Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 martynkao napisał(a):Dla mnie bylo super. hałas fakt glowa mogla rozbolec dlatego szlam sobie z psami nal ake...;P a Marzence za wydzieraneie sie do mikrofonu ..wrr;P Ale niech komentatorka zostanie ale bez krzyczenia ;P Popieram w 100 % :lol: Co do pozostalej czesci zawodow niestety nie moge sie wypowiadac, choc bardzo zaluje... No i nie ukrywam ze troszke mi przykro bo w ostatnim dniu zgloszen na zawody upewnialam sie u Organizatorow czy plan przedstawiony na plakacie bedzie ulegal zmianom czy tez bedzie realizowany z zelazna konsekwencja. Uslyszlam ze bedzie jak na plakacie (czyli w nd +- do 12.00 zerowki mialy miec juz za soba wszystkie przebiegi). Niestety w trakcie zawodow postanowiono zmienic plan :roll: i tym samym nie moglam zostac na niedziele :-( Quote
tamer Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 niuka napisał(a):Apsa zdjecie Mokki vel Myszki Miki zapisalam sobie na Pulpicik :loveu: Tak, sklej je ze swoim zdjęciem "Niuk jako Króliczek Playboy'a" i będzie komplet :evil_lol: PS. Nadal nie mogę odżałować faktu, że zgubiłaś uszy na tunelu, że Tomek się zmoczył w nocy, no i że materac nam się spuścił :lol: Quote
niuka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 tamer napisał(a):Tak, sklej je ze swoim zdjęciem "Niuk jako Króliczek Playboy'a" i będzie komplet :evil_lol: PS. Nadal nie mogę odżałować faktu, że zgubiłaś uszy na tunelu, że Tomek się zmoczył w nocy, no i że materac nam się spuścił :lol: <spadła z krzesła> :lol: Quote
Aldra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='APSA'] Wszystkie foty sa super (nawet sie Irda zalapala - dzieki :loveu: ) no ale to jest po prostu mega :thumbs: :lol: Quote
ajcka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 POZA TEMATEM ALE B.WAZNE :placz: DO ADOPCJI BORDERO-COLI_AUSTRALIJCZYKI-sami ocencie-PIEKNE PSIAKI w przyszłosci też mogą być szczesliwe i biegać w agility,może ktoś szuka takiego marmurka. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27193 Quote
APSA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cieszę się, że się moje zdjęcia podobają :) Więcej zdjęć i w większym formacie pod tym linkiem . Quote
PsychoSzczurek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 my jeszcze co do organizacji zawodów... no niestety też musimy sie przyczepić. Czemu robicie zawody z których nie chce się wracać do domu i chce się bawić jeszcze i jeszcze?:eviltong: było tak: :thumbs: Quote
ogromek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):my jeszcze co do organizacji zawodów... no niestety też musimy sie przyczepić. Czemu robicie zawody z których nie chce się wracać do domu i chce się bawić jeszcze i jeszcze?:eviltong: było tak: :thumbs: a Sylwia przezyłaby nastepne noce w namiocie ??? :cool3: i popieram, popieram :cool2: mi byla potrzebna taka impreza zeby sie wyluzowac po sesjii , gloopiej kobyle:huh: i paru innych rzeczach :drinking: polecam taka terapie w 10000% :bigcool:i mam nadzieje ze za rok bede pełnosprawna :eviltong: teraz life nie jest juz brutal :sweetCyb: Quote
niuka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Apsa piekne zdjecia, najladniejsze sa portrety :) Quote
Robull Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 niuka napisał(a):Apsa piekne zdjecia, najladniejsze sa portrety :)widziałem ładniejsze ;) :lol: ale jak widać wszystko jest względne, only Chuck Norris jest bezwzględny:eviltong: Quote
Robull Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 niuka napisał(a):zobaczyles swoje zdjecie i zwatpiles ;)skąd wiedziałaś???:crazyeye: Quote
Bobek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Tu sa wyniki Pikniku Agility Białystok http://alpi.piasta.pl/widok.php zapraszam do poczytania Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Imprezka piknikowo-agilitowa byla po prostu fantastyczna Nigdy w zyciu nie bylam na takim pikniku Wielkie brawa dla Organizatorow :cool2:, DJ-ow :cool3: sponsorow :klacz: oraz sedziow :drink1: Zabawa byla wysmienita :bigcool: Super atrakcje miedzy przebiegami; sztafeta byla boska ; lasery oszalamiajace. Co tu duzo mowic, pisze sie na nastepny rok :Dog_run: :sweetCyb: Tylko zeby nie bylo takiego upalu :modla::modla: Z niecierpliwoscia czekam na zdjecia i filmy(?) :laugh2_2: oraz na wyniki :) EDIT: Oooo juz sa wyniki :lol: fajna ta kosmiczna mysz, a o MP3 nie wspomne bo to mnie przeroslo hahahahaha. Za madre to jest dla mnie:PDobrze ze znalazlam instrukcje obslugi w necie bo inaczej to mogila hahah LOL Quote
OlaAB Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 nie wiem jak mam rozumieć to, że mnie nie ma? :evil_lol: o ile mnie opamięć nie myli to Darii z Aronem nie było w sobotę również a tu nawet detke załapała:lol: Quote
saJo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A czy nie wkradly Wam sie jakies bledy? Bo z tego co pamietam, w L0 Leon byl drugi a Ava 3, pierwsza chyba Uma.W S open ja w niedziele mialam detke w jumpingu, ale agility skonczylismy, a moze sie myle? a moze mi sie juz wszystko popierniczylo? Kiedy beda wyniku jumpingu i reszty?? :razz: EDIT: a nie, to mi sie pokickalo. Ale Bugi nie miala detki, a jak miala to ja dopiero teraz zostala m uswiadomiona... Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 wypadaloby w koncu jakies fotki wstawic... ;) ale najpierw najwazniejsze... czyli: wielki podziekowania dla Mokki za pozyczenie sprzetu... :Rose: (gdyby nie ona to by mnie w bialym nie bylo...) :p a w ramach podziekowania pierwsze beda fotki Moni i Leona... http://img235.imageshack.us/img235/3230/d2229bh.jpg http://img97.imageshack.us/img97/2699/b1295yc.jpg Quote
myriad Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 SaJo, Uma byla trzecia, wygralysmy mysz optyczna! Justyna i Uma pogromczyni myszy Quote
Bobek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Przeslalam to co dostalam jesli sa jakies bledy w podanych wynikach to naprawimy, narazie musze psdzic na zajecia Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 kusia demoluje tunel... :diabloti: i dluuuuuuugi kus... :p http://img64.imageshack.us/img64/7960/b0905vq.jpg Quote
saJo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To ja sie walnelam zz wynikami L0. Ale nadal wydaje mi sie, ze w niedziele nie mialam detki z Bugi...chociaz moge sie oczywiscie mylic... Quote
ŁukaszK Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Klak pieknie pozuje na palisadzie... :p superman...:evil_lol: Quote
Recommended Posts