niuka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Mokka dobra, cos wyrwe z paszczy tym moim bestiom ;) Martinka a jak! trzeba miec w zyciu jakis cel :P Quote
Polna Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Tiggy napisał(a):Polna, ja mam duzy namiot, mozemy sie nawzajem przygarnac :lol: no to super :) Ciekawe czy mnie puszczą, juz się nie moge doczekać Quote
Chevers Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='APSA']Mi ta strona fatalnie działa (mam Mozillę) . witaj wyslij do mnie maila, przesle info o zawodach piotrB. alpi@piasta.pl Quote
PARSONRK Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Olaboga :crazyeye: Dalej być nie mogło ???? Chyba sobie odpuszczę ten wyjazd :razz: Quote
Chevers Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 PARSONRK napisał(a):Olaboga :crazyeye: Dalej być nie mogło ???? Chyba sobie odpuszczę ten wyjazd :razz: No cóz nie zawsze ! Maj!!!;) Quote
Wojenka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Więc będa tylko Openy?:razz: Zerówek niet?:cool3: Quote
Chevers Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Wojenka napisał(a):Więc będa tylko Openy?:razz: Zerówek niet?:cool3: Będzie Open i Agility 0/czyli zerówki i mnóstwo innych gier i konkurencji poza konkursem, wszystko juz niedlugo umieszcze bo non stop sie cos zmienia,dochodza nowe konkurencje i ..... absolutna atrakcja wydarzenie. pio Quote
saJo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Wojenka, przeciez pisalam, ze jade, wiec zerowki musza byc :D Quote
Wojenka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No to oczeń haraszo :p .W takim razie może się pojawimy :) Quote
zakla Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Chevers napisał(a):absolutna atrakcja wydarzenie. Hmm??:razz: Quote
PATIszon Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 To ja tez sie pisze na te zawody. Tylko formularz zgloszeniowy sie nie otwiera! :niewiem: Quote
Chevers Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 PATIszon napisał(a):To ja tez sie pisze na te zawody. Tylko formularz zgloszeniowy sie nie otwiera! :niewiem: Prosze o moment cierpliwosci,jest juz gotowy .pozdrawiam piotr Quote
OlaAB Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Chevers napisał(a):Będzie Open i Agility 0/czyli zerówki i mnóstwo innych gier i konkurencji poza konkursem, wszystko juz niedlugo umieszcze bo non stop sie cos zmienia,dochodza nowe konkurencje i ..... absolutna atrakcja wydarzenie. pio a czy sa jakies szanse (w sensie negatywnym) na to, ze beda balony i generalnie halasy okreslane mianem "strzaly"? Quote
Chevers Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 OlaAB napisał(a):a czy sa jakies szanse (w sensie negatywnym) na to, ze beda balony i generalnie halasy okreslane mianem "strzaly"? witaj Takie "atrakcje" wykluczam, jedyne co byc "może" bedzie + to otwierany szampan dla zwycięzzców!!!!( do przemyslenia) pozdrawiam piotr Quote
saJo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A kiedy bedzie formulasz zgloszeniowy dzialal?? :cool3: Quote
Chevers Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 saJo napisał(a):A kiedy bedzie formulasz zgloszeniowy dzialal?? :cool3: formularz działa juz dłuższy czas.AKtualności(zgloszenia). Quote
Saba Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Pod tekstem aktualności macie min.: mapędojazdu, piknik agility informacje i zgłoszenie na zawody. Ja juz sie zgłosiłam, ale tylko z Fioną Quote
saJo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Oooo, sprobowalam jeszcze raz i sie otworzylo :) Gnojek zgloszony, a w weekend podejme decyzje czy zglosic tez Bugi. No i moze jeszcze dwa psy przyjada ode mnie :) ale to sie zobaczy jutro na treningu. Quote
Saba Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Nad Saba sie zastanawiam bo będzie po trzydniowych zawodach w Bratysławie, a wiesz jaka jest Saba, nie wiem czy to nie bedzie dla niej zadużo. Quote
PATIszon Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Obie suki zgloszone. I pojade chocby nie wiem co! !!!:mad: Quote
Matagi Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='PATIszon']Obie suki zgloszone. I pojade chocby nie wiem co! !!!:mad: Miło mi będzie znowu Was wszystkich zobaczyć!:loveu: :lol: i obfocić tyż!:lol: PATIszon znowu zrobicie z Kenią taaaak::eviltong: to oczywiście nie jest złośliwością!:lol: Quote
PATIszon Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Heh, no wlasnie opowiadalam Leonu jak to w pieknym stylu zdobylam detke w Bialym:lol: Oby sie to nie powtorzylo! Quote
Recommended Posts