zalewscy Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Mam dwa boksie i oba mają czerwone oczy a dokładniej powieki w środku są czerwone jak pytałam weta co to oznacza powiedział ze to naturalne . Co o tym sadzicie ???? Quote
boksiedwa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Górne czy dolne powieki? Może zapytaj jeszcze innego weta, tak na wszelki wypadek. A boksiom możesz wpuszczać krople ze swietlika, nie zaszkodzą napewno amogą nawet pomóc. Mojej małpie groziło zapalenie 3 powieki i dzięki świetlikowi obeszło się bez skrobania. Wet mówił, że mam wpuszczać 1/2krople raz dziennie ale jak małpiszon się wyrywał to często wpadały 3 czy 4 i nic złego się nie działo:) Quote
e.v.a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 moge ci polecis kropelki mibalin. odrazu jak wpuscisz kropelki to oczka sa jasne :) Tigra ma bardzo czesto czerwone oczka od wiatru od pyłkow od wody zaraz jak wstanie tez ma czerwone :) idz do innego weta :razz: Quote
zalewscy Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Do mojego weta miałam niesamowite zaufanie uratował ki kiedyś kota, a miał biedak tylko 10% na przeżycie . Ale od jakiegoś czasu mam wrazenie ze kasa stała sie dla mojego weta warzniejsz niż pasja . Pora go zmienic . Quote
zalewscy Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Wiem że ta fotka jest duża ale chciałam zeby było dobrze widać jej czerwone oczka , czasami sa jeszcze bardziej czerwone. Quote
Bodziulka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 szkoda, że nie jesteście z warszawy, bo bym poleciła dr Garncarza - a może to jakies uczulenie, tylko reakcja jest na oczkach? Quote
Recommended Posts