Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stereo (nie pamiętam jak masz na imię :oops:) jak Wy jedziecie do B-stoku?
ja się już z Mufką zgłosiłam, tylko nie wiem jak transport, a poza ty masze zgłoszenie sie nie pojawiło:-(
rakunku! organizatorzy? czy pojawiło sie zgłoszenie do zerówek małej suki?

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tusek']Stereo (nie pamiętam jak masz na imię :oops:) jak Wy jedziecie do B-stoku?
ja się już z Mufką zgłosiłam, tylko nie wiem jak transport, a poza ty masze zgłoszenie sie nie pojawiło:-(
rakunku! organizatorzy? czy pojawiło sie zgłoszenie do zerówek małej suki?

Ja nie organizator,ale tubylec,sprawdź tu :
http://alpi.piasta.pl/widok.php

Posted

zgłaszajcie się przez Internet Explorer, wtedy wszystko działa.

Ja jadę w piątek, tak żeby tam po południu być, ale nie wracam w niedzielę, tylko jadę na Mazury. Jakbyś bardzo chciała to mogę Cię w tamtą stronę zabrać, albo wziąć jakieś graty (typu namiot), zebyście się nie musiały z nim tłuc pociągiem. :evil_lol:

Posted

może mamy jakieś inne IExplorery... :evil_lol:
A tak na marginesie, to moglibyście coś zrobić z ta stroną, żeby sie w Mozilli otwierała. To strasznie irytujące, jak muszę otwierać IE, jak chce sprawdzić listę. Ale to tylko taka mała propozycja...:oops:

Posted

nidhogg napisał(a):
Saby tyz nie widziec...
ale moze sobie muszem kupic okulary ;)

Właśnie dostałam meila że nie wszystkie dane dotarły, chociaż ja wszystkie na pewno podałam. Musiały gdzieś po drodzę zgubic drogę. Więc odpisałam meilem.
Sabe też zgłosiłam może da rade.

Posted

Jeszcze mam hovka w zanadrzu :razz: ale Ewa ma impreze rodzinna w tym czasie :placz: Natomiast Dora przyjedzie jesli beda debiuty. Na zerowki nie :(

Posted

[quote name='Zielsko']A czy ktos mi moze powiedziec czy zawody beda sie odbywaly na tych samych przeszkodach co IAL w zeszlym roku?Witaj magdo!
Kto pyta nie błądzi. Nie bardzo wiem o które przeszkody chodzi,ale tak na wszelki wypadek odpowiem,wszystkie przeszkody zostaly dostosowane do regulaminu.Magdziu słuchaj nawet dobrze że sie odezwałaś.Powiedz mi czy jest możliwe uzyczenie od ciebie na czas zawodów pomiaru czasu??
Byłoby świetnie.
pozdrawiam
piotr adres do mnie chyba znasz?odpisz alpi@piasta.pl

Posted

Chevers
A mozesz odpowiedziec, czy jest jakas szansa na klase debiutow? Z tego co widzialam, chyba polowa psow startujacych w zerowkach, zalicza tez debiut, wiec chetni by byli :razz:

Posted

Na zawodach będzie sztafeta drużynowa.
Od razu przedstawię moja propozycje, żeby na zawodach nie było z tym problemu.

Zasady:
Drużyna składa się z 3 psów.
Mogą być w różnych klasach wzrostowych.
W sztafecie dzielimy pieski na małe i duże.
małe: do 45 cm - hopki na small
duże: powyżej 45 - hopki na medium

Cała drużyna biegnie w jednym pomiarze czasu, czyli liczy sie łączny czas przebiegu wszystkich 3 psów.
NIE MA DETEK!!! Tor nalezy ukończyć.
Nie będzie slalomu i stref kontaktu ani kółka.
Będzie to szybki, nie pozbawiony "uroku" jumping - :)

Zawodnicy w drużynie będą miełi do przekazania "pałeczkę" a, co nią będzie zobaczymy na zawodach.
Za upuszczenie pałeczki - 5 pkt karnych.
Poza tym błędy i odmowy - bez ograniczeń - po 5 pkt karnych.
Kolejnośc startu w drużynie dowolna - tak by pasowało psom - należy ustalić kto zaczyna i kto kończy start drużyny.

Proszę ustalić nazwę drużyny i zgłaszać się do mnie na sztafetę.
z podaniem nazwy psa i przewodnika oraz nazwy drużyny.
agility@interia.pl

Pozdrawiam
Dorota

Posted

W sumie to ja bylabym, za debiutami. Kto wie, a moze dzieki temu w niedziele pobiegne z suczka rodzinki w Skach. Co prawda ona prawdziwego toru jeszcze nie widziala, ale przez hopki skakala i po 'kladce' biagala:lol:

Posted

jak ja wam zazdroszczę :cool3: kurcze jak by sie dało odwołac wystawę w Krakowie, ale sie nieda:shake: juz pytałam to bym z Wami była:cool1: