Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o mamo... znowu wyszlam strasznie! Łukasz nie pouczyłam Cie jeszcze, że mi nie należy robić zdjeć :mad:
na przyszłość będziesz wiedział....

Posted

byla tez nagroda specjalna za przynaleznosc do rasy "heniek"

A ja nie dość, że ze szlugiem w ustach ;-) to próbuje udusić jeden z ostatnich żyjących egzemplarzy tej egzotycznej rasy ...

Gutek był onieśmielony w towarzystwie prekursora rodu i chciałem mu pomóc w przełamaniu wstydu ;-).

Posted

[quote name='Guttierrez']A ja nie dość, że ze szlugiem w ustach ;-) to próbuje udusić jeden z ostatnich żyjących egzemplarzy tej egzotycznej rasy ...

Gutek był onieśmielony w towarzystwie prekursora rodu i chciałem mu pomóc w przełamaniu wstydu ;-).

za to Henryk - jako ten pierwszy - dumny i blady (jak i jego wlascicielka) :loveu:

btw zobaczylam, ze i Gutoslaw ma wspanialy bialy krawat - we wzorcu trzeba bedzie koniecznie zaznaczyc, ze biale znaczenia musza byc :cool3: :loveu:

ps: Tomek na nastepnej sztafecie ma sie rozumiec Henki razem szaleja :>

Posted

Niuka

Po Heniutku widać, że już ma niejedną sesje za sobą … zna swoją wartość i zdaje się mówić – „Who’s the man ???!!!” :mad:

Oprócz krawatu we wzorcu mogłyby być też Heńkowe białe skarpety, a przede wszystkim Bat-uszy, ale wtedy Gutek na ringu wystawowym nie dostałby nigdy doskonałej … :evil_lol:

Co do sztafety jestem za – szkoda, że w wyniku regulaminowych ograniczeń nie udało się w Białymstoku rozpętać piekła :diabloti: . Henryk Wielki i Gutosław Zdobywca to zalążki Dream Team'u. Piotrek bierz się za swoją "znajdę" to w przyszłym roku damy ognia :multi: .

OSKARowa

Mój mail brzmi: kogayoga@o2.pl. Ktokolwiek ma coś na „mój temat” może tam wysyłać ;-). Wielkie dzieki !!!

Posted

[quote name='Sabat']Jeśli chodzi o filmiki to można się do mnie powoli zgłaszac, postaram się wyszukac wasze przebiegi w tych 6 godzinach nagrań... Na potrzeby Internetu musiałem niestety dośc mocno obniżyc jakośc, jeśli ktoś woli zaczekac na lepszą... to musi zaczekac na lepszą. Lepsza jakośc będzie dostępna na płytach, jak pomontuję, popodpisuję i takie tam...

Oskar, pogromca Sabata ;) :
http://xthost.info/mortis/Oskar.wmv
jeśli jest taka mozliwość to piszemy się na to i to ESSO BLACK
POZDR.B&W

Posted

Ola
Jeszcze raz dziekuje za nagranie moich przebiegow :loveu: , mam nadzieje, ze pomoga mi one w treningach. Tylko...dlaczego ja musze czekac na ich obejrzenie do jutra :placz:

Posted

Olu, super że udało Ci się nagrać Drakogniota - będę sobie puszczać te filmiki za każdym razem, gdy będzie mnie korciło żeby jechać na zawody w upalny dzień :evil_lol:

Niestety nie otwiera mi się Drakowe agility :-(