Mokka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Olu, filmiki super :multi: . Ten pies zatytułowany "owczarek niemiecki" to nasz Szejk :lol: . Pokazałam w pracy filmiki ze slalomu i kolega stwierdził, że nami TOZ powinien się zainteresować :mad: . Quote
OlaAB Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Mokka']Olu, filmiki super :multi: . Ten pies zatytułowany "owczarek niemiecki" to nasz Szejk :lol: . a już ze względu na czarną koszulkę przewodnika miałam pisać HoPsa;) Quote
Sabat Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='OSKARowa']Sabat filmiki są super a gdzie i kiedy reszta????? Jeśli chodzi o filmiki to można się do mnie powoli zgłaszac, postaram się wyszukac wasze przebiegi w tych 6 godzinach nagrań... Na potrzeby Internetu musiałem niestety dośc mocno obniżyc jakośc, jeśli ktoś woli zaczekac na lepszą... to musi zaczekac na lepszą. Lepsza jakośc będzie dostępna na płytach, jak pomontuję, popodpisuję i takie tam... Oskar, pogromca Sabata ;) : http://xthost.info/mortis/Oskar.wmv Quote
tamer Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sabat, moja prośba poszła na PW. Ludzie, przyznać się kto przygarnął reklamówkę w kratkę Małgosi? :roll: I na co komu Fortowy polar? :evil_lol: U mnie leży Cavanowy namiot, ciężki jak diabli ;-), ale to już Dziewczyny będą pamiętały żeby kiedyś go sobie odebrać :cool3: Quote
zakla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Łukasz napisał(a):ja osobiscie preferuje szybkie psy... Jak mogłeś :lol: Łukasz napisał(a):nie ma tak dobrze... najlepsze zostawiam na koniec... ( tzn. czarno-biale) Plączesz się w zeznaniach, w końcu moje maleństwo tyż czarno białe:loveu: Fotki śliczne jak zwykle, mimo iż nie nasze:mad: Dzieki wielkie za filmik z superweave:multi: Sabat, ja się zgłaszam po malamuta :) Łukasz, ja liczę na foteczki i z agility i z frisbee, jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale liczę:razz: Quote
Magda i Saga Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Łukaszu Piękne dzięki za Sagusię Moze ktos ma Sagę na gigancie, strasznie bym to chciała zobaczyć Sabat ja się zgłaszam po gończego i pyrka jak masz. Z góry dziękuję Quote
PsychoSzczurek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sabat napisał(a):Jeśli chodzi o filmiki to można się do mnie powoli zgłaszac, postaram się wyszukac wasze przebiegi w tych 6 godzinach nagrań... Na potrzeby Internetu musiałem niestety dośc mocno obniżyc jakośc, jeśli ktoś woli zaczekac na lepszą... to musi zaczekac na lepszą. a można się zgłosić na obie jakości?;) (prosi Szejk, owczarek oferma z zaklejonym uchem:lol: ) Łukasz, ile można spać?:cool3: Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 tamer napisał(a):Niewtajemniczonym polecam zwłaszcza filmiki z Happy i Cassy :cool3: w krzeslo mnie wgniotło, ja chce żeby rambo tak biegał :loveu:...marzenia... Quote
zakla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 PsychoSzczurek napisał(a): Łukasz, ile można spać?:cool3: Duuuużo, coś ja o tym wiem ostatnio po pikniku:evil_lol: Bobek, czekam na priv ;) Quote
PsychoSzczurek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 zakla napisał(a):Duuuużo, coś ja o tym wiem ostatnio po pikniku:evil_lol: ale mamy już wtorek, dzień, że tak powiem, pracujący:evil_lol: s. Quote
zakla Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):ale mamy już wtorek, dzień, że tak powiem, pracujący:evil_lol: To może Łukasz w szkole??:razz::lol: Quote
Monia i Taja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sabat, ja tez się zgłaszam. I jeśli można, to też na dwie jakości z Fioną w roli głównej :) Quote
niuka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sabat dzieki wielkie za mego Klaczetego na openie, ale kolejny masochista w rodzinie? :) jestes pewien, ze chcesz spedzic noce i dnie na wycinaniu kolejnych bestii i zmiejszaniu plikow? ;) skoro tak to ja sie z checia zglosze o wiecej :) czarne koszulki gora! :D Olu super filmiki, mozna sobie jeszcze raz zobaczyc zmagania dzieciakow na bydlaku :) dzieki za Henryczka i Klaczetego :) pozdrawiam serdecznie Quote
Mokka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Sabat, ja również uśmiecham się o nagrania naszych bojów, starsza pani (nie zawsze z futrzanymi uszami ;) ) z: - mini bulikiem - zerówka M - nie owczarkiem belgijskim mallinois (duży, rudy bez maski) - zerówka L - czarnym niewyględnym kundelkiem płci żeńskiej - open M Chętnie poczekamy na pięknie obrobione w super jakości :diabloti: . Quote
tamer Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Mokka napisał(a):(...) starsza pani (...) :laugh2_2: Ależ mnie rozbawiłaś w tym ponurym dniu :lol: Quote
Guttierrez Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Piotrek (Bobek) Dzięki wielkie !!! :multi: Odbiorę zgubę w sierpniu przy okazji kolejnych zawodów. Torba Małgosi chyba w takim razie została przed Barem Atlanta w którym się zatrzymaliśmy w drodze powrotnej ... Quote
myriad Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Lukaszu, podly czlowieku, no ile czasu bedziesz tak trzymal w niepewnosci wlascicieli czarno-bialych.... Quote
martynkao Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Olu Dziekujemy za filmiki :D Sabat wyslalam ci pw. :) ahh... dugo bede wspominac te zawody......:) Quote
dorotak Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Łukaszu, wielkie dzięki :Rose: za pięknego czarnego (z jednym uszkiem stojącym :megagrin: ) Quote
Recommended Posts