eliza_sk Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Zapraszamy do naszej nowej suńki MALINKI - wyrzuconej z samochodu na terenach letniskowych: http://www.dogomania.pl/threads/194382-MALINKA-%C5%9Bliczna-2-letnia-sunia-WYRZUCONA-z-AUTA-na-letnisku-! Quote
eliza_sk Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Mam fotki chłopaków :) Kiepskie, bo z telefonu, ale są. Mają się super, pan Henryk - szef kuchni dogadza jak może. Pan z recepcji śmiał się ostatnio, że jedzą lepiej niż oni. Mają swój pokój, pracownicy mają grafik pieszczot i spacerów - żyć nie umierać :loveu: Ostatnio troszkę przeciągnęły za sarną na spacerze panią Basię, księgową. łobuziaki jedne. tu fotka z folderu hotelowego - hotel przyjazny zwierzętom: Quote
eliza_sk Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Jakby ktoś miał wątpliwości gdzie trafili Karo i Karat :) Charty hotelowe ... Boczki na wikcie pana Henryka zaokrąglone, sierść błyszcząca, po zmianach skórnych ani śladu. Quote
tomcug Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja pierdziu.......... niejeden człowiek marzy o takich luksusach... Ależ się chłopakom poszczęściło.:multi: Quote
Ginn Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ale cudne - już po nich i nie widać, że to charty takie tłuściochy. Ciekawa jestem jakie mają kontakty z kotem miejscowym? Quote
holly101 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja też jestem tego ciekawa. Chcemy się tam wybrać w przyszłym tygodniu to się czegoś dowiemy :) Na razie byli tam moi znajomi i mówili, że widzieli dwa duże psy biegające za jakąś niedużą panią :) Super trafiły! A błysk sierści - niesamowity :) Quote
eliza_sk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 holly101 napisał(a):Ja też jestem tego ciekawa. Chcemy się tam wybrać w przyszłym tygodniu to się czegoś dowiemy :) Na razie byli tam moi znajomi i mówili, że widzieli dwa duże psy biegające za jakąś niedużą panią :) Super trafiły! A błysk sierści - niesamowity :) O holly - poadopcyjną nam zrobisz czy jedziecie incognito :) ? Super ! Weź aparat oczywiście. A jak rola mamusi, bo chyba już małe na świecie ? Quote
holly101 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 tak, Leoś jest z nami już od ponad trzech miesięcy i jest cudowny :) Uwielbiam być mamą! Parę zdjęć pod koniec tego wątku :) http://www.dogomania.pl/threads/149086-Dinguś-znalazł-dom-) Jak tylko tam będę - oczywiście z aparatem - to zdam relację :) Quote
eliza_sk Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='holly101']tak, Leoś jest z nami już od ponad trzech miesięcy i jest cudowny :) Uwielbiam być mamą! Parę zdjęć pod koniec tego wątku :) http://www.dogomania.pl/threads/149086-Dinguś-znalazł-dom-) Jak tylko tam będę - oczywiście z aparatem - to zdam relację :) Świetne fotki z psiakami asystującymi przy Małym na każdym kroku ! Gratuluję :) Quote
eliza_sk Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 I jeszcze jedno, rozmarzone ... Quote
majuska Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 To jakaś rewelacja jest:-o:lol::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 majuska napisał(a):To jakaś rewelacja jest:-o:lol::loveu::loveu: Niesamowite, prawda ? Psy zabrane ze wstrętnego schronu, zagłodzone, z problemem skórnym, zarobaczone i w kiepskiej kondycji psychicznej wylegują się na recepcyjnych kanapach pięknego SPA :) Quote
holly101 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Niestety nasza wizyta się przesunie - na za dwa tygodnie bo mój Leoś się trochę przeziębił i musimy posiedzieć w domu a nastepne wolne mojego TZ dopiero za dwa tygodnie. Ale co się odwlecze to wiadomo ;) Quote
eliza_sk Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Holly, jak pojedziesz, to zaleć Panu Henrykowi bardziej dietetyczną kuchnię dla naszych przystojniaków ;) Quote
eliza_sk Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Jakby ktoś miał wątpliwości jak wiedzie się naszym chłopakom w Karkonoszach, to proszę bardzo ... Quote
holly101 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Wow, ale zdjęcia :) Przepraszam, że ja nie dałam rady tam dotrzeć do tej pory, ale różna przeciwności nas dotykają... 27 czerwca zginęła w wypadku moja ukochan sunia - Holly - zmojego awatara... Do tej pory ciężko mi się otrząsnąć :( Mam nadzieję, że w ciągu 2 tyg (mój TZ ma taką pracę, że bardziej uściślić tego nie mogę) uda się nam tam pojechać. najważniejsze, że Chłopaki mają dobrze :) Quote
eliza_sk Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 holly101 napisał(a):Wow, ale zdjęcia :) Przepraszam, że ja nie dałam rady tam dotrzeć do tej pory, ale różna przeciwności nas dotykają... 27 czerwca zginęła w wypadku moja ukochan sunia - Holly - zmojego awatara... Do tej pory ciężko mi się otrząsnąć :( Mam nadzieję, że w ciągu 2 tyg (mój TZ ma taką pracę, że bardziej uściślić tego nie mogę) uda się nam tam pojechać. najważniejsze, że Chłopaki mają dobrze :) Holly bardzo mi przykro z powodu śmierci suni :( Wypadek samochodowy ... ? Myślę, że jeśli chcesz tam jechać, to tylko dla własnej przyjemności duszy i może ciała (spa ?), bo jak widać chłopaki wyglądają aż za dobrze i nie wyglądają na nieszczęśliwe. Zdjęcia dostałyśmy wczoraj wieczorem. Quote
Igiełka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 przepiękne fotki, widać że dom wspaniały z sercem a psiaki szczęśliwe super :) :) Holly także przykro z powodu Twojej psiej przyjaciółki :( Quote
eliza_sk Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Zapraszamy do nowej podopiecznej - SUNIA ON ze ZWICHNIĘTYM BIODREM: http://www.dogomania.pl/threads/211752-LUKA-m%C5%82oda-sunia-ON-po-WYPADKU-ZWICHNI%C4%98TE-BIODRO-prosimy-o-wsparcie-!?p=17320998#post17320998 Quote
eliza_sk Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 I wieści z dnia dzisiejszego ... Pakiet L - Lamia + 4 szczyle ze szpitalnego śmietnika - w każdej chwili grozi im śmierć - POMOCY: http://www.dogomania.pl/threads/212358-4-SZCZYLE-matka-koczuj%C4%85-na-szpitalnym-%C5%9AMIETNIKU-GROZI-%C5%9Bmier%C4%87-pod-KO%C5%81AMI-POMOCY!?p=17381253#post17381253 [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Recommended Posts