belgunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 saJo napisał(a):A mnie wlasnie olsnilo, ze jeszcze nie mam namiotu :lol: Jak chcesz mam dwójeczkę bez tropiku, mogę zabrać Dorota Quote
belgunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Saba napisał(a):Ja nie jadę :-( o rety:( Jak mozesz:( Z kim ja pobiegam w sztafecie? Quote
belgunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Saba napisał(a):Wybacz belgunia :modla: I jakie druzyny sztafetowe są:) zobaczcie:) I nie wiem dlaczego tak ich mało!!!:)? Tornado Girls Tercet egzotyczny Ciężkie przypadki Nadchodzi zagłada Drżyjcie Niuk's Team Hardkorowe Surikatki Na Mega Kacu Kto jeszcze się nie zgłosił, będzie miał okazję dopiero w Białystoku to zrobić. Dorota Quote
Wojenka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dorotko,szkoda,że się nie zobaczymy...:placz: Do zobaczenia na jesieni... Quote
belgunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Wojenka napisał(a):Dorotko,szkoda,że się nie zobaczymy...:placz: Do zobaczenia na jesieni... Wojenko, wojenko, ćóżeś Ty za Pani.... Ehhh, szkoda, szkota.... Dorota Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 belgunia napisał(a): Z kim ja pobiegam w sztafecie? Ja chce, ja, ja, ja :cool3: Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 belgunia napisał(a):I nie wiem dlaczego tak ich mało!!!:)? Większość ludzi stwierdziło, że chcą wystąpić w Superweavie i nie chcą męczyć psów. Quote
belgunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 saJo napisał(a):Ja chce, ja, ja, ja :cool3: OK, to wymyśl nazwę:) I poszukaj 3 do tercetu! Dorota Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja mam dwa psy :eviltong: Zapomnialas o szczurku :mad: Nazwe sie wymysli...tylko niech sie przelacze z perwy na agility :lol: Quote
Davie Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dorotko, a czy gdzieś można zobaczyć wszystkie drużyny, chodzi mi o nazwy, zgłoszone do sztafety?:cool3: Bo to pasjonująca lektura!:evil_lol: :lol: Quote
Mokka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 saJo napisał(a):Ja mialam nowy rok temu. Ale przestal byc nowy, jak pierwszy raz wpuscilam do niego Gnojka :D No i nie wiem gdzie on sie zapodzial, Gnojek? :-o No to go szukaj, bo bez namiotu można jechać, ale bez psa, to troszkę nie wypada :roll: . Quote
CHI Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 A my nie jedziemy i mi smutno... Praca nas dopadła - tzn mnie = muszę zarobić na następne wyjazdy ;( Bawcie się dobrze, trzymam kciuki, żeby nie było "żaru z nieba" no i gradu takiego jak u nas ostatnio.. Pozdrawiam CHi & BBB (sztuk pięć!) Quote
martynkao Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Ojc cos sie sypią zawodnicy... to jakiies fatum ...?? Szkoda... Quote
OlaAB Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 belgunia napisał(a):Hardkorowe Surikatki Na Mega Kacu Tomek - zabiję:mad: Dorota - jak mogłaś :angryy: :placz: Quote
saJo Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Namiot jest, psy sa, auto jest, jeszcze tylko obiadek i w droge :) Quote
belgunia Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 OlaAB napisał(a):Tomek - zabiję:mad: Dorota - jak mogłaś :angryy: :placz: EEEE:crazyeye: , to jak ma być????:evil_lol: Dorota Quote
PATIszon Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='stereo']Większość ludzi stwierdziło, że chcą wystąpić w Superweavie i nie chcą męczyć psów. ?:hmmmm: sie nie da nie zmeczyc ..... [quote name='"Belgunia do sajo"']OK, to wymyśl nazwę:smile: I poszukaj 3 do tercetu! Ekhmmm chcialam zauwazyc, ze tercet juz zajety:mad: Wojenka, pakuj szkoty do lodowek przenosnych i jedz! Zobacz, nazwe juz masz: [quote name='"tworcza Belgunia"']szkoda szkota Ja teraz mykam z sukami do lasu, potem po Mokke i jej watahe i jadymy! :cool3: ps.Pogoda ma byc jak dzwon! Quote
dorotak Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='OlaAB']Tomek - zabiję:mad: Dorota - jak mogłaś :angryy: :placz: To nie ja! Jak bonie dydy! :grins: Poza tym nie chciałaś "z nadwagą", prawda? No to nie są :evil_lol: Ale teraz to już nazwa zobowiązuje - musimy wystąpić w odpowiedniej... ekhmmm.... "kondycji" ;) :diabloti: Tylko surykatki są przez "y" :cool3: Quote
OlaAB Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='dorotak'] Ale teraz to już nazwa zobowiązuje - musimy wystąpić w odpowiedniej... ekhmmm.... "kondycji" ;) :diabloti: to powinniśmy dzisiaj jechać a nie jutro :lol: Quote
OlaAB Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 belgunia napisał(a):EEEE:crazyeye: , to jak ma być????:evil_lol: no już dobrze - co ma być to będzie:mad: , myślałam, że jesteś poważną osobą, którą nie zbałamuci taki jeden... a druga Dorota i ten bałamut :snipersm: :grab: :chainsaw: :2gunfire: :-x i na koniec wszyscy razem :knajpa: Quote
dorotak Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='OlaAB'][quote name='dorotak'] Ale teraz to już nazwa zobowiązuje - musimy wystąpić w odpowiedniej... ekhmmm.... "kondycji" ;-) :diabloti: to powinniśmy dzisiaj jechać a nie jutro :lol: Kurczę, to fakt. Ale ja jeszcze posiedzę w pracy... :snipersm: No, ale wy możecie zacząć :drink1: :beerchug: już dzisiaj :lol: Quote
Wojenka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 PATIszon napisał(a): Wojenka, pakuj szkoty do lodowek przenosnych i jedz! Zobacz, nazwe juz masz: belgunia napisał(a): szkoda szkota Rzeczywiście,nazwa niezła :cool3: A szkoty naprawdę powinny siedzieć w lodówkach...:roll: ,niestety turystycznych nie posiadamy :shake: :eviltong: Quote
Recommended Posts