Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zakla']Plączesz się w zeznaniach, w końcu moje maleństwo tyż czarno białe:loveu:

polemizowalbym... :eviltong:

[quote name='zakla']Łukasz, ja liczę na foteczki i z agility i z frisbee, jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale liczę:razz:
no i sie nie przeliczysz... ;) wszystko bedzie na maila... a na razie tyle...:

szejk ktory za ulamek sekundy podejmie decyzje ze jednak woli biec do cienia/do mnie... :diabloti:

Posted

hop przez tunel... :evil_lol:

[quote name='myriad']Lukaszu, podly czlowieku, no ile czasu bedziesz tak trzymal w niepewnosci wlascicieli czarno-bialych....
jeszcze troche... :diabloti:

Posted

Łukasz, skoro wszyscy składają zamówieni, to ja też... :lol:;) Proszę o zdjęcia łysej Bzu! :eviltong:

Jakby ktoś jeszcze posiadał zdjęcia lub filmiki z przebiegu mojej suki, to będę bardzo wdzięczna za wysłanie ich na maila: tess_16@o2.pl

Guest ajsonowa
Posted

a cos takiego jak Kon to sie zmiescilo w obiektywie? :lol:

Posted

O kurczaki!!! Nie ma to, jak pełen profesjonalizm!!! Łukasz, jeszcze raz dzięki za mojego fruwającego beagla!!! Jeszcze nigdy nie miałam tak fantastycznych zdjątek. Extra!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Hej Łukaszu, dzięki za zdjątka mojej czarnej Cami:multi:, są aż dwa i są piękne:loveu:. W ogóle robisz cudne zdjęcia tym swoim obiektywem :lol:.

Posted

Bobek, czekam na priv ;)[/quote]
Odpowiedziec i umawiac sie z Toba musi Piotr , a on jeszcze nie byl w domu, dzis zabieraja ostatnie sprzety i odezwie sie na pewno ,wiec cierpliwie prosze poczekaj;)

Posted

[quote name='ŁukaszK']Cytat:
Napisał(a) zakla
Plączesz się w zeznaniach, w końcu moje maleństwo tyż czarno białe:loveu:

polemizowalbym... :eviltong:

Cytat:
Napisał(a) zakla
Łukasz, ja liczę na foteczki i z agility i z frisbee, jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale liczę:razz:

no i sie nie przeliczysz... ;-) wszystko bedzie na maila... a na razie tyle...:

Oj, nie wiesz co mowisz :lol: Toz on czarno bialy jak sie patrzy:cool3: Tylko moze ciut przerosniety, i ciut wolniejszy, i ciut mniej efektowny, ale jest:loveu:
A duzo tego jest? Bo wiesz, ja w domku dopiero za tzry tygodnie, a na cudzy komputer nie bardzo mi idzie foteczki zgrywac ;) Zawsze jestem chetna na plytke jakby co, zorbimy taka wymiane plytka na namiot:razz:

Posted

Bobek napisał(a):
Odpowiedziec i umawiac sie z Toba musi Piotr , a on jeszcze nie byl w domu, dzis zabieraja ostatnie sprzety i odezwie sie na pewno ,wiec cierpliwie prosze poczekaj;)

Cierpliowsci i czasu mam duuuzo, wiec z checia poczekam :) A mala robi ogromne postepy, juz nawet po mini palisadzce smiga:lol:

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='ŁukaszK']

:megagrin: :megagrin: jaka mina!! :megagrin: :megagrin: czyzby slonce go porazilo? :lol:

Posted

rany, każde zdjęie coraz lepsze :crazyeye:
szkoda, że z Muff startowałyśmy jako pierwsze :eviltong:

i mam prośbę do wszystkich kamerowaczy i fotografów (Łukasz Ty też :diabloti:) o słanie filmików z białym potworem na tustusek@gmail.com
z góry dziękuję

Posted

[quote name='myriad']czarno-biale! czar-no-bia-le!
Zachryplam juz od tego krzyczenia :-)
a ja bede zlosliwy... :diabloti:

[quote name='myriad']Ale tak w ogole to swietne te zdjecia!
dzieki... :p