociaz rzeczywiscie wyglada tak chudo, ze TOZ sie mna powinien zainteresowac.

Black niesamowicie fotogeniczny, Tajka tez, Malkus rowniez. No, piekne te nasze czarno-biale.

Posted

frisbee:

jak baletnica... :p

"idz sobie!!!" :evil_lol:

P.S. szkoda ze uma, saba i klak mialy pokaz tylko raz i do tego na poczatku... ja wtedy jeszcze nie bardzo wiedzialem jak to bedzie wygladac wiec bardzo malo zdjec wyszlo z tego pokazu...

Posted

Cudne:loveu:

Ania:P napisał(a):
no tak... a ja znam tajemnice... :eviltong: jest takie jedno urzadzenie (moje urzadzenie! :evil_lol: ) zwane ********** ktore mu w tym pomaga! :diabloti: :eviltong: :diabloti:

Hmm??:diabloti:

Posted

[quote name='ŁukaszK']
P.S. szkoda ze uma, saba i klak mialy pokaz tylko raz i do tego na poczatku... ja wtedy jeszcze nie bardzo wiedzialem jak to bedzie wygladac wiec bardzo malo zdjec wyszlo z tego pokazu... Jak chcesz to możemy Ci załatwić pokaz specjalny ;)
Trenujemy i w Warszawie i w Zalesiu Górnym. Saba na pewno chętnie zapozuje do zdjęć :D

A teraz
Znajdź dziesięć szczegółów, którymi różnią się te dwa rysunki :lol:
(Podpowiem od razu: zdjęcie Lukasza jest dużo lepsze :))
[quote name='ŁukaszK']zlapie, czy nie zlapie...? :diabloti: