Jump to content
Dogomania

KARO i KARAT - 2 zabiedzone CHARTY mix - zamieszkały w SPA w KARKONOSZACH :)

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam fotki chłopaków :) Kiepskie, bo z telefonu, ale są.

Mają się super, pan Henryk - szef kuchni dogadza jak może. Pan z recepcji śmiał się ostatnio, że jedzą lepiej niż oni. Mają swój pokój, pracownicy mają grafik pieszczot i spacerów - żyć nie umierać :loveu:
Ostatnio troszkę przeciągnęły za sarną na spacerze panią Basię, księgową. łobuziaki jedne.

tu fotka z folderu hotelowego - hotel przyjazny zwierzętom:

• 1 month later...
Posted

Jakby ktoś miał wątpliwości gdzie trafili Karo i Karat :) Charty hotelowe ... Boczki na wikcie pana Henryka zaokrąglone, sierść błyszcząca, po zmianach skórnych ani śladu.

Posted

Ja też jestem tego ciekawa. Chcemy się tam wybrać w przyszłym tygodniu to się czegoś dowiemy :) Na razie byli tam moi znajomi i mówili, że widzieli dwa duże psy biegające za jakąś niedużą panią :) Super trafiły! A błysk sierści - niesamowity :)

Posted

holly101 napisał(a):
Ja też jestem tego ciekawa. Chcemy się tam wybrać w przyszłym tygodniu to się czegoś dowiemy :) Na razie byli tam moi znajomi i mówili, że widzieli dwa duże psy biegające za jakąś niedużą panią :) Super trafiły! A błysk sierści - niesamowity :)

O holly - poadopcyjną nam zrobisz czy jedziecie incognito :) ? Super ! Weź aparat oczywiście.

A jak rola mamusi, bo chyba już małe na świecie ?

Posted

majuska napisał(a):
To jakaś rewelacja jest:-o:lol::loveu::loveu:

Niesamowite, prawda ? Psy zabrane ze wstrętnego schronu, zagłodzone, z problemem skórnym, zarobaczone i w kiepskiej kondycji psychicznej wylegują się na recepcyjnych kanapach pięknego SPA :)

Posted

Niestety nasza wizyta się przesunie - na za dwa tygodnie bo mój Leoś się trochę przeziębił i musimy posiedzieć w domu a nastepne wolne mojego TZ dopiero za dwa tygodnie. Ale co się odwlecze to wiadomo ;)

• 4 months later...
Posted

Wow, ale zdjęcia :) Przepraszam, że ja nie dałam rady tam dotrzeć do tej pory, ale różna przeciwności nas dotykają... 27 czerwca zginęła w wypadku moja ukochan sunia - Holly - zmojego awatara... Do tej pory ciężko mi się otrząsnąć :( Mam nadzieję, że w ciągu 2 tyg (mój TZ ma taką pracę, że bardziej uściślić tego nie mogę) uda się nam tam pojechać.

najważniejsze, że Chłopaki mają dobrze :)

Posted

holly101 napisał(a):
Wow, ale zdjęcia :) Przepraszam, że ja nie dałam rady tam dotrzeć do tej pory, ale różna przeciwności nas dotykają... 27 czerwca zginęła w wypadku moja ukochan sunia - Holly - zmojego awatara... Do tej pory ciężko mi się otrząsnąć :( Mam nadzieję, że w ciągu 2 tyg (mój TZ ma taką pracę, że bardziej uściślić tego nie mogę) uda się nam tam pojechać.

najważniejsze, że Chłopaki mają dobrze :)

Holly bardzo mi przykro z powodu śmierci suni :( Wypadek samochodowy ... ?

Myślę, że jeśli chcesz tam jechać, to tylko dla własnej przyjemności duszy i może ciała (spa ?), bo jak widać chłopaki wyglądają aż za dobrze i nie wyglądają na nieszczęśliwe. Zdjęcia dostałyśmy wczoraj wieczorem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...