Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='myriad']Lukaszu, dzieki za zdjecie Miry. Skladam uprzejme zamowienie na wiecej i na zdjecia podrabianych borderow (czarno-biale). Mozesz ogolnie dac wiekszy rzut czarno-bialych, to ja sobie wybiore co moje :-)
nie ma tak dobrze... :eviltong: najlepsze zostawiam na koniec... ( tzn. czarno-biale) no chociaz w drodze wyjatku moge jednego malcolma dac wczesniej... ;)

muppet:

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Że Muflon to diabeł wcielony to wiem :diabloti:
ale że robi coś żeby zdjęcie nie wyszło :crazyeye:
ja osobiście uważam, że Muff nawet bez połowy głowy prezentuje sie pieknie (ta skromność wrodzona ;) )

Posted

[quote name='Bobek']
Nikt z nas sie nie staral by przebic zawody sylwestrowe , nie bylismy tam wiec nie mamy porownania .?????????????????????????????????????

A prosze bardzo!
Bylo tak:

I tak
i tak:
Wiecej zdjec znajdziesz tutaj

Przy okazji jeszcze raz powiem:
Dorota! Masz leb do gier i zabaw agilitowych! Sztafeta byla super, podobnie jak biegi sylwestrowe!

Ja chce jeszczeeeeee:placz:

Posted

[quote name='PsychoSzczurek']to już wiemy jak Szejka przefarbować na następne zawody:eviltong:

w moim wypadku to wystarczy jak Mufkę w błotko wrzucę :lol:

proszę więcej Muff :loveu:

[SIZE=4]Łukasz!!! zdjecia jak zwykle bosssskie!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

To ja Lukasz poprosi labym Beagla i Poczawarka Ppniemieckiego... niby lubisz szybkie psy...ale moze chociaz w momencie gdy choc troche ruszyli dwoje tylki cos pstryknales??:]

zdjecia rewelacja

Muffka aniolek jest boskie.. strasznie mi sie to zdjecia podoba...takie jest ..ah..i oh....:D

Posted

Śliczne zdjęcia:loveu: . Jak byś miał jeszcze jakieś Rudi to bym była wdzięczna.
Ponawiam swoje pytanie: czy nikt nie znalazł na terenie zawodów troby z polarkiem fortowym i psimi akcesoriami :modla: .

Posted

[quote name='OSKARowa']Łukasz, jakby wpadł ci w obiektyw taki owczarkowaty Oskar to bardzo proszę.
nie jestem pewien czy to jest oskar (bylo kilka owczarkowatych :eviltong:) ale mam nadzieje ze tak... :p

i lucky:

Posted

[quote name='PATIszon']A prosze bardzo!
Bylo tak:......

Przy okazji jeszcze raz powiem:
Dorota! Masz leb do gier i zabaw agilitowych! Sztafeta byla super, podobnie jak biegi sylwestrowe!

Ja chce jeszczeeeeee:placz:

Napewno cos fajnego w tym roku też wymyślimy na sylwestra i na czekoladę!:) Obiecuję slodkie nagródki!!!!
Z wandą miałysmy zamiar zaprosić wodzireja na Sylwestra, nawet go kiedyś poszukiwałyśmy:) hehehe:) Ale co ja mam szukać wodzireja, jak jest nasza MAJKA JEŻOWSKA!!!!! :)
Ale obiecuję, ze na Sylwestra napewno nie będzie w najbliższym otoczeniu petard i fajerwerków i każdy pies będzie miał święty spokój!:)

Ja podziwiam Was wszystkich za moc jaką macie w sobie i za to że mogliście biegać w tym skwarze, ja nie mogłam...:( Nie miałam sił!!!
Dobił mnie upał i dynamika głośników, a głowa chciała mi "pęc" na kilkoro części:(

Dorota

Posted

Lukasz - fotki sa przepiekne - oczywiscie dzieki za Muppeta :loveu:

ale 'Mufka aniolek' jest takie cudne ze normalnie gdybym nie miala Irdy to by wyladowalo u mnie na pulpicie :lol:

Posted

to nie jest niestety Oskar, on jest taki bardziej szary w typie pracujących On:cool3: a jak moze jakieś rude długowłose belgi Ci sie zaplatały na fotkach to też bardzo proszę:loveu:

Posted

PATIszon napisał(a):
A mnie nie bedzie na Sylwestrowych :placz: :placz: :placz:

no nie Pati nie rób nam tego i kto bedzie biegał w takiej pięknej długiej kiecce:shake:

Posted

Łukasz
zdjecie Mufki na palisadzie jest bardzo fajne, swietne sa takie zdjecia 'inaczej' :)

na podium w takim razie czekam, a jezeli jeszcze ladnie moge prosic o belgi i jakies hopsiakowe mordeczki (wszystko co w czarnych koszulkach dygalo ;)) to bylabym niesamowicie dzwieczna :)

pozdrawiam

Posted

Asia_W napisał(a):
no nie Pati nie rób nam tego i kto bedzie biegał w takiej pięknej długiej kiecce:shake:

Masz moje blogoslawienstwo, mozesz mnie zastapic....:cool3:
A tak serio to moze uda mi sie chlopa przekabacic do stycznia, chociaz watpie.....twarda z niego sztuka....:shake: