Ludek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Mokka napisał(a):Wygląda na to, że połowa Dogomanii będzie na pikniku w Białymstoku, a druga połowa będzie się wystawiać w Krakowie :evil_lol: (to ci, którym się nie pofarciło). Dajemu Wam szanse zgarnąć nagrody;) :evil_lol: . Quote
OlaAB Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 niuka napisał(a):Klub Sportów Psich ALPI i Agility Club HoPsA serdecznie zapraszają na drugie już w Polsce zawody Superweave, na których będziemy pobijać rekordy i Polski i Świata! poprzednio w kibicowaniu przeszkodziła nam pogoda i trening ale tym razem pokibicujemy:multi: Quote
niuka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Renatka a jak! dawaj ja na tego bydlaka! ;D Ola super! :) Quote
zakla Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Witaj!! Moja droga poniewaz impreza ma charakter Pikniku, więc myślę sobie że jest to do wykonania,jednak bardzo proszę zglos się do mnie, bardzo wcześnie ,gdyż jak sędziowie rozpoczną ustawianie toru,będzie to niemożliwe absolutnie.Szkoda że nie możesz przyjechać w piatek.Chyba nie możesz.Zapowiada sie spora brygada zjazdowiczów.A nawet są już chetni na przyjazd dużo,dużo wcześniej.Więc otwarcie wszystkich zapraszam.Mam nadzieję że bedzie to w końcu świetna okazja dla poczatkujących:, nauki , kontaktów,itd.To jest moim zamiarem.A dla zawodników juz sprawdzonych w bojach świetna możliwość sprawdzenia się winnych okolicznościach niz tylko Puchar Polski.I niech tak zostanie. pozdrawiam piotr No my już w piatek w Bialym jestesmy, coby sie mamut wyspal:razz: Wczesnie czyli o ktorej? Ja z Dianka moge sie stawic juz o 6tej:lol: I w piatek wieczorem mam nadzieje, o ile wyjedziemy z Warszawy o ludzkiej godzinie, czyli po zakonczeniu roku, czyli w Bialym bedziemy ok.16:p Czyli zgłaszam jeszcze Diankę na niedziele, najwyzej nie pobiegniemy. Chyba ze do gier i zabaw nie trzeba sie zglaszac?? Niuka, jak miło, kto wie, może nawet byśmy ukończyli ten dluuuugi slalom, ale o pobiciu mamuciego rekordu nawet nie mysle:lol: Quote
Aldra Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 OlaAB napisał(a):z tego co pamiętam w zeszłym roku były problemy z ustaleniem wysokości poprzeczek a kładka "trochę" się skrzywiła co powodowało, że psy wręcz zatrzymywały się wchodząc, łapały równowagę i dopiero szły dalej Ooj to w takim razie rzeczywiscie odpowiedz na pytanie czy na zawodach zostana uzyte te same przeszkody co w zeszlym roku staje sie bardzo istotna... Czy moge prosic o informacje na ten temat ? Niestety moja sunia boi sie obcych kladek, a juz z cala pewnoscia nie wejdzie na cos na czym bedzie musiala lapac rownowage...:shake: Quote
Polna Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Asia_W napisał(a):jak ja wam zazdroszczę :cool3: kurcze jak by sie dało odwołac wystawę w Krakowie, ale sie nieda:shake: juz pytałam to bym z Wami była:cool1: jak się nie da? Ja odwołałam w niedziele ;) zadzwoń i wyproś panią w zk Quote
serwis@double.pl Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 cześć czy ja moge się coś więcej dowiedzieć o takim pikniku? raczej nie brałabym udziału w zadnych zawodach, ale może dla samego zobaczenia jak to wygląda przyjechałabym z psem. mam 4 letniego owczarka ale nigdy nie brałam udziału w zadnych grupowych "wyjazdach" imprezach a chętnie bym zaczeła nawet dla rozrywki dla psa. jestem z Katowic więc jak wiecie o jakiś fajnych spotkaniach gdzieś w okolicy to dajcie znać. nie bardzo wiem jak się w tym temacie poruszać. mam auto więc jak by trzeba było to mogę kogoś zabrać ze sobą jeśli oczywiście bym jechała. Quote
Tusek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Wojenka! to super! sa już całe dwa smalle :cool3: Quote
Wojenka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :evil_lol: Mam tylko nadzieję,że uda mi sie dojechać.A ile dni spędzę w Białym...-tego nie wiem :lol: .Czeka mnie bowiem jeszcze objazd z aparatem po koniach arabskich w okolicy :loveu: . Quote
stereo Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Czy ktoś z organizatorów może rozwiać nasze możliwości dotyczące tej sztafety? Teamy mają byc złożone z psów tej samej wielkości? Quote
Chevers Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 CHI napisał(a):PARSONRK mogło - jeszcze są Suwałki... my niestety chyba też.... A szkoda,wielka szkoda bo chodzi mi po glowie pomysł-nagroda!!!!! dla ekipy przyjeżdżającej z jak najdalszej odległości.A wierzcie mi że naprawdę będą to niezłe nagrody.ale wszystko w swoim czasie pozdrawiam Piotr i Psy wschodu Quote
belgunia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 OlaAB napisał(a):sorry Dorota ale mimo naprawdę (tak mi się wydaje) dobrej wyobraźni - tego nie potrafię sobie wyobrazić w jaki sposób zmniejszą się poprzeczki na niższego psa - skoro czas leci zdaje się, że była już taka próba u Was i w rezultacie każdy pies miał oddzielnie liczony czas i były one sumowane Sorry, Ola ale to da sie zrobić:)! Cała drużyna będzie więc biegła w jednym pomiarze czasu, czyli w najprawdziwszej sztafecie! Dorota Quote
belgunia Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='stereo']Czy ktoś z organizatorów może rozwiać nasze możliwości dotyczące tej sztafety? Teamy mają byc złożone z psów tej samej wielkości? Wyjasniam: W drużynie mogą być pieski w różnych klasach wzrostowych:) Quote
stereo Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dziekuję pięknie.:evil_lol: Ja się wolę zawsze upewnić, żeby nie zgłaszać na darmo. Quote
Robull Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 serwis@double.pl napisał(a):cześć czy ja moge się coś więcej dowiedzieć o takim pikniku? raczej nie brałabym udziału w zadnych zawodach, ale może dla samego zobaczenia jak to wygląda przyjechałabym z psem. mam 4 letniego owczarka ale nigdy nie brałam udziału w zadnych grupowych "wyjazdach" imprezach a chętnie bym zaczeła nawet dla rozrywki dla psa. jestem z Katowic więc jak wiecie o jakiś fajnych spotkaniach gdzieś w okolicy to dajcie znać. nie bardzo wiem jak się w tym temacie poruszać. mam auto więc jak by trzeba było to mogę kogoś zabrać ze sobą jeśli oczywiście bym jechała.Wszystko masz tu napisane :) Przejdź przez te kilkanaście stron tematu i jak czegoś nie bedziesz jeszcze wiedzieć, to pytaj śmiało. Następnie pakuj siebie i czworonoga i do Białego! :) Quote
Wojenka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 No to szukam transportu z Warszawy :cool3: dla niekłopotliwej(mam nadzieję)pary Wojenka&Wojenka ;) . Quote
CHI Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Chevers napisał(a):A szkoda,wielka szkoda bo chodzi mi po glowie pomysł-nagroda!!!!! dla ekipy przyjeżdżającej z jak najdalszej odległości.A wierzcie mi że naprawdę będą to niezłe nagrody.ale wszystko w swoim czasie pozdrawiam Piotr i Psy wschodu Kurczaki Piotrze nie podpuszczaj..;) Ale pożyjemy zobaczymy...:razz: Quote
stereo Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Wojenka napisał(a):No to szukam transportu z Warszawy :cool3: dla niekłopotliwej(mam nadzieję)pary Wojenka&Wojenka ;) . Zainteresuj się pociągami, bo są tanie, częste i jadą tylko ze 3 godziny... Chyba że znajdziesz jakiś wygodniejszy transport. ;) Quote
Saba Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 stereo napisał(a):Zainteresuj się pociągami, bo są tanie, częste i jadą tylko ze 3 godziny... Chyba że znajdziesz jakiś wygodniejszy transport. ;) Dla Fiony nie ma wygodniejszego transportu (przynajmniej nam dostępnego ;) ) Quote
Magdava Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No to popełnię pierwszy post na tym forum ;) Odnosnie pociągów taka mała uwaga. W czerwcu remontuja jakiś odcinek torów na trasie Warszawa - Białystok i prawie wszystkie pociągi przyjeżdżają z ok. półgodzinnym opóźnieniem. Uwzględnijcie to proszę w swoich planach :roll: Do zobaczenia! Quote
Chevers Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Chevers']Zapraszam na bieżące wiadomości dotyczące zawodów na stronę www.alpi.piasta.pl Próba bicia rekordu świata!!!!!!!!!!!! Pokazy Frisbee-Klub Discbusters. Dodatkowo!!!! Dni Białegostoku-min koncert zespołu Sistars.(25.06.2006,godz.20.00) Jazda Konna. Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Chevers napisał(a): Jazda Konna. Mozna wiecej??:cool3: Quote
zakla Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Mam tylko nadzieje, ze nie w poblizu zawodow. Juz w Pecicach i Łącku wystarczajaco sie denerwuje o gonienie koni:lol: Ale gdyby te konie gdzies dalej i w ludzkich cenach, to bym sie w teren wybrala...:cool3: Quote
Recommended Posts