saJo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 zakla Ojjjjj, chyba tylko na nadziei sie skonczy....:roll: Quote
stereo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 zakla napisał(a):Mam tylko nadzieje, ze nie w poblizu zawodow. Juz w Pecicach i Łącku wystarczajaco sie denerwuje o gonienie koni:lol: W Powsinie były jakieś 5 metrów od placu. Ale o dziwo, żadne psy ich nie goniły. Tylko Tosca się tam zaplątała przypadkiem, ale chyba sie przestraszyła i szybko wróciła...:lol: Quote
PATIszon Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 zakla napisał(a): Ale gdyby te konie gdzies dalej i w ludzkich cenach, to bym sie w teren wybrala...:cool3: No jasne, zebys tylko potem na start zdazyla :cool3: Quote
zakla Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 PATIszon napisał(a):No jasne, zebys tylko potem na start zdazyla :cool3: Buhahaha...:roll::eviltong: Pati, trza sie przyzwyczajac, nawet w Pecicach sie spoznilam:lol: Ale tutaj przynajmniej az tak glosno na mnie nie wyklinali:lol: Tym razem rozstawiam sie blisko wejscia, bo zanim my zawsze do startu dojdziemy, to juz sie pies zmeczy:cool3: No i w sumie specjalnie z mysla o p.Grygarze bede trenowac cichutkie prowadzenie psa:loveu: Quote
saJo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dobra, nie robcie sobie jaj!!!! Ja chce jeszcze jakies smalliki w openach :mad: Quote
Tusek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A ja bym chciała jakiegoś smalla w zerówkach :cool3: bo naraznie mam szanse powtórzyć v-ce mistrzostwo z Pęcic :lol: Quote
stereo Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 to sie ciesz. wygrasz mikrofalowke. :evil_lol: Quote
Polna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jezlei jechałabym pociągiem, to mogłby ktoś mnie odebrać ze stacji ? :( Bo po pierwsze nie trafie, a po drugie sie nie zabiore z klatką :P Prosze :) P.S jedzie ktoś z Was pociągiem ? Quote
martynkao Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ja jak narazie to mam problem bo jechac jade na 100% i biore dwa psy a nie mam transportu a pociagiem mozna tylko jedno psa...hehehe ... Quote
Chevers Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Polna']Jezlei jechałabym pociągiem, to mogłby ktoś mnie odebrać ze stacji ? :( Bo po pierwsze nie trafie, a po drugie sie nie zabiore z klatką :P Prosze :) P.S jedzie ktoś z Was pociągiem ?Witaj Podaj mi datę i godzinę przyjazdu.Postaram sie transport załatwić. piotr alpi@piasta.pl Quote
Chevers Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 martynkao napisał(a):ja jak narazie to mam problem bo jechac jade na 100% i biore dwa psy a nie mam transportu a pociagiem mozna tylko jedno psa...hehehe ... Witaj Martynko Myślę sobie że sporo ludzi wybiera się zWarszawy, i pewnie sie zabierzesz.Pociągiem jadąc musisz wykupić bilet na dwie osobyi wtedy możesz jechać z dwoma psami. ale ponieważ jedzie sporo ludzi z polski to może warto stworzyć liste osób które maja problem ztransportem,a na pewno znajdą sie wolne miejsca wsamochodach jadących z ..chociazby Włocławka,Łodzi czy Bydgoszczy.A na liście zgłoszeń jest sporo zawodników zWarszawy.i to moim zdaniem powinno problem rozwiązać. piotr Quote
martynkao Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Piotrze niestety z tego co zdazrylam sie zorientowac wiekszosc ma full w samochodach:( moze uda mi sie sie Lucka do kogos wcisnac??:] (widze tlum chenych ;lol;) o tym ze mozna wykupic dwa bilety nie pomyslalam:P (moze problem bylby mniejszy gdybym nie chciala przyjechac do Was wczeniej) Quote
OlaAB Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Piotrze a kiedy będzie uzupełniona lista - bo nie widze FORTu a była "hurtowa" ilość wysłana Quote
myriad Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ja jeszcze chcialam zadac pytanie w sprawie wysokosci przeszkod w zerowkach. Czy mozna liczyc na to, ze, tak jak w Pecicach czy Pruszkowie, Zerowki Large beda skakac troche nizej niz 55 cm? Quote
Chevers Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='OlaAB']Piotrze a kiedy będzie uzupełniona lista - bo nie widze FORTu a była "hurtowa" ilość wysłanawitaj Owszem dostałem od magdy zgłoszenie,ale nieuzupełnione i prosiłem Magdę w dwóch mailach o wpisanie danych bezpośrednio na liste zgłoszeń.Może Magda jeszce nie odczytała poczty? No nie wiem. więc jeżeli ktokolwiek z was może to uczynić będzie świetnie. www.alpi.piasta.pl Aktualności - Zgłoszenia na zawody i tym sposobem bedzie wszystko ok. Pozdrawiam Piotr Quote
Chevers Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 myriad napisał(a):Ja jeszcze chcialam zadac pytanie w sprawie wysokosci przeszkod w zerowkach. Czy mozna liczyc na to, ze, tak jak w Pecicach czy Pruszkowie, Zerowki Large beda skakac troche nizej niz 55 cm? Witaj Justynko Wszystkie wysokości konsultowane są z Dorotka Znajkiewicz i jest wszystko OK.Także ze względu na pogodę martwiła sie o wysokośći.O ile dobrze pamietam jest wysokość 53 cm. pozdrawiam Piotr Quote
Polna Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Martynka jedziesz w piątek ? Bo znalazłam pociąg z Łodzi z przesiadką w Wa-wie :) Moze razem pojedziemy ;) Quote
Tiggy Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Martynka, a nie lepiej POLSKIM EXPRESSEM lub innym busem? jest tanio i wygodnie, przynajmniej ten pierwszy jest naprawde na wysokim poziomie i niedrogi... ;) Bo pociag to spora kasa wychodzi w porownaniu do autobusu, a psa mozna wozic chyba tak samo.. Ja moze jade z kolezanka, to jak byloby i w busie ograniczenie na 1 osobe na 1 psa to by ona podala ze jeden z Twoich jest jej... na przyklad tak ;) no ale jak chcesz, moze znajdziesz sobie samochod :) Quote
PATIszon Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Tiggy'];) Bo pociag to spora kasa wychodzi w porownaniu do autobusu, a psa mozna wozic chyba tak samo.. :) Nie tak samo. Pies w autobusie musi byc w klatce. Quote
saJo Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Od kiedy?? :crazyeye: I gdzie ta klatke w autobusie ustawic? Quote
Magdava Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 SaJo w Polskim Expressie tak jest. :roll: Aby móc podróżować ze swoim czworonożnym przyjacielem autobusami Polskiego Expressu musisz pamiętać o kilku bardzo ważnych kwestiach. Po pierwsze - zwierze musi podróżować w specjalnej klatce transportowej, przeznaczonej do podróży. Wynika to z punktu IX.1. Ogólnych warunków przewozu. Klatka musi mieścić się na jednym fotelu, a Twój przyjaciel musi mieć wykupiony normalny bilet (w tym przypadku nie obowiązują zniżki). Wyjątek stanowią psy przewodnicy niewidomych - mogą one być przewożone na smyczy i w kagańcu, bez konieczności podróżowania w klatce. Psy takie podróżują bez żadnych opłat. W zwykłym PKSie klatka niepotrzebna ;) Quote
martynkao Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Hmm... Tiggy to jak bedziesz juz wiedziala jak jedziesz z ta kolezanka to powiedz ..jesli zwyklym PKSem...bo w takim razie Polski Expres odpada....:( Quote
saJo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Aaaaaaaa, myslalam, ze to sie tyczy wszystkich autobusow :lol: Quote
Polna Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=4&ident=le.0967429.1150357882&OK#focus To byśmy razem pojechały :) co Wy na to ? Quote
Saba Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ostatnio kierowca PKS stwierdził że mam prawo przewozić psa ale w bagażniku, "bagaże wozi sie w bagażniku" :angryy: Bogu dzięki babka stała za mna i z uśmiechem namawiała go żeby mnie wziął z psem bo gdyby nie ona to bym wyzwała s... Ja zawsze jak mam jechac autobusem to nastawiam się na wcześniejszy, aby w razie czego drugim pojechać Quote
Recommended Posts