Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Kierowcami autobusu jest roznie.Nie moga zabronic przewozu psa , lecz czasem wydaje im sie ze sa dyrektorem pojazdu, lub jest to obwarowane przepisami danej linii.Dobrze jest wiec nie wchodzic do autobusu w trybie wojennym , lecz wymyslic historyjke np. ze to przejazd zycia ,zazwyczaj skutkuje
pozdrawiam

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bobek
Kierowca ma prawo nie wpuscic psa do autousu. Niby musi miec powod: pies jest agresywny, brudny, przeszkadza wspolpasazerom, ale...niektorym sama obecnosc psa przeszkadza.

Posted

Bobek napisał(a):
Z Kierowcami autobusu jest roznie.Nie moga zabronic przewozu psa , lecz czasem wydaje im sie ze sa dyrektorem pojazdu, lub jest to obwarowane przepisami danej linii.Dobrze jest wiec nie wchodzic do autobusu w trybie wojennym , lecz wymyslic historyjke np. ze to przejazd zycia ,zazwyczaj skutkuje
pozdrawiam

Zawsze jestem miła :lol: ale jak ktoś mi wyskakuje że bagaże w bagażniku sie wozi :shake:

Posted

Bobek napisał(a):
Z Kierowcami autobusu jest roznie.Nie moga zabronic przewozu psa , lecz czasem wydaje im sie ze sa dyrektorem pojazdu,

He, he, no jakby sa....:evil_lol:

Posted

W koncu moglam sie zglosic :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb:Tylko nie ma mnie na liscie...jeszcze...:roll: Ila czesu trzeba czekac zeby sie tam pojawic?:razz:

A z tym Polskiem Expressem to troche sobie w kulki leca :roll::roll:

Posted

martynkao juz znalazła transport! ją i jeszcze parę innych osób z psami zabierają dwa...:turn-l: WASIOBUSY :megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin:

Posted

[quote name='anetta']W koncu moglam sie zglosic :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb:Tylko nie ma mnie na liscie...jeszcze...:roll: Ila czesu trzeba czekac zeby sie tam pojawic?:razz:

A z tym Polskiem Expressem to troche sobie w kulki leca :roll::roll:
Nie rozumiem dlaczego ciebie nie ma na liscie,ale jeśli masz taki kłopot to pisz na mój adres ,ja juz kilka razy podawałem(bardzo cie prosze wypełnij to tak jak wformularzu i wyslij
pozd.
pio
alpi@piasta.pl

Posted

Robull napisał(a):
martynkao juz znalazła transport! ją i jeszcze parę innych osób z psami zabierają dwa...:turn-l: WASIOBUSY :megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin::scream_3::megagrin:

A po ile bilety do tych busow? :cool3:

Posted

Wasio busy to sa zwykle samochody rodziny Waś :) tyle tylko ze do tej pory byl tylko jeden Wasiobus i jeden kierowca Wasiobusa jednak zmienila sie liczba i Wasiobusow i kierowcow :) o mnie osobiscie bardzo odpowiada:D

Posted

To postanowiłam ze zgłaszam Tigrunie(whippet).Stereo dołaczymy do waszej sztafety,jak nie znajde namiotu to pożyczysz mi ten mały???A i napisz mi czy ja mam zgłaszać sie do zerowek agility,czy do jumpingu,czy do openow?
A i jak moja sunia ma 47 w kłebie to czy 100% jest w LARGE????????

Posted

ajcka napisał(a):
To postanowiłam ze zgłaszam Tigrunie(whippet).Stereo dołaczymy do waszej sztafety,jak nie znajde namiotu to pożyczysz mi ten mały???A i napisz mi czy ja mam zgłaszać sie do zerowek agility,czy do jumpingu,czy do openow?
A i jak moja sunia ma 47 w kłebie to czy 100% jest w LARGE????????

Super :multi:
To szybko wpisuj się na liste (http://alpi.piasta.pl/zgloszenie.php), to wyślę zgłoszenie do sztafety.
Masz się zgłosić do agility 0. Bedzie i jumping i agility. :lol:
A o wzrost to nie mnie się pytaj...

Posted

Znow nie działało ale zadzwoniłam do organizatorow i po uzgodnieniu,zgłosiłam Tigre przez e-mail.Podałam wszystkie dane.Wiec 100% jestesmy zgłoszone.Stereo mozesz zgłaszac do sztafety.Zaznacz tam ze Ja zgłaszałam Tigre przez mail,niech poczte sprawdza.

Posted

zakla napisał(a):
Pociągi kursują normalnie:diabloti:

Znajdz mi taki, z ktorego mnie nie wywala z trzema psami i nawet sie nie zastanawiam.

Saba
A ty dlaczeho mozesz nie dojechac?