ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='martynkao']Lukasz dziekuje slicznie :] Bo Lucjanos ma malo fotek na innych przeskodach niz hopeczka:] to mam jeszcze na slalomie... :p i to by bylo wszystko... Quote
Bobek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ale pieknie wygladacie w czapeczkach , mam nadzieje ze je przywieziecie i bedziecie tez tak wspaniali za rok????????????????????? A swoja droga postaram sie o nowa dostawe:roll: Lukasz wspaniale pokazuja Twoje zdjecia piknikowa atmosfere , super, super, super gratulacje za wyczucie tematu ------------------------------------------- klub agility ALPI www.alpi.piasta.pl;) Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dzieki wielkie az filmik, co prawda jest tak jakby w difference(?), ale i tak wiadomo o co chodzi :lol: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 nie pamietam nazw sztafet wiec bede wrzucal wszystko jak leci... ;) efektowne przekazanie paleczki... :razz: wydaje sie ze tylko udaja ze im sie spieszy... ale pozory myla... :diabloti: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 a mikolaj chyba chcial porwac koke... :evil_lol: cdn. Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bobek napisał(a): Lukasz wspaniale pokazuja Twoje zdjecia piknikowa atmosfere , super, super, super gratulacje za wyczucie tematu dzieki :loveu: staralem sie... :p p.s. pytanie do piotra co robimy z prezentacja...? Quote
Bobek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Piotr w tej chwili jeszcze odwozi banery i takie tam ale bardzo interesuje go prezentacja odezwie sie do Ciebie Nie koniecznie posiadanie dobrego sprzetu zobowiazuje do swietnych zdjec.Ty robisz swietne zdjecie i masz czym .W calosci rewelacja Łukasz jestes zawsze bardzo milo widziany na wszystkich imprezach ktore robimy i ktore zechcesz odwiedzic ------------------------------- klub agility ALPI www.alpi.piasta.pl;) Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bobek napisał(a):...Łukasz jestes zawsze bardzo milo widziany na wszystkich imprezach ktore robimy i ktore zechcesz odwiedzic Nawet jak nie chce to przyjedzie:evil_lol::cool3::lol: Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):Nawet jak nie chce to przyjedzie:evil_lol::cool3::lol: Przywieziemy go :evil_lol: Quote
PATIszon Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Niuka podczas sztafety musiala odebrac wazny telefon.....:cool3: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka napisał(a):Przywieziemy go :evil_lol: A jak bedzie stawial opor to go moim morderca poszczuje :loveu: Zwiazemy, do bagaznika i na zawody!:diabloti: Quote
Mokka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Bobek napisał(a):Nie koniecznie posiadanie dobrego sprzetu zobowiazuje do swietnych zdjec.Ty robisz swietne zdjecie i masz czym. To nie sprzęt, to talent autora głównie świeci. Ja tę zabawkę też miałam wrączce, ale moje fotki ani się umywają do produkcji Łukasza. Brawo Łukasz :loveu: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='APSA']Choć wstyd przyznać, ale ledwo własnego psa poznałam :oops::oops::oops: moja wina... zle naswietlilem... ;) Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zakla napisał(a):A jak bedzie stawial opor to go moim morderca poszczuje :loveu: Zwiazemy, do bagaznika i na zawody!:diabloti: ze niby zwirkiem...? :megagrin: buehehehehe no chyba ze matrixem to sie boje bo go nie znam... :eviltong: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 chyba mi brat w samozachwyt popadnie!! :cool3: a to podobno trudne do wyleczenia! :evil_lol: Quote
campanulla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):ze niby zwirkiem...? :megagrin: buehehehehe jak nie Zwirkiem to Lełonem! ;) tak czy siak cos sie wymysli! :diabloti: Quote
zakla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ŁukaszK napisał(a):ze niby zwirkiem...? :megagrin: buehehehehe no chyba ze matrixem to sie boje bo go nie znam... :eviltong: No ba ze Zwirkiem :lol: tY GO NIE ZNASZ:eviltong: A Matrixem tez moge, w koncu to urodzony moderca(zwlaszcza jak bedziesz mial kotka albo pieska na rtekach, ew.myszke):evil_lol:. No Lełonem moznaby bylo, w koncu to łipowiec :diabloti: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mokka napisał(a):To nie sprzęt, to talent autora głównie świeci. Ja tę zabawkę też miałam wrączce, ale moje fotki ani się umywają do produkcji Łukasza. Brawo Łukasz :loveu: Twoje fotki na kazdych kolejnych zawodach sa coraz lepsze... a sprzet masz bardzo fajny... :p Quote
niuka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 zdjecia sa swietne - w pelni oddaja klimat sztafety :D Dorotko mam nadzieje ze na kolejnych zawodach beda zabawy typu - przebiegi w parach albo druzynowe co? ;> ps:w tunelu siedziala Ola od Ajsona, a pozniej za jej przykladem wlazla tam Beatka od Dzekiego ;) Quote
Recommended Posts