Aldra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='ajcka']Dajcie jakiegoś działającego linka do tej listy psów zgłoszonych??? Prosze: http://www.alpi.piasta.pl/widok.php Quote
ogromek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Aldra napisał(a):Jana przyznaj sie - kogo nie zglosilas ? :eviltong: Sesilki :crazyeye:, Aga mnie :mad: Quote
Aldra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja mysle ze bedzie szybciej jak zadzwonisz bezposrednio do Organizatora - teraz pewnie maja pelne rece roboty i nie wiem czy beda sprawdzac poczte na biezaco, a taka sprawe to lepiej zglosic wczesniej jak pozniej - moze jeszcze da sie odkrecic... Quote
ogromek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Aldra napisał(a):Ja mysle ze bedzie szybciej jak zadzwonisz bezposrednio do Organizatora - teraz pewnie maja pelne rece roboty i nie wiem czy beda sprawdzac poczte na biezaco, a taka sprawe to lepiej zglosic wczesniej jak pozniej - moze jeszcze da sie odkrecic... Aga juz o wszystkim wie i napisalam jej tez telefony do organizatorów, moze nie uaktualnili listy i dlatego, bo czemu Koka jest na liscie a Sesi nie :crazyeye: jak wysylane z tego samego komputera :razz: Quote
Bobek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ogromek napisał(a):Aga juz o wszystkim wie i napisalam jej tez telefony do organizatorów, moze nie uaktualnili listy i dlatego, bo czemu Koka jest na liscie a Sesi nie :crazyeye: jak wysylane z tego samego komputera :razz: witaj Jednego nie rozumiem!!!! wszyscy przesyłaja zgłoszenia ,jest ok.podałem adres .mozna to wszystko zrobić,skąd te pretensje nie wiem. Jeszcze raz prosze przesalij zgłoszenia i je uaktualnimy.pozdrawiam piotr Quote
ogromek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bobek napisał(a):witaj Jednego nie rozumiem!!!! wszyscy przesyłaja zgłoszenia ,jest ok.podałem adres .mozna to wszystko zrobić,skąd te pretensje nie wiem. Jeszcze raz prosze przesalij zgłoszenia i je uaktualnimy.pozdrawiam piotr hej, ale ja nie mam pretesji!!!!!!tylko zastanawialam się dlaczego tak sie stalo :p zgloszenie poszlo jeszcze raz mailem wiec na pewno bedzie ok ;) pozdrawiam Quote
dorotak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Warszawiacy Mam miejsce w samochodzie na wyjazd (i powrót :cool3: ) do Białegostoku. Wyjeżdżam w sobotę rano. Zabiorę kogoś z północnych rejonów Warszawy (Tarchomin, Bródno, Białołęka). Czy ktoś jest chętny? Quote
dorotak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ajcka napisał(a):Ile okoł sie jedzie samochodem? Zakładam, że będzie to jakieś 2,5-3 godzin. Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tez mam miejsce w aucie :cool3: Ktos chetny :razz: Quote
OlaAB Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 tia... SaJo a weźmiesz kogoś z Wrocławia? :evil_lol: :lol: Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Nie ma sprawy. Ten kawalek moge zjechac z trasy :evil_lol: Quote
zakla Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dorotak napisał(a):Zakładam, że będzie to jakieś 2,5-3 godzin. My jeździmy dosyć często, i jak dobrze pójdzie to i w 2h się dojedzie:razz: Quote
ajcka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Szkoda ze już kupiłam bilet bo bym sie zabrała chetnie, ale w takim razie z powrotem jestem chetna,to ustalimy na miejscu. Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ktos chcial, aby go odebrac jutro z dworca. Mysle, ze wyjade ok 14:00, wiec na miejscu bylabym ok 18:00. Jesli ta godzina odpowiada, moge odebrac. Tylko wczesniej prosze o info, bo jak dojade na miejsce i o nikim chetnym nie bede wiedziala to :drinking: i juz po nikogo nie podjade :D Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ok. 10 osób z Cavano przyjeżdża do Białego ok. 6:30 rano w sobotę i myslę, że bardzo chętnie by skorzystały z transportu. Do tej pory chodziło tylko o przewiezienie bagażu, ale może uda się ich wszystkich zapakować, bo już kilka samochodów się uzbierało. Sajo, daj znac, czy mozemy na Ciebie liczyć. Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Łooooo matko, mam wstac o 6:00 rano :crazyeye: No niech bedzie, za mala oplata ( :drinking: ) moge wstac. Tylko trzeba mnie obudzic :D Moj nr tel. 607260299. Na ten kawalek damy rade wsadzic 3 psy wielkosci bordera do bagaznika (jesli sa zgodne i sie nie kloca afkors) i to co dacie rade wziasc do przodu. A osobek 4 sztuki. Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dziewczyny na pewno będą bardzo wdzięczne. :lol: Powiem im dzisiaj na treningu i dam znać, czy na pewno potrzebują transportu. Ja będę na miejscu, więc będziemy się budzić o szatańskiej godzinie razem. :evil_lol: Quote
Tiggy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No i niestety, rozchorowalam sie, siedze z temperatura w domu, i nie bede :( Poza tym zapowiadaja takie temperatury, ze nawet gdybym wyzdrowaiala, moj pies by chyba nie przezyl przejazdu w te i spowrotem, tym bardziej ze ona bardzo boi sie jazdy samochodem, a nie wiem jak z pociagami .. Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A mnie wlasnie olsnilo, ze jeszcze nie mam namiotu :lol: Quote
Wojenka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 brawo ta pani!:lol: ;) my nie jedziemy.moje szkoty ledwo żyją w taki upał.ruszać się nie chcą.poza tym obiektyw mi nawalił,a miałam fotografować konie... kicha.nasze następne zawody to chyba dopiero "o tabliczkę czekolady"... Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Brawo :multi: A ja mam namiocik, taki nowiutki biało-czerwony :loveu:. Mój labol też nie chce się ruszać. Po 3 minutach spaceru w słońcu nie ma siły się wczołgać po schodach, ale trzeba mieć nadzieję, że będzie 20 stopni i lekki wiaterek. :razz: Quote
saJo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja mialam nowy rok temu. Ale przestal byc nowy, jak pierwszy raz wpuscilam do niego Gnojka :D No i nie wiem gdzie on sie zapodzial, wiec byc moze bede miala znowu nowy :D Quote
Saba Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 saJo napisał(a):A mnie wlasnie olsnilo, ze jeszcze nie mam namiotu :lol: Ale masz refleks :evil_lol: Quote
Recommended Posts