Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dwa boksie i oba mają czerwone oczy a dokładniej powieki w środku są czerwone jak pytałam weta co to oznacza powiedział ze to naturalne . Co o tym sadzicie ????

Posted

Górne czy dolne powieki?
Może zapytaj jeszcze innego weta, tak na wszelki wypadek. A boksiom możesz wpuszczać krople ze swietlika, nie zaszkodzą napewno amogą nawet pomóc. Mojej małpie groziło zapalenie 3 powieki i dzięki świetlikowi obeszło się bez skrobania. Wet mówił, że mam wpuszczać 1/2krople raz dziennie ale jak małpiszon się wyrywał to często wpadały 3 czy 4 i nic złego się nie działo:)

Posted

moge ci polecis kropelki mibalin. odrazu jak wpuscisz kropelki to oczka sa jasne :) Tigra ma bardzo czesto czerwone oczka od wiatru od pyłkow od wody zaraz jak wstanie tez ma czerwone :) idz do innego weta :razz:

Posted

Do mojego weta miałam niesamowite zaufanie uratował ki kiedyś kota, a miał biedak tylko 10% na przeżycie . Ale od jakiegoś czasu mam wrazenie ze kasa stała sie dla mojego weta warzniejsz niż pasja . Pora go zmienic .