Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olu, filmiki super :multi: . Ten pies zatytułowany "owczarek niemiecki" to nasz Szejk :lol: .

Pokazałam w pracy filmiki ze slalomu i kolega stwierdził, że nami TOZ powinien się zainteresować :mad: .

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']Olu, filmiki super :multi: . Ten pies zatytułowany "owczarek niemiecki" to nasz Szejk :lol: .

a już ze względu na czarną koszulkę przewodnika miałam pisać HoPsa;)

Posted

[quote name='OSKARowa']Sabat
filmiki są super a gdzie i kiedy reszta?????

Jeśli chodzi o filmiki to można się do mnie powoli zgłaszac, postaram się wyszukac wasze przebiegi w tych 6 godzinach nagrań... Na potrzeby Internetu musiałem niestety dośc mocno obniżyc jakośc, jeśli ktoś woli zaczekac na lepszą... to musi zaczekac na lepszą. Lepsza jakośc będzie dostępna na płytach, jak pomontuję, popodpisuję i takie tam...

Oskar, pogromca Sabata ;) :
http://xthost.info/mortis/Oskar.wmv

Posted

Sabat, moja prośba poszła na PW.

Ludzie, przyznać się kto przygarnął reklamówkę w kratkę Małgosi? :roll: I na co komu Fortowy polar? :evil_lol:

U mnie leży Cavanowy namiot, ciężki jak diabli ;-), ale to już Dziewczyny będą pamiętały żeby kiedyś go sobie odebrać :cool3:

Posted

Łukasz napisał(a):
ja osobiscie preferuje szybkie psy...

Jak mogłeś :lol:
Łukasz napisał(a):
nie ma tak dobrze... najlepsze zostawiam na koniec... ( tzn. czarno-biale)

Plączesz się w zeznaniach, w końcu moje maleństwo tyż czarno białe:loveu:

Fotki śliczne jak zwykle, mimo iż nie nasze:mad: Dzieki wielkie za filmik z superweave:multi:

Sabat, ja się zgłaszam po malamuta :)

Łukasz, ja liczę na foteczki i z agility i z frisbee, jeszcze nie wiem jak i kiedy, ale liczę:razz:

Posted

Sabat napisał(a):
Jeśli chodzi o filmiki to można się do mnie powoli zgłaszac, postaram się wyszukac wasze przebiegi w tych 6 godzinach nagrań... Na potrzeby Internetu musiałem niestety dośc mocno obniżyc jakośc, jeśli ktoś woli zaczekac na lepszą... to musi zaczekac na lepszą.

a można się zgłosić na obie jakości?;) (prosi Szejk, owczarek oferma z zaklejonym uchem:lol: )

Łukasz, ile można spać?:cool3:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):

Łukasz, ile można spać?:cool3:
Duuuużo, coś ja o tym wiem ostatnio po pikniku:evil_lol:

Bobek, czekam na priv ;)

Posted

Sabat
dzieki wielkie za mego Klaczetego na openie,
ale kolejny masochista w rodzinie? :) jestes pewien, ze chcesz spedzic noce i dnie na wycinaniu kolejnych bestii i zmiejszaniu plikow? ;) skoro tak to ja sie z checia zglosze o wiecej :) czarne koszulki gora! :D

Olu
super filmiki, mozna sobie jeszcze raz zobaczyc zmagania dzieciakow na bydlaku :) dzieki za Henryczka i Klaczetego :)

pozdrawiam serdecznie

Posted

Sabat, ja również uśmiecham się o nagrania naszych bojów, starsza pani (nie zawsze z futrzanymi uszami ;) ) z:
- mini bulikiem - zerówka M
- nie owczarkiem belgijskim mallinois (duży, rudy bez maski) - zerówka L
- czarnym niewyględnym kundelkiem płci żeńskiej - open M
Chętnie poczekamy na pięknie obrobione w super jakości :diabloti: .

Posted

Piotrek (Bobek)

Dzięki wielkie !!! :multi: Odbiorę zgubę w sierpniu przy okazji kolejnych zawodów. Torba Małgosi chyba w takim razie została przed Barem Atlanta w którym się zatrzymaliśmy w drodze powrotnej ...