requiem. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Byłabym chętna na spacer po Tarnowie. Gdzieś tak w okolicach Świtu albo plac 'petafiego' najlepiej. Jeśli chodzi zaś o zwierzęta z mojej strony, to wiele proszę nie oczekiwać, bo mieszkam poza Tarnowem, acz na spacer z Waszą pociechą chętna jestem (; Więc jak by zaistniała taka chęć, to w drodze do zoologicznego możemy zaliczyć trochę kroków, jednakże z góry mówię, że w grę wchodzi jeszcze moja przyjaciółka :eviltong: Quote
Ppx Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Klasa "POCZATKUJACY": 1. Przywitanie - 10pkt 2. Rzucanie do kosza piłkami przez przewodnika - 10pkt - to dla rozluźnienia właściciela psa 3. Przejście na luźnej smyczy z jednym skrętem w lewo lub w prawo 10pkt 4. Zostawanie psa na miejscu przez 30 sekund a. z pomocnikiem trzymającym psa na smyczy 10pkt b. bez pomocnika - uzyskane punkty razy 2 5. Przywołanie psa z odległości 5m a. z pomocnikiem 10pkt b. bez pomocnika pkt. x 2 6. Skok przez przeszkodę a. z przewodnikiem 10pkt b. bez pomocy przewodnika pkt. x 2 7. Pokaz ulubionej zabawy z psem 10pkt :lol: Swoje zgłoszenia należy przesyłać mailowo do 5 maja 2011r. na adres info@wpsimswiecie.pl podając: a) swoje dane (imię i nazwisko), b) dane psa (imię, rasa, wiek), c) do której klasy się zgłaszacie, d) wpisując zdanie na koniec „Wyrażam zgodę na wykorzystanie materiałów zdjęciowych z wizerunkiem mojej osoby i mojego psa wykonach w trakcie zawodów sportowych maj 2011 organizowanych przez Pozytywne Szkolenie Psów „W Psim Świecie”, w materiałach promocyjnych i na stronach www.wpsimswiecie oraz www.piestarnów.pl „ Też się zgłosicie :D: ? Do jutra czas ^^. Quote
ILoveSpringers Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Hej:) ten specer jeszcze aktualny? Quote
rufina Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 KatarzynaSol11 napisał(a):Hej:) ten specer jeszcze aktualny? Ja jestem chętna na spacer, może być Tarnów, ale jeszcze lepiej Tuchów. Mieszkam w odludnym miejscu, więc poszukujemy psich kumpli. Quote
ILoveSpringers Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A jakiego masz psa? Bo mój Zefir nie toleruje dużych samców niestety:( Quote
Ppx Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Odnawiamy podkarpackie spacery! +klik+ zapraszamy Quote
Recommended Posts