Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja znalazlam tylko termin i informacje o nagrodach w dziale aktualnosci (bardzo imponujace!). Piotrku, Alino, powiedzcie do kogo i do kiedy nalezy sie zglaszac?

Posted

myriad napisał(a):
Ja znalazlam tylko termin i informacje o nagrodach w dziale aktualnosci (bardzo imponujace!). Piotrku, Alino, powiedzcie do kogo i do kiedy nalezy sie zglaszac?

Witaj!
dopiero wróciłem z W -wy,jestem troche zmęczony ,więc pozwolę sobie odpisać na wasze pytania póżniej. Już na dniach umieszczę info ogólne. Nagrody hmm, no to zbiera sie tego trochę!!!

Posted

Polna napisał(a):
Jak odwołam wystawe w Krakowie to jestem ;)

Witaj
Odwołaj!!!!!
Bo bardzo chciałbym skrzyknąć całe towarzycho agility na jednej biesiadzie.

Posted

tamer napisał(a):
My też najprawdopodobniej jesteśmy, tylko będą mi potrzebne namiary na przyzwoite i niedrogie noclegi...

Noclegi -Wszystko umieszcze w info!!!
Ale juz dzisiaj moge powiedzieć że jest bezpłatny nocleg na naszym placu.Pole namiootowe do waszej dyspozycjii, wbijajcie karawanningami z campingiem i całymi rodzinami.

Posted

No no chyba przyjedziemy :cool3: a jak ze startowym? Bo impreza zapowiada sie przednia, tylko że by przez te nagrody chora rywalizacja sie nie rozpoczeła :mad: :evil_lol:

Posted

My jedziemy na pewno :lol: I to do tego całą rodziną w dwa mamuty:eviltong: Ale w sumie drugi mamut wraz z rodzina na czas zawodow zostana w domu, jakoze ja jestem z Białego i prawie całą rodzinkę tam mam:cool3:

Posted

Davie napisał(a):
Ja napadłam:cool3: Piotra w Pęcicach i dowiedziałam się dwóch rzeczy - że zawody będą towarzyskie, a nagrody niesamowite!;)

Witaj!
Dokładnie!!!!
Zadbam o to żebyśmy sie nie pozarzynali.Zależy mi na popularyzacji tego sportu,adrenalina,bedzie bo byc musi!!! Jednak musimy pamietać że robimy to dla psów, to ich frajda!!!! Ale damy RADE!!!!!!!
piotr

Posted

zakla napisał(a):
My jedziemy na pewno :lol: I to do tego całą rodziną w dwa mamuty:eviltong: Ale w sumie drugi mamut wraz z rodzina na czas zawodow zostana w domu, jakoze ja jestem z Białego i prawie całą rodzinkę tam mam:cool3:

Witaj wdomu bracie.

Posted

Hehe, dzieki :lol:
W sumie to nawet od jakiegos juz czasu probuje namowic rodzinke z ich malamutoONką na szkolenie u Was, i z kundelką podrzutką na agility (mala jest super, wiem bo probowalam :lol: ), ale na razie czarno to widze niestety bp nikt nie ma na to czasu:roll:

Posted

Piotr...ja tym razem wezme tylko inny namiot...bo ten co mi przesiaka...to wywaliłam...:) w Bialym napewno nie bedzie chorej rywalizacji...tam jest takie powietrze , ludzie , atmosferka......:) juz sie nie moge doczekac!!!!!

Posted

O tak, ja też liczę na miłe zawodziki w sympatycznej atmosferze, coś jak w Pęcicach. :loveu:

Martynka, może Lucjan by zechciał nocować w namiociku z Dranią? :evil_lol:

Posted

martynkao napisał(a):
juz daje..zaraz wysle do ciebie kuriera.

Niua metrialistko siemensy Ci po glowie chodza...nonono:)

No to spóźniłam się, Leon też nie pogardziłby odrobiną świeżyzny :lol: .