Bobek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Z Kierowcami autobusu jest roznie.Nie moga zabronic przewozu psa , lecz czasem wydaje im sie ze sa dyrektorem pojazdu, lub jest to obwarowane przepisami danej linii.Dobrze jest wiec nie wchodzic do autobusu w trybie wojennym , lecz wymyslic historyjke np. ze to przejazd zycia ,zazwyczaj skutkuje pozdrawiam Quote
saJo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Bobek Kierowca ma prawo nie wpuscic psa do autousu. Niby musi miec powod: pies jest agresywny, brudny, przeszkadza wspolpasazerom, ale...niektorym sama obecnosc psa przeszkadza. Quote
Saba Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Bobek napisał(a):Z Kierowcami autobusu jest roznie.Nie moga zabronic przewozu psa , lecz czasem wydaje im sie ze sa dyrektorem pojazdu, lub jest to obwarowane przepisami danej linii.Dobrze jest wiec nie wchodzic do autobusu w trybie wojennym , lecz wymyslic historyjke np. ze to przejazd zycia ,zazwyczaj skutkuje pozdrawiam Zawsze jestem miła :lol: ale jak ktoś mi wyskakuje że bagaże w bagażniku sie wozi :shake: Quote
PATIszon Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Bobek napisał(a):Z Kierowcami autobusu jest roznie.Nie moga zabronic przewozu psa , lecz czasem wydaje im sie ze sa dyrektorem pojazdu, He, he, no jakby sa....:evil_lol: Quote
anetta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 W koncu moglam sie zglosic :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb:Tylko nie ma mnie na liscie...jeszcze...:roll: Ila czesu trzeba czekac zeby sie tam pojawic?:razz: A z tym Polskiem Expressem to troche sobie w kulki leca :roll::roll: Quote
Robull Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 martynkao juz znalazła transport! ją i jeszcze parę innych osób z psami zabierają dwa...:turn-l: WASIOBUSY :megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin: Quote
Bobek Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='anetta']W koncu moglam sie zglosic :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb:Tylko nie ma mnie na liscie...jeszcze...:roll: Ila czesu trzeba czekac zeby sie tam pojawic?:razz: A z tym Polskiem Expressem to troche sobie w kulki leca :roll::roll: Nie rozumiem dlaczego ciebie nie ma na liscie,ale jeśli masz taki kłopot to pisz na mój adres ,ja juz kilka razy podawałem(bardzo cie prosze wypełnij to tak jak wformularzu i wyslij pozd. pio alpi@piasta.pl Quote
PATIszon Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Robull napisał(a):martynkao juz znalazła transport! ją i jeszcze parę innych osób z psami zabierają dwa...:turn-l: WASIOBUSY :megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin: A po ile bilety do tych busow? :cool3: Quote
Tiggy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No ja tez wciaz szukam transportu, coz to sa za busy? :P Quote
martynkao Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Wasio busy to sa zwykle samochody rodziny Waś :) tyle tylko ze do tej pory byl tylko jeden Wasiobus i jeden kierowca Wasiobusa jednak zmienila sie liczba i Wasiobusow i kierowcow :) o mnie osobiscie bardzo odpowiada:D Quote
ajcka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 To postanowiłam ze zgłaszam Tigrunie(whippet).Stereo dołaczymy do waszej sztafety,jak nie znajde namiotu to pożyczysz mi ten mały???A i napisz mi czy ja mam zgłaszać sie do zerowek agility,czy do jumpingu,czy do openow? A i jak moja sunia ma 47 w kłebie to czy 100% jest w LARGE???????? Quote
Polna Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 a ja nie wiem czy będę :( nie mam z kim jechac i moi rodzice znow cos wymyslają Quote
ajcka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Na jakiej stronce jest formularz zgłoszeniowy????? Quote
stereo Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ajcka napisał(a):To postanowiłam ze zgłaszam Tigrunie(whippet).Stereo dołaczymy do waszej sztafety,jak nie znajde namiotu to pożyczysz mi ten mały???A i napisz mi czy ja mam zgłaszać sie do zerowek agility,czy do jumpingu,czy do openow? A i jak moja sunia ma 47 w kłebie to czy 100% jest w LARGE???????? Super :multi: To szybko wpisuj się na liste (http://alpi.piasta.pl/zgloszenie.php), to wyślę zgłoszenie do sztafety. Masz się zgłosić do agility 0. Bedzie i jumping i agility. :lol: A o wzrost to nie mnie się pytaj... Quote
FikuMiku Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 do 35cm - small 35cm - 43cm medium pow. - 43cm large Quote
ajcka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jak klikam na ta stronke to nic sie nie otwiera......Pokazuje komunikat Not found.Jak inaczej mam zgłosic???????? Quote
zakla Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 http://alpi.piasta.pl/zgloszenie.php teraz kliknij. Quote
ajcka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Znow nie działało ale zadzwoniłam do organizatorow i po uzgodnieniu,zgłosiłam Tigre przez e-mail.Podałam wszystkie dane.Wiec 100% jestesmy zgłoszone.Stereo mozesz zgłaszac do sztafety.Zaznacz tam ze Ja zgłaszałam Tigre przez mail,niech poczte sprawdza. Quote
saJo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 A ja nie mam czym przyjechac :placz: :placz: :placz: Quote
zakla Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 saJo napisał(a):A ja nie mam czym przyjechac :placz: :placz: :placz: Pociągi kursują normalnie:diabloti: Quote
Wojenka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 łatwo mówić! :eviltong: my chyba nie dojedziemy...:shake: Quote
Saba Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ja też nie wiem czy przyjadę, pewnie dowiem się na koniec tygodnia :-? Quote
saJo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 zakla napisał(a):Pociągi kursują normalnie:diabloti: Znajdz mi taki, z ktorego mnie nie wywala z trzema psami i nawet sie nie zastanawiam. Saba A ty dlaczeho mozesz nie dojechac? Quote
Recommended Posts