Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martynkao napisał(a):
Dla mnie bylo super. hałas fakt glowa mogla rozbolec dlatego szlam sobie z psami nal ake...;P a Marzence za wydzieraneie sie do mikrofonu ..wrr;P Ale niech komentatorka zostanie ale bez krzyczenia ;P

Popieram w 100 % :lol:

Co do pozostalej czesci zawodow niestety nie moge sie wypowiadac, choc bardzo zaluje...
No i nie ukrywam ze troszke mi przykro bo w ostatnim dniu zgloszen na zawody upewnialam sie u Organizatorow czy plan przedstawiony na plakacie bedzie ulegal zmianom czy tez bedzie realizowany z zelazna konsekwencja.
Uslyszlam ze bedzie jak na plakacie (czyli w nd +- do 12.00 zerowki mialy miec juz za soba wszystkie przebiegi).
Niestety w trakcie zawodow postanowiono zmienic plan :roll: i tym samym nie moglam zostac na niedziele :-(

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niuka napisał(a):
Apsa
zdjecie Mokki vel Myszki Miki zapisalam sobie na Pulpicik :loveu:

Tak, sklej je ze swoim zdjęciem "Niuk jako Króliczek Playboy'a" i będzie komplet :evil_lol:

PS. Nadal nie mogę odżałować faktu, że zgubiłaś uszy na tunelu, że Tomek się zmoczył w nocy, no i że materac nam się spuścił :lol:

Posted

tamer napisał(a):
Tak, sklej je ze swoim zdjęciem "Niuk jako Króliczek Playboy'a" i będzie komplet :evil_lol:

PS. Nadal nie mogę odżałować faktu, że zgubiłaś uszy na tunelu, że Tomek się zmoczył w nocy, no i że materac nam się spuścił :lol:

<spadła z krzesła> :lol:

Posted

PsychoSzczurek napisał(a):
my jeszcze co do organizacji zawodów...
no niestety też musimy sie przyczepić. Czemu robicie zawody z których nie chce się wracać do domu i chce się bawić jeszcze i jeszcze?:eviltong:

było tak: :thumbs:
a Sylwia przezyłaby nastepne noce w namiocie ??? :cool3:
i popieram, popieram :cool2:
mi byla potrzebna taka impreza zeby sie wyluzowac po sesjii , gloopiej kobyle:huh: i paru innych rzeczach :drinking:
polecam taka terapie w 10000% :bigcool:i mam nadzieje ze za rok bede pełnosprawna :eviltong:
teraz life nie jest juz brutal :sweetCyb:

Posted

niuka napisał(a):
Apsa
piekne zdjecia, najladniejsze sa portrety :)
widziałem ładniejsze ;) :lol: ale jak widać wszystko jest względne, only Chuck Norris jest bezwzględny:eviltong:

Posted

Imprezka piknikowo-agilitowa byla po prostu fantastyczna Nigdy w zyciu nie bylam na takim pikniku Wielkie brawa dla Organizatorow :cool2:, DJ-ow :cool3: sponsorow :klacz: oraz sedziow :drink1:
Zabawa byla wysmienita :bigcool:
Super atrakcje miedzy przebiegami; sztafeta byla boska ; lasery oszalamiajace.
Co tu duzo mowic, pisze sie na nastepny rok :Dog_run: :sweetCyb: Tylko zeby nie bylo takiego upalu :modla::modla:

Z niecierpliwoscia czekam na zdjecia i filmy(?) :laugh2_2: oraz na wyniki :)

EDIT: Oooo juz sa wyniki :lol:

fajna ta kosmiczna mysz, a o MP3 nie wspomne bo to mnie przeroslo hahahahaha. Za madre to jest dla mnie:PDobrze ze znalazlam instrukcje obslugi w necie bo inaczej to mogila hahah LOL

Posted

nie wiem jak mam rozumieć to, że mnie nie ma? :evil_lol:
o ile mnie opamięć nie myli to Darii z Aronem nie było w sobotę również a tu nawet detke załapała:lol:

Posted

A czy nie wkradly Wam sie jakies bledy? Bo z tego co pamietam, w L0 Leon byl drugi a Ava 3, pierwsza chyba Uma.W S open ja w niedziele mialam detke w jumpingu, ale agility skonczylismy, a moze sie myle? a moze mi sie juz wszystko popierniczylo?
Kiedy beda wyniku jumpingu i reszty?? :razz:

EDIT: a nie, to mi sie pokickalo. Ale Bugi nie miala detki, a jak miala to ja dopiero teraz zostala m uswiadomiona...

Posted

To ja sie walnelam zz wynikami L0. Ale nadal wydaje mi sie, ze w niedziele nie mialam detki z Bugi...chociaz moge sie oczywiscie mylic...