Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łukasz
klaczek jak widac swietnie sprawdza sie w roli modela! dzieki! :)

jak tam jest wiecej czarnego wlosia i rasowych henikow (moze to zdjecie na podium? :>) to byloby super! :)

pozdrawiam

Posted

Łukasz, super są te Twoje foty :cool3:

A skoro już wspomniałeś o zamówieniach, to...

"wię-cej welsha! wię-cej welsha!" :loveu:

Poruszał się po torze w ślimaczym tempie, więc można było zrobić mnóstwo ostrych jak brzytwa zdjęć :P

Posted

Piotrze, Alino - zawody były superanckie :thumbs: . Wielkie dzięki :Rose: :Rose: :Rose: Liczymy na równie dobrą (czy może być lepsza? :niewiem: ) zabawę w przyszłym roku :lol:

Spojrzałam na wyniki - 4 miejsce :flaming: A kuchenka była tak blisko... :wallbash: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

[SIZE=2]Łukaszu - a jakieś czarne Ci pod obiektyw nie wpadło? :razz:

Posted

Łukasz dawaj z tymi zdjęciami! Jakby to Majka Jeżowska powiedziała go! go! go! go!!! :evil_lol:
Dopisuje do listy zamówień wypłowiałą maliniaczke z czarnym podwoziem czyli Avuchę ;)
Apsa dzięki za zdjęcia! :lol:

Posted

A ja żałuję strasznie, że nie mogłam być:shake: dobrze, że lepsza połówka naszej pary dojechała:lol: no i jak szalała, chyba na stałe oddam bombowca w dobre Mokkowe ręce:lol:

Posted

Lukaszu, dzieki za zdjecie Miry. Skladam uprzejme zamowienie na wiecej i na zdjecia podrabianych borderow (czarno-biale). Mozesz ogolnie dac wiekszy rzut czarno-bialych, to ja sobie wybiore co moje :-)

Posted

PATIszon napisał(a):
Ja chce filmiki ze starcia z bydlakiem!!!! :modla:
Właśnie... wszystkie starty, w tym na bydlaku, były kręcone na cyfrówkę... Jak, gdzie i kiedy można qpić DVD z tej cudownej jumprezki?
Nie poganiam, bo wiem, że to się nie dzieje z dnia na dzień, ale wolę juz się zapisać, bo muszę to mieć :cool1:

Posted

[quote name='niuka']jak tam jest wiecej czarnego wlosia i rasowych henikow (moze to zdjecie na podium? :>) to byloby super! :)
jest wiecej... :p a fotki z podium beda pozniej...
na razie musisz sie zadowolic tym:

[quote name='tamer'] Łukasz, super są te Twoje foty :cool3:
dzieki... :p

Poruszał się po torze w ślimaczym tempie, więc można było zrobić mnóstwo ostrych jak brzytwa zdjęć :P
ja osobiscie preferuje szybkie psy... :eviltong:

"wię-cej welsha! wię-cej welsha!" :loveu:

prosze bardzo:

Posted

masaj:

[quote name='PsychoSzczurek']a my prosim o ofermę-Szejka(on Cię tak lubi:evil_lol:) no i chyba na dobre mu to nie wyszlo... :diabloti:

ale na palisadzie tez potrafi pozowac... ;)