campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 niuka napisał(a):Dorotko mam nadzieje ze na kolejnych zawodach beda zabawy typu - przebiegi w parach albo druzynowe co? ;> popieram! :klacz: tylko ja chce byc tym co smiga po przeszkodach! :diabloti: brakuje mi jeszcze przewodnika... ktos chetny? :laugh2_2: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 campanulla napisał(a):popieram! :klacz: tylko ja chce byc tym co smiga po przeszkodach! :diabloti: brakuje mi jeszcze przewodnika... ktos chetny? :laugh2_2:JA!!!:lol: Quote
Magda i Saga Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='ŁukaszK']znalazlo sie tez wiecej pirenejczyka... :p Dzięki, dzięki dzięki Quote
ajcka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 A Tigry moze jakieś jeszcze by sie znalazło zdjątko?:razz: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 teraz troche psow ktorych jeaszcze wcale nie bylo albo bylo malo... :p tigra tez bedzie... Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 myriad napisał(a):czarno-biale? :???: Kobito, żyjemy w XXI wieku, kto dziś bawi się w czarno - białe :evil_lol: . Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 fajne mocowanie tyczki... :cool3: musicie to opatentowac... :evil_lol: ladnie to tak "podciagac" belga za grzywe...? :diabloti: i tak by nie stracila... :eviltong: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 myriad napisał(a):czarno-biale? :???: juz niedlugo... :diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Łukasz, jak ty to robisz, że szejk na zdjęciach wygląda na bardziej długowłosego niż jest w rzeczywistości?:loveu: ps. dzięki za fotki:loveu: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bobek napisał(a):Łukasz jestes zawsze bardzo milo widziany na wszystkich imprezach ktore robimy i ktore zechcesz odwiedzic bardzo mi milo... :loveu: w takim razie juz sobie zaklepuje najlepsza miejscowke na ringu na te miedzynarodowe zawody... :p Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):Łukasz, jak ty to robisz, że szejk na zdjęciach wygląda na bardziej długowłosego niż jest w rzeczywistości?:loveu: wydluzam mu siersc w photoshopie... :eviltong: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):wydluzam mu siersc w photoshopie... :eviltong: Naucz mnie tego:lol: Poweidzcie mi ze 26 jestem wolna... Musze byc, ja chce na zawody do Bialego! Quote
PsychoSzczurek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):Agrrr.... Cavano ma w tym czasie oboz:placz: zawsze można zrobić mały wypad krajoznawczy zahaczający o zawody:razz: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']zawsze można zrobić mały wypad krajoznawczy zahaczający o zawody:razz: Albo zaczac oboz dzien pozniej, czyli 27... Tylko ja wtedy chyba ede musiala liczyc na pociag, podejzrewam, iz moi rodzice tego psychicznie nie wytrzymaja:evil_lol: Lukas, jedziesz z nami na oboz??:lol::eviltong: Quote
ajcka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dziekuję Łukasz:multi: śliczne. A tu autorstwa OSKARowej,tylko ze mną odciętą bo koszmarnie wyszłam. :loveu:SUPER są DZIĘKI. , , . Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nie bede juz dluzej zlosliwy... oto i czarno-biale... :diabloti: black: Quote
Recommended Posts