ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='myriad']Lukaszu, dzieki za zdjecie Miry. Skladam uprzejme zamowienie na wiecej i na zdjecia podrabianych borderow (czarno-biale). Mozesz ogolnie dac wiekszy rzut czarno-bialych, to ja sobie wybiore co moje :-) nie ma tak dobrze... :eviltong: najlepsze zostawiam na koniec... ( tzn. czarno-biale) no chociaz w drodze wyjatku moge jednego malcolma dac wczesniej... ;) muppet: Quote
OSKARowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz, jakby wpadł ci w obiektyw taki owczarkowaty Oskar to bardzo proszę. Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 mufka: wredota jedna specjalnie skoczyla wyzej niz zwykle zeby mi sie w kadrze nie zmiescic... :diabloti: a teraz udaje aniolka... :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ŁukaszK napisał(a):nie ma tak dobrze... :eviltong: najlepsze zostawiam na koniec... ( tzn. czarno-biale) to już wiemy jak Szejka przefarbować na następne zawody:eviltong: Quote
myriad Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lukaszu, nie dosc, ze robisz piekne zdjecia, to jeszcze rozpoznajesz moje psy. Pelen szacunek! Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Że Muflon to diabeł wcielony to wiem :diabloti: ale że robi coś żeby zdjęcie nie wyszło :crazyeye: ja osobiście uważam, że Muff nawet bez połowy głowy prezentuje sie pieknie (ta skromność wrodzona ;) ) Quote
PATIszon Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Bobek'] Nikt z nas sie nie staral by przebic zawody sylwestrowe , nie bylismy tam wiec nie mamy porownania .????????????????????????????????????? A prosze bardzo! Bylo tak: I tak i tak: Wiecej zdjec znajdziesz tutaj Przy okazji jeszcze raz powiem: Dorota! Masz leb do gier i zabaw agilitowych! Sztafeta byla super, podobnie jak biegi sylwestrowe! Ja chce jeszczeeeeee:placz: Quote
tamer Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz, zdjęcia rewelacyjne :cool3: Brawo chłopie :p No i dziękuję za welsha :multi: Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PsychoSzczurek']to już wiemy jak Szejka przefarbować na następne zawody:eviltong: w moim wypadku to wystarczy jak Mufkę w błotko wrzucę :lol: proszę więcej Muff :loveu: [SIZE=4]Łukasz!!! zdjecia jak zwykle bosssskie!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Tusek']w moim wypadku to wystarczy jak Mufkę w błotko wrzucę :lol: proszę więcej Muff :loveu: ładnie to tak poza kolejką???:mad: więcej Szejka! więcej Szejka!:diabloti: Quote
martynkao Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To ja Lukasz poprosi labym Beagla i Poczawarka Ppniemieckiego... niby lubisz szybkie psy...ale moze chociaz w momencie gdy choc troche ruszyli dwoje tylki cos pstryknales??:] zdjecia rewelacja Muffka aniolek jest boskie.. strasznie mi sie to zdjecia podoba...takie jest ..ah..i oh....:D Quote
saJo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz, jak bys jeszcze mial jakies fotki mikro mali to ja baaaardzo prosze :loveu: Moze byc tutaj,moze byc na skrzyneczke agnieszka.kierzenkowska@gmail.com Quote
ajcka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dzieki za Tigrunie:lol:. Foteczki rewelacja,bedzie wiecej? Quote
Delya Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Śliczne zdjęcia:loveu: . Jak byś miał jeszcze jakieś Rudi to bym była wdzięczna. Ponawiam swoje pytanie: czy nikt nie znalazł na terenie zawodów troby z polarkiem fortowym i psimi akcesoriami :modla: . Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='OSKARowa']Łukasz, jakby wpadł ci w obiektyw taki owczarkowaty Oskar to bardzo proszę. nie jestem pewien czy to jest oskar (bylo kilka owczarkowatych :eviltong:) ale mam nadzieje ze tak... :p i lucky: Quote
Magda i Saga Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Dziękuję za piękne zdjęcie pyrka, historyczne, bo Oxi pierwszy traz biegała po torze na imprezie. Jak zaplątały sie jeszcze inne to poprosze pięknie. I może jeszcze Sagusie gończusię. Quote
belgunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PATIszon']A prosze bardzo! Bylo tak:...... Przy okazji jeszcze raz powiem: Dorota! Masz leb do gier i zabaw agilitowych! Sztafeta byla super, podobnie jak biegi sylwestrowe! Ja chce jeszczeeeeee:placz: Napewno cos fajnego w tym roku też wymyślimy na sylwestra i na czekoladę!:) Obiecuję slodkie nagródki!!!! Z wandą miałysmy zamiar zaprosić wodzireja na Sylwestra, nawet go kiedyś poszukiwałyśmy:) hehehe:) Ale co ja mam szukać wodzireja, jak jest nasza MAJKA JEŻOWSKA!!!!! :) Ale obiecuję, ze na Sylwestra napewno nie będzie w najbliższym otoczeniu petard i fajerwerków i każdy pies będzie miał święty spokój!:) Ja podziwiam Was wszystkich za moc jaką macie w sobie i za to że mogliście biegać w tym skwarze, ja nie mogłam...:( Nie miałam sił!!! Dobił mnie upał i dynamika głośników, a głowa chciała mi "pęc" na kilkoro części:( Dorota Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lukasz - fotki sa przepiekne - oczywiscie dzieki za Muppeta :loveu: ale 'Mufka aniolek' jest takie cudne ze normalnie gdybym nie miala Irdy to by wyladowalo u mnie na pulpicie :lol: Quote
Asia_W Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 to nie jest niestety Oskar, on jest taki bardziej szary w typie pracujących On:cool3: a jak moze jakieś rude długowłose belgi Ci sie zaplatały na fotkach to też bardzo proszę:loveu: Quote
PATIszon Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A mnie nie bedzie na Sylwestrowych :placz: :placz: :placz: Quote
Asia_W Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 PATIszon napisał(a):A mnie nie bedzie na Sylwestrowych :placz: :placz: :placz: no nie Pati nie rób nam tego i kto bedzie biegał w takiej pięknej długiej kiecce:shake: Quote
niuka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz zdjecie Mufki na palisadzie jest bardzo fajne, swietne sa takie zdjecia 'inaczej' :) na podium w takim razie czekam, a jezeli jeszcze ladnie moge prosic o belgi i jakies hopsiakowe mordeczki (wszystko co w czarnych koszulkach dygalo ;)) to bylabym niesamowicie dzwieczna :) pozdrawiam Quote
PATIszon Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Asia_W napisał(a):no nie Pati nie rób nam tego i kto bedzie biegał w takiej pięknej długiej kiecce:shake: Masz moje blogoslawienstwo, mozesz mnie zastapic....:cool3: A tak serio to moze uda mi sie chlopa przekabacic do stycznia, chociaz watpie.....twarda z niego sztuka....:shake: Quote
Recommended Posts