ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 cdn. wieczorem... ps. mozna skladac zamowienia... ;) Quote
niuka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz klaczek jak widac swietnie sprawdza sie w roli modela! dzieki! :) jak tam jest wiecej czarnego wlosia i rasowych henikow (moze to zdjecie na podium? :>) to byloby super! :) pozdrawiam Quote
ogromek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz, dzieki za Kokę :loveu: Klak wyszedł świetnie na palisadzie :p PS. mam nadzieje ze pozniej bedzie płytka :cool3: Quote
tamer Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz, super są te Twoje foty :cool3: A skoro już wspomniałeś o zamówieniach, to... "wię-cej welsha! wię-cej welsha!" :loveu: Poruszał się po torze w ślimaczym tempie, więc można było zrobić mnóstwo ostrych jak brzytwa zdjęć :P Quote
dorotak Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Piotrze, Alino - zawody były superanckie :thumbs: . Wielkie dzięki :Rose: :Rose: :Rose: Liczymy na równie dobrą (czy może być lepsza? :niewiem: ) zabawę w przyszłym roku :lol: Spojrzałam na wyniki - 4 miejsce :flaming: A kuchenka była tak blisko... :wallbash: :megagrin: :megagrin: :megagrin: [SIZE=2]Łukaszu - a jakieś czarne Ci pod obiektyw nie wpadło? :razz: Quote
Magdava Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz dawaj z tymi zdjęciami! Jakby to Majka Jeżowska powiedziała go! go! go! go!!! :evil_lol: Dopisuje do listy zamówień wypłowiałą maliniaczke z czarnym podwoziem czyli Avuchę ;) Apsa dzięki za zdjęcia! :lol: Quote
Sajko Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A ja żałuję strasznie, że nie mogłam być:shake: dobrze, że lepsza połówka naszej pary dojechała:lol: no i jak szalała, chyba na stałe oddam bombowca w dobre Mokkowe ręce:lol: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Aaaaaahahahah, jaki wzrok na parowe http://img160.imageshack.us/img160/4696/b0231eh.jpg Ladnie prosze tez o welsha ale o cardigana :rolleyes: Byl jeden jak rodzynek wiec nie bedziesz miec klopotu :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 a my prosim o ofermę-Szejka(on Cię tak lubi:evil_lol:) Quote
myriad Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lukaszu, dzieki za zdjecie Miry. Skladam uprzejme zamowienie na wiecej i na zdjecia podrabianych borderow (czarno-biale). Mozesz ogolnie dac wiekszy rzut czarno-bialych, to ja sobie wybiore co moje :-) Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 W takim razie skoro byla wyrazna prosba by skladac zamowienia - to ja zamawiam mojego Muppeta :loveu: Quote
PATIszon Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja chce filmiki ze starcia z bydlakiem!!!! :modla: Quote
Tusek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 śliczny Muflon!!! poprosze więcej :loveu: a z pociągu nic nie ma? :razz: Quote
Robull Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 PATIszon napisał(a):Ja chce filmiki ze starcia z bydlakiem!!!! :modla:Właśnie... wszystkie starty, w tym na bydlaku, były kręcone na cyfrówkę... Jak, gdzie i kiedy można qpić DVD z tej cudownej jumprezki? Nie poganiam, bo wiem, że to się nie dzieje z dnia na dzień, ale wolę juz się zapisać, bo muszę to mieć :cool1: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Łukasz przecudowne foty :loveu: :klacz: Mokka piękne uszy ;) :lol: :lol: :lol: :lol: ależ Wam zazdroszcze :razz: Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 czas na ciag dalszy... na poczatek wszystkie zamowienia w kolejnosci w jakiej byly skladane... :p saJo... whisky for you: p.s. thx za palisade... [SIZE=2] tigra: Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='niuka']jak tam jest wiecej czarnego wlosia i rasowych henikow (moze to zdjecie na podium? :>) to byloby super! :) jest wiecej... :p a fotki z podium beda pozniej... na razie musisz sie zadowolic tym: [quote name='tamer'] Łukasz, super są te Twoje foty :cool3: dzieki... :p Poruszał się po torze w ślimaczym tempie, więc można było zrobić mnóstwo ostrych jak brzytwa zdjęć :P ja osobiscie preferuje szybkie psy... :eviltong: "wię-cej welsha! wię-cej welsha!" :loveu: prosze bardzo: Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 masaj: [quote name='PsychoSzczurek']a my prosim o ofermę-Szejka(on Cię tak lubi:evil_lol:) no i chyba na dobre mu to nie wyszlo... :diabloti: ale na palisadzie tez potrafi pozowac... ;) Quote
Magdava Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No warto było czekać cały wieczór przed kompem! Zdjęcia rewelacja! :lol: Dzięki dzięki dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts