nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='ŁukaszK'] A mowilem zebys pilki nie polykal-wlasciciel :D :evil_lol::evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='zakla']Plączesz się w zeznaniach, w końcu moje maleństwo tyż czarno białe:loveu: polemizowalbym... :eviltong: [quote name='zakla']Łukasz, ja liczę na foteczki i z agility i z frisbee, jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale liczę:razz: no i sie nie przeliczysz... ;) wszystko bedzie na maila... a na razie tyle...: szejk ktory za ulamek sekundy podejmie decyzje ze jednak woli biec do cienia/do mnie... :diabloti: Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 hop przez tunel... :evil_lol: [quote name='myriad']Lukaszu, podly czlowieku, no ile czasu bedziesz tak trzymal w niepewnosci wlascicieli czarno-bialych.... jeszcze troche... :diabloti: Quote
OlaAB Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='ŁukaszK'] Wow dzięki Łukasz Bluś na tym zdjęciu wyszedł jakby nie wiem ile miał sierściucha:evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zeby wam umilic dalsze oczekiwania... dla niektorych "najwieksza" atrakcja pikniku... KISS: miala nawet specjalny pokaz dla telewizji... :p cdn. Quote
tamer Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zdjęcia genialne :) I nawet mały wredny sceniak się załapał :loveu: Quote
Tess Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Łukasz, skoro wszyscy składają zamówieni, to ja też... :lol:;) Proszę o zdjęcia łysej Bzu! :eviltong: Jakby ktoś jeszcze posiadał zdjęcia lub filmiki z przebiegu mojej suki, to będę bardzo wdzięczna za wysłanie ich na maila: tess_16@o2.pl Quote
Guest ajsonowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 a cos takiego jak Kon to sie zmiescilo w obiektywie? :lol: Quote
PATIszon Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ajsonowa napisał(a):a cos takiego jak Kon to sie zmiescilo w obiektywie? :lol: Chyba, ze NASA :cool3: Quote
Monia i Taja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O kurczaki!!! Nie ma to, jak pełen profesjonalizm!!! Łukasz, jeszcze raz dzięki za mojego fruwającego beagla!!! Jeszcze nigdy nie miałam tak fantastycznych zdjątek. Extra!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ekstra foty :multi: wiecej wiecej :loveu: Mala Kiss juz kariere rozpoczyna w Tv :loveu: Widzialam jak ja krecil :biggrina: Slodko wyszla na tej kladce :loveu: Fajne to http://img369.imageshack.us/img369/8548/b3567ge.jpg :cool3: Takie pokonywanie tunelu to rzadki widok :evil_lol: a moze bedzie jeszcze jeden "mini border"-Masaj?:p:p Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 bzu czyli najwyzej skaczacy sheltie...:p [quote name='ajsonowa']a cos takiego jak Kon to sie zmiescilo w obiektywie? :lol: owszem :p Quote
Jerez Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hej Łukaszu, dzięki za zdjątka mojej czarnej Cami:multi:, są aż dwa i są piękne:loveu:. W ogóle robisz cudne zdjęcia tym swoim obiektywem :lol:. Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='anetta']a moze bedzie jeszcze jeden "mini border"-Masaj?:p:p znalazl sie jeszcze jeden... :p happy jako jedyna mnie nie zawiodla na hustawce... :p Quote
Bobek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Bobek, czekam na priv ;)[/quote] Odpowiedziec i umawiac sie z Toba musi Piotr , a on jeszcze nie byl w domu, dzis zabieraja ostatnie sprzety i odezwie sie na pewno ,wiec cierpliwie prosze poczekaj;) Quote
zakla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='ŁukaszK']Cytat: Napisał(a) zakla Plączesz się w zeznaniach, w końcu moje maleństwo tyż czarno białe:loveu: polemizowalbym... :eviltong: Cytat: Napisał(a) zakla Łukasz, ja liczę na foteczki i z agility i z frisbee, jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale liczę:razz: no i sie nie przeliczysz... ;-) wszystko bedzie na maila... a na razie tyle...: Oj, nie wiesz co mowisz :lol: Toz on czarno bialy jak sie patrzy:cool3: Tylko moze ciut przerosniety, i ciut wolniejszy, i ciut mniej efektowny, ale jest:loveu: A duzo tego jest? Bo wiesz, ja w domku dopiero za tzry tygodnie, a na cudzy komputer nie bardzo mi idzie foteczki zgrywac ;) Zawsze jestem chetna na plytke jakby co, zorbimy taka wymiane plytka na namiot:razz: Quote
zakla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Bobek napisał(a):Odpowiedziec i umawiac sie z Toba musi Piotr , a on jeszcze nie byl w domu, dzis zabieraja ostatnie sprzety i odezwie sie na pewno ,wiec cierpliwie prosze poczekaj;) Cierpliowsci i czasu mam duuuzo, wiec z checia poczekam :) A mala robi ogromne postepy, juz nawet po mini palisadzce smiga:lol: Quote
Guest ajsonowa Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='ŁukaszK'] :megagrin: :megagrin: jaka mina!! :megagrin: :megagrin: czyzby slonce go porazilo? :lol: Quote
Tusek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 rany, każde zdjęie coraz lepsze :crazyeye: szkoda, że z Muff startowałyśmy jako pierwsze :eviltong: i mam prośbę do wszystkich kamerowaczy i fotografów (Łukasz Ty też :diabloti:) o słanie filmików z białym potworem na tustusek@gmail.com z góry dziękuję Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zakla napisał(a):Zawsze jestem chetna na plytke jakby co, zorbimy taka wymiane plytka na namiot:razz: no... niech ci bedzie... :eviltong: Quote
myriad Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 czarno-biale! czar-no-bia-le! Zachryplam juz od tego krzyczenia :-) Ale tak w ogole to swietne te zdjecia! Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Tusek']i mam prośbę do wszystkich kamerowaczy i fotografów (Łukasz Ty też :diabloti:) o słanie filmików z białym potworem na tustusek@gmail.com z góry dziękuję alez ty niecierpliwa jestes... :eviltong: juz wyslalem... Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='ŁukaszK'] Czy to słynny Żwirek, jeśli tak to gdzie jest Muchomorek :evil_lol: sorry, odwala mi... za dużo słoneczka. Quote
ŁukaszK Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='myriad']czarno-biale! czar-no-bia-le! Zachryplam juz od tego krzyczenia :-) a ja bede zlosliwy... :diabloti: [quote name='myriad']Ale tak w ogole to swietne te zdjecia! dzieki... :p Quote
Recommended Posts