Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aldra napisał(a):

ale 'Mufka aniolek' jest takie cudne ze normalnie gdybym nie miala Irdy to by wyladowalo u mnie na pulpicie :lol:

al ejedno drugiemu nie przeszkadza :p
mozna umieścić Muff obok Irdy prawda :razz:

Posted

Mamusiu!!! jakie pochwały lecą w strone mego psa cudnego :loveu:
dziękuję Łukasz za zdjecie ( a avatar zmieniłam :eviltong:)

dziękuję wszystkim fanom Muff :razz:

Posted

[quote name='ŁukaszK']no to w takim razie to musi byc oskar...: :p

zgadza sie to jest Oskar:multi:
jeszcze jak by jakies Hopsowe psiaki sie trafiły to było by super:loveu:

Ps
Pati czy Ty mnie kiedys widziałas w kiecce:cool3: takie ubranko tylko do Ciebie pasuje :p

Posted

[quote name='Tusek']Mamusiu!!! jakie pochwały lecą w strone mego psa cudnego :loveu:
dziękuję Łukasz za zdjecie ( a avatar zmieniłam :eviltong:)

dziękuję wszystkim fanom Muff :razz:

Ekhm :razz: - Muflon z pewnoscia jest doskonaly wspanialy i jedyny i wogole ale pozwole sobie stwierdzic ze pochwaly leca rowniez w strone Lukasza i jego talentu (tu Lukasz mile polechtany wyszperal z radosci i wstawil jeszcze jednego Muppeta - wszak Muppet w miare szybki a Lukasz jak wszem i wobec wiadomo w takich gustuje ;) )

Posted

[quote name='Asia_W']Jestem pod wrazeniem jak Ty rozpoznajesz te belgi:crazyeye:
hmm... pomyslmy! :evil_lol: a ja wiem a ja wiem! :diabloti:

a tak BTW jak do tej pory nie wstawiles zadnej Vetki!! jak mozna tak pomijac wlasnego psa! :niewiem: foch! :obrazic: toz ona Cie tak kocha ze skacze do Ciebie z polowy kladki wywyzszajac Cie nad ukonczeniem przebiegu na czysto... :angryy: a Ty o niej zapominasz! :shake: ehh... chyba nie pozostaje mi nic innego jak wpisac sie na liste oczekujacych... :roll::eviltong:

Posted

Ja bym miala jeszcze prosbe mila do Aliny i Piotra o wyniki czastkowe, czyli poszczegolnych przebiegow. Wiem, ze takowe macie, bo byly wywieszane po kazdym przebiegu :-) Wiec moze przy okazji jakos... Ladnie sie usmiecham :loveu:

Posted

Łukaszku, wstałeś już? :diabloti:

I tak już wszyscy wiedzą że jestem okropnie pazerna na Drakowe zdjęcia, więc zapytam bez ogródek: czy znajdzie się jeszcze jakiś welsh? Oczywiście ustawiam się na końcu kolejki oczekujących :cool3:

Posted

Kochani było cudnie, czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam. Chociaż dotarłam na zawody dopiero w sobotę późnym wieczorem (wcześniej zdawałam PT), to wcale nie żałuję. Było zajefajnie. I choć moja Cami pokazała, że jest totalnie szurnięta w tym swoim napaleniu na bieganie w pierwszym przebiegu i w drugim przypomniała sobie, ze kocha strasznie tunele,to i tak jestem jej wdzięczna za to, że mogę uprawiać z nią ten sport i poznawać nowych ludzi. Do naszych osiągnięć dodałam więc następne dyski i czekam na najbliższy trenig, no i zawody. Wiem, że kiedyś obie będziemy bezbłędnie biegać (tak jak w Pruszkowie). Jeszcze raz wielkie dzięki za wspaniała imprezę.

Mam też prośbę. Czy ktoś z Was ma nasze zdjęcia - Cami diabła czarnego i ja wniebieskich spodniach z białym lampasem? Może gdzieś coś się pstryknęło? Dzięki z góry.:multi::multi::multi:

Posted

Witam Łukasz,

Podaj mi swój email to wyslę ci twoje zdjęcie "w pracy" bo nie moge wkleic tu zadnego zdjęcia. Chyba, że podpowiesz mi jak.

mój email anna.zukowska@op.pl

Dopiero teraz otworzylo mi się zdjęcie mojego Oskara, to ten z językiem na brodzie nad skokiem w dal. Dzięki. Jakbyś coś jeszcze znalazł to bedę wdzięczna.

Posted

[quote name='Aldra']pochwaly leca rowniez w strone Lukasza i jego talentu
ależ talentowi Łuikasza nic nie ujmuję :loveu:
muszę sie podbudować po stracie I miejsca w agility chociaz tym, że ktoś lubi mojego psa :eviltong: (chociaż nie wiem czy lubi...ale stolik był z niej niezły[SIZE=2])

Posted

Witam
Odzywa sie biuro zeczy zostawionych

• smycz czarna /Tomek/
  • koszulka czarna- of benetton
  • obroza mala czarna
Niestety torby w kratke nie znaleziono - moze ktos z was zabral

Lukasz poprosze o zdjecia Józefiny z Ajka/ bardziej czarny o.n./
--------------------------
www.alpi.piasta.pl