Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mysle ze bedzie szybciej jak zadzwonisz bezposrednio do Organizatora - teraz pewnie maja pelne rece roboty i nie wiem czy beda sprawdzac poczte na biezaco, a taka sprawe to lepiej zglosic wczesniej jak pozniej - moze jeszcze da sie odkrecic...

Posted

Aldra napisał(a):
Ja mysle ze bedzie szybciej jak zadzwonisz bezposrednio do Organizatora - teraz pewnie maja pelne rece roboty i nie wiem czy beda sprawdzac poczte na biezaco, a taka sprawe to lepiej zglosic wczesniej jak pozniej - moze jeszcze da sie odkrecic...

Aga juz o wszystkim wie i napisalam jej tez telefony do organizatorów, moze nie uaktualnili listy i dlatego, bo czemu Koka jest na liscie a Sesi nie :crazyeye: jak wysylane z tego samego komputera :razz:

Posted

ogromek napisał(a):
Aga juz o wszystkim wie i napisalam jej tez telefony do organizatorów, moze nie uaktualnili listy i dlatego, bo czemu Koka jest na liscie a Sesi nie :crazyeye: jak wysylane z tego samego komputera :razz:

witaj
Jednego nie rozumiem!!!!
wszyscy przesyłaja zgłoszenia ,jest ok.podałem adres .mozna to wszystko zrobić,skąd te pretensje nie wiem.
Jeszcze raz prosze przesalij zgłoszenia i je uaktualnimy.pozdrawiam
piotr

Posted

Bobek napisał(a):
witaj
Jednego nie rozumiem!!!!
wszyscy przesyłaja zgłoszenia ,jest ok.podałem adres .mozna to wszystko zrobić,skąd te pretensje nie wiem.
Jeszcze raz prosze przesalij zgłoszenia i je uaktualnimy.pozdrawiam
piotr

hej, ale ja nie mam pretesji!!!!!!tylko zastanawialam się dlaczego tak sie stalo :p
zgloszenie poszlo jeszcze raz mailem wiec na pewno bedzie ok ;)
pozdrawiam

Posted

Warszawiacy

Mam miejsce w samochodzie na wyjazd (i powrót :cool3: ) do Białegostoku. Wyjeżdżam w sobotę rano. Zabiorę kogoś z północnych rejonów Warszawy (Tarchomin, Bródno, Białołęka). Czy ktoś jest chętny?

Posted

dorotak napisał(a):
Zakładam, że będzie to jakieś 2,5-3 godzin.

My jeździmy dosyć często, i jak dobrze pójdzie to i w 2h się dojedzie:razz:

Posted

Ktos chcial, aby go odebrac jutro z dworca. Mysle, ze wyjade ok 14:00, wiec na miejscu bylabym ok 18:00. Jesli ta godzina odpowiada, moge odebrac. Tylko wczesniej prosze o info, bo jak dojade na miejsce i o nikim chetnym nie bede wiedziala to :drinking: i juz po nikogo nie podjade :D

Posted

Ok. 10 osób z Cavano przyjeżdża do Białego ok. 6:30 rano w sobotę i myslę, że bardzo chętnie by skorzystały z transportu. Do tej pory chodziło tylko o przewiezienie bagażu, ale może uda się ich wszystkich zapakować, bo już kilka samochodów się uzbierało.
Sajo, daj znac, czy mozemy na Ciebie liczyć.

Posted

Łooooo matko, mam wstac o 6:00 rano :crazyeye: No niech bedzie, za mala oplata ( :drinking: ) moge wstac. Tylko trzeba mnie obudzic :D Moj nr tel. 607260299. Na ten kawalek damy rade wsadzic 3 psy wielkosci bordera do bagaznika (jesli sa zgodne i sie nie kloca afkors) i to co dacie rade wziasc do przodu. A osobek 4 sztuki.

Posted

Dziewczyny na pewno będą bardzo wdzięczne. :lol: Powiem im dzisiaj na treningu i dam znać, czy na pewno potrzebują transportu. Ja będę na miejscu, więc będziemy się budzić o szatańskiej godzinie razem. :evil_lol:

Posted

No i niestety, rozchorowalam sie, siedze z temperatura w domu, i nie bede :(
Poza tym zapowiadaja takie temperatury, ze nawet gdybym wyzdrowaiala, moj pies by chyba nie przezyl przejazdu w te i spowrotem, tym bardziej ze ona bardzo boi sie jazdy samochodem, a nie wiem jak z pociagami ..

Posted

brawo ta pani!:lol: ;)

my nie jedziemy.moje szkoty ledwo żyją w taki upał.ruszać się nie chcą.poza tym obiektyw mi nawalił,a miałam fotografować konie...
kicha.nasze następne zawody to chyba dopiero "o tabliczkę czekolady"...

Posted

Brawo :multi: A ja mam namiocik, taki nowiutki biało-czerwony :loveu:.
Mój labol też nie chce się ruszać. Po 3 minutach spaceru w słońcu nie ma siły się wczołgać po schodach, ale trzeba mieć nadzieję, że będzie 20 stopni i lekki wiaterek. :razz:

Posted

Ja mialam nowy rok temu. Ale przestal byc nowy, jak pierwszy raz wpuscilam do niego Gnojka :D No i nie wiem gdzie on sie zapodzial, wiec byc moze bede miala znowu nowy :D